Konvict Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 daca filmez si postez pe cnv care da //gt sau trace pe goldeni primeste ss? :-? eu unul sincer m-am saturat sa imi fie furati goldeni de sub nas, ce draq prind 2-3 goldeni pe zi si alti 15-20,
chaserz Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 sincer nu vad cum ai putea filma,eventual sa dai la ija un pm cu ora in care s-a intamplat si cu numele respectivului pe care il banuiesti sa poata verifica
boomeey Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 ma batea si pe mine gandul sa ma apuc sa-i filmez, da la timpul care-l am, nici o sansa. cred ca ma apuc sa fac un event; cine da suspend cuiva pentru //gt, are de la mine 10 bok+5 :rofl2:
BaroSica Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Din cate am vazut poti sa`i prinzi pe ce`i care folosesc //GT la Balgas ... le dau pk si in 2 secunde sunt langa mine. Oricum eu nu o sa postez niciodata pe cineva asa ca v`am dat o idee :P
Konvict Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 Din cate am vazut poti sa`i prinzi pe ce`i care folosesc //GT la Balgas ... le dau pk si in 2 secunde sunt langa mine. Oricum eu nu o sa postez niciodata pe cineva asa ca v`am dat o idee :P asha ii filmez si eu in tarkan, le dau pk si in 2 sec sunt inapoi :))
BaroSica Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 asha ii filmez si eu in tarkan, le dau pk si in 2 sec sunt inapoi :)) Arde`i ...ce mai astepti ... sa vada si boom ca nu doar ce`i din HH folosesc //gt ...
shootervl Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Arde`i ...ce mai astepti ... sa vada si boom ca nu doar ce`i din HH folosesc //gt ... //gt folosesc toti :-j aproape
tranced Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 de acord ca il folosesc cam toti acu insa sa nu uitam cine l-a folosit prima data si drept urmare a propagat raspandirea metodei cum am mai zis si in alte topicuri , singura solutie e blocarea gui elite , pana atunci toate discutiile astea sunt inutile
Konvict Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 de acord ca il folosesc cam toti acu insa sa nu uitam cine l-a folosit prima data si drept urmare a propagat raspandirea metodei cum am mai zis si in alte topicuri , singura solutie e blocarea gui elite , pana atunci toate discutiile astea sunt inutile daca nu sa blocat pana acum nici ca se va mai bloca elite, asta e tre sa fac tot ce am urat sa fac pana acum, sa postez lumea :(
Guest Tsu92 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 de acord ca il folosesc cam toti acu insa sa nu uitam cine l-a folosit prima data si drept urmare a propagat raspandirea metodei cum am mai zis si in alte topicuri , singura solutie e blocarea gui elite , pana atunci toate discutiile astea sunt inutile GURA Sa fiu si on topic, cam greu de dovedit, dar daca te incordezi putin, poti sa ii prinzi daca-i filmezi.
tranced Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 GURA Sa fiu si on topic, cam greu de dovedit, dar daca te incordezi putin, poti sa ii prinzi daca-i filmezi. ce gura ma ? sa inteleg ca doar adevarul sau ce? ca minciuni scoase din burta nu-s... ai bagat fraza aia doar asa sa pari ontopic :))
Konvict Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 hey, eu am facut topicul asta sa stiu daca ii pot posta pe cei care folosesc //gt sau este la fel ca in cazul celor care folosesc elite doar pt a culege de pe jos, nu vreau sa postez pe cnv si dupa sa imi iau ss pe nefondata cu scuza ca pot fi postati doar de catre GM'i, daca aveti chef de cearta ush de aici. -ija-, un rasp?
Guest CeausescuPresedinte Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 daca vrei am eu un loc bun in tarkan unde cred eu ca ai putea sa ii prinzi ca acolo c-am dau gt :) acolo unde dadea si raposatu gunit
Konvict Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 daca vrei am eu un loc bun in tarkan unde cred eu ca ai putea sa ii prinzi ca acolo c-am dau gt :) acolo unde dadea si raposatu gunit stiu si eu locurile, ceia ce vreau eu sa stiu este daca imi iau eu ss pt nefondata sau cei care folosesc //gt
boomeey Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 cred ca ai fi avut mai multe sanse sa-i prinzi daca nu faceai publica intentia ta :) daca ai fi vorbit cu un moderator in privat era alta treaba. asa vor sti, si-si vor schimba coordonatele, ca doar nu e greu :)
Guest CeausescuPresedinte Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 si asta e drept :) ce zice boom
Guest Tsu93 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 cred ca ai fi avut mai multe sanse sa-i prinzi daca nu faceai publica intentia ta :) daca ai fi vorbit cu un moderator in privat era alta treaba. asa vor sti, si-si vor schimba coordonatele, ca doar nu e greu :) e exact ca atunci cand un individ a ales sa faca un topic in legatura cu aceasta optiune a faimosului clicker, in loc sa dea un pm unui admin si asa a aflat toata lumea de el. Cred ca dorinta de a se da mare ca stie si el codul a fost irezistibila, iar acum spune ca HH este de vina, uitand sa se uite in oglinda sa vada ca si el a avut o contributie :>
bunny Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 e exact ca atunci cand un individ a ales sa faca un topic in legatura cu aceasta optiune a faimosului clicker, in loc sa dea un pm unui admin si asa a aflat toata lumea de el. Cred ca dorinta de a se da mare ca stie si el codul a fost irezistibila, iar acum spune ca HH este de vina, uitand sa se uite in oglinda sa vada ca si el a avut o contributie :> ai si dreptate, si suspend. xD
Konvict Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 cred ca ai fi avut mai multe sanse sa-i prinzi daca nu faceai publica intentia ta :) daca ai fi vorbit cu un moderator in privat era alta treaba. asa vor sti, si-si vor schimba coordonatele, ca doar nu e greu :) asta a fost si una din intentiile mele :)) nu ma incalzeste cu nimic ca ia x sau y 40/99 pt un clicker de 2 lei.
Konvict Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 so, un rasp si aici, am voie sa ii postez sau pot fi postati doar de catre admini?
boomeey Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 tu posteaza-i si vezi ce iese :)) nefondata oricum n-ai cum sa iei
BaroSica Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Mai sunt alti fraieri care gresesc sa scrie //gt si coord. Am un print unde 1 bk full a gresit... nu o sa`l postez niciodata...dar daca l`as posta... ar putea lua ss?
shootervl Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Mai sunt alti fraieri care gresesc sa scrie //gt si coord. Am un print unde 1 bk full a gresit... nu o sa`l postez niciodata...dar daca l`as posta... ar putea lua ss? cn cn ? :))))) ce a propus dan sa se stopeze folosirea elite-ului ar fi bn venita :tiphat:
BaroSica Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 cn cn ? :))))) mai este si gm de ally ... in fine ... eu tot nu o sa`l postez chiar daca se da ss pentru asa ceva. Astept un raspuns de la un moderator ...
shootervl Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 mai este si gm de ally ... in fine ... eu tot nu o sa`l postez chiar daca se da ss pentru asa ceva. Astept un raspuns de la un moderator ... bai tata ce trb are gm cu //gt? si apropo is gm de g nu de aly in caz ca nu ai obs normal ca nu se da...(zic eu) dar daca se verifica log si se alfa ca e asa 99. u de asta ai folosit speed dino bug (sau ce erau in filmuletele alea) pe bk ca esti gm de aly nu? :cool2: