Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Konvict

//GT

Recommended Posts

Posted

Nu de tine era vorba ma...si tu ai facut asa? :))

Poate te`o fi prins fratimiu si nu stiu...

Cine a folosit dino pe char meu a luat ss ... asa ca nu mai pomeniti de filmuletu ala sperand ca iau ss.

Posted

Cine a folosit dino pe char meu a luat ss ... asa ca nu mai pomeniti de filmuletu ala sperand ca iau ss.

desteptule ai dat replay la ce am postat eu #-o ..si stai linistit ca nu folosesc ca altii

Posted

Nu inteleg rostul topic-ului, atata vreme cat la regula "25. Cheating" nu este specificat nimic de cine are si cine nu are voie sa posteze.

cred ca stii si u ca //gt se poate folosi doar daca ai clickerul elite, din cunostintele mele pt macro/bot pot posta doar admini, eu vroiam sa stiu daca cei care folosesc //gt pot fi postati de oricine sau doar de catre admini.

Posted

Faptul ca iti poti da move oriunde doresti tu pe harta, asemenea unui gm, este mult mai grav decat adunatul de pe jos al itemelor.

Elite:

Macro(caracterul raspunde singur) - pedeapsa 20 zile.

Bot(caracterul aduna iteme singur) - pedeapsa 40 zile.

//gt(caracterul se muta la anumite coordonate) - 99 zile.

Exemplele sunt un bonus pe care puteati sa il vedeti si voi si sa trageti concluziile.

Guest CHRIS90
Posted

Nu inteleg rostul topic-ului, atata vreme cat la regula "25. Cheating" nu este specificat nimic de cine are si cine nu are voie sa posteze.

ti sa rsp

Posted

sa moara bibi eu nu vorbeste romaneste =))), CEI CARE FOLOSESC //GT POT FI POSTATI DE ORICINE SAU DOAR DE CATRE ADMINI

Raspunsu este ca da

ti`a aratat filmuletu lui tyrexelu cand a facut pe cameramanu

Posted

normal k potzi sa-i postezi si tu...tu cum crezi k sau dat at ss-urile alea de cate 99?...in urma unora filmulete postate de nistre playeri...doar sa ai dovezi solide :)

Posted

sa moara bibi eu nu vorbeste romaneste =))), CEI CARE FOLOSESC //GT POT FI POSTATI DE ORICINE SAU DOAR DE CATRE ADMINI

ia fraps si baga mare

pentru compresie foloseste virtual dub

Posted

a luat pe alte caractere pt alte chestii , nu pt dino bug folosit pe Barosanu , ce tot o dai intoarsa

e si normal se pomeneasca de filmulete din mom ce s-a folosit si ai scapat , doar nu esti cu mot , nu?

dupa ce ca nu ai luat suspend acu mai suntem si ipocriti

Dak e sa faci filmulete , fa pe aia din HH pt ca ei sunt ce`i mai codati :))

hai sa terminam cu mistourile astea de 2 lei ca nu are rost acu sa facem statistici pt ca sigur stii care ar fi rezultatul

si pe global daca mai vad mistouri o sa postez la plangeri toate printurile care le am cu "sclavii dicteaza" , ca doar nu sunteti voi miezu' sa faceti pe toata lumea sclavi

@dati closed ca s-a raspuns la intrebare

Posted

normal k potzi sa-i postezi si tu...tu cum crezi k sau dat at ss-urile alea de cate 99?...in urma unora filmulete postate de nistre playeri...doar sa ai dovezi solide :)

care e dif ca faci un filmuletz pt GT si faci un filmulez ca are ala move to sau store pretz maxim? atunci dc intervine " doar admini pot posta "

si.. sa incadrezi GT ul .. la Cheating .......... poti incadra si botu de aduna dupa jos la asa ceva... ca tot "hack" e.. ... e aceeasi manevra... sa fie pedeapsa egala

Posted

am aflat ce ma interesa, puteti da closed, thx

chiar va rog, m-am saturat sa citesc ce scrie Alexey -_-

P.S. cam greu ai inteles ca poti sa postezi -_-

Posted

chiar va rog, m-am saturat sa citesc ce scrie Alexey -_-

P.S. cam greu ai inteles ca poti sa postezi -_-

Come on Tsu100. :hello:

k, clz'd.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...