Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

oldGard

a fost odata

Recommended Posts

Posted

offtopic

hai mai soare, imi mai spargi mail-ul ala odata? :D ca de cand m-ameninti.. xD

mrrr...nu te am mai vazut pe mes... si am si uitat.... si nu mi a mers un plan :D :tiphat:

stau pe pitit. :D

Posted

Si acu il tin minte pe deadkiss .. poate a fost cateva in zile in TRACIA

oricum , LinkMania are resurse ... nu cred ca s-ar pune problema de hardware daca e sa deschideti inca odata un srv de 97d ( o sa fie mai multa lume )

Esti culmea,cat a fost 97D v-ati plans ba ca nu va mai convine versiunea,ba cas prea multi haxori,ca e serveru full din cauza no-liferilor cu cate 15 accounturi,nici dracu nu va intelege.

Posted

Dar de vechea garda mai stie cineva ... HELL ... duduta,styng etc mai stie cineva ceva ?

co2tel,old 2_pac , ZES sau Lord ... T-rex,Lordu ... K&P Krypton old Zzzzbumi ... Zbumi_MG , Tori si restu , Ingerul , IMMORTALS old Mihnea,Serginho,Esc@pe, Diavolii unde sunt ,,, cell,Mg-Joe,Arthemisa,Tygressa,Xper,T3eo, old RRyders , Maniacii cu MagicElf,Mafia,Mehico care mai e doar pe forum si in joc deloc , Dreaming guilda colegului nostru Rede cu ArchAngelis,Blade2y,Teddy,Heatrhless,Athlasel,dmx,logs , Machiavelli,Soldat,Tribunu,GALACTICO,Amar3tto,Fr33lance,Yo-da,Russo ... si altii si altii pierduti in neant :) Ca as putea continua pana poimaine ...

Mai stie cineva ceva de ei ... :) !

Posted

' date='02 February 2011 - 12:08' timestamp='1296641305' post='5619384']

Dar de vechea garda mai stie cineva ... HELL ... duduta,styng etc mai stie cineva ceva ?

co2tel,old 2_pac , ZES sau Lord ... T-rex,Lordu ... K&P Krypton old Zzzzbumi ... Zbumi_MG , Tori si restu , Ingerul , IMMORTALS old Mihnea,Serginho,Esc@pe, Diavolii unde sunt ,,, cell,Mg-Joe,Arthemisa,Tygressa,Xper,T3eo, old RRyders , Maniacii cu MagicElf,Mafia,Mehico care mai e doar pe forum si in joc deloc , Dreaming guilda colegului nostru Rede cu ArchAngelis,Blade2y,Teddy,Heatrhless,Athlasel,dmx,logs , Machiavelli,Soldat,Tribunu,GALACTICO,Amar3tto,Fr33lance,Yo-da,Russo ... si altii si altii pierduti in neant :) Ca as putea continua pana poimaine ...

Mai stie cineva ceva de ei ... :) !

Pe old eu am fost in Dreaming tot acelasi nick "Brotherhod" , pe urma a urmat Guilda " STOP a lui amar3tto :P :tiphat:, a mai fost un mg Julia parca , si 2 elfe Rania, Princesita una din ele avea treaba cu K&P :D.

Cand mi-am luat un item rare dupat :)) pacat ca nu se mai vad pozele

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=98470&st=0&p=1126532&hl=brother&fromsearch=1&#entry1126532

Si asta a fost tare :)) http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=108447&hl=brother&st=25

vorba lui kitte : "Brotherhood eu in locul tau m-as fi bucurat ca nu m-a postat el pt "fa ca rama si lasa-ma"

Picioarele tale nu sunt pe jurisdictia mea. Asta sa reclami la politie.

Ma abtin cu greu sa te bucur cu un suspend de nefondata. "

Mult ma mai iubea :D =((

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...