Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

shootervl

in legatura cu conturile sparte

Recommended Posts

Posted

nu.

@alexa, ti`am zis, pe viitor fii mai atent/a.

Tu te referi la accesarea cookies-urilor. Keylogger-ul nu iti trimite cookies. Cum poti accesa cookies nu inteleg.

Posted

Tu te referi la accesarea cookies-urilor. Keylogger-ul nu iti trimite cookies. Cum poti accesa cookies nu inteleg.

Ti-am mai explicat odata, NU VORBESC DESPRE KEYLOGGER SAU COOKIES.

Posted

Da, dar asta nu inseamna ca e vina mea ca mi-a fost spart contul. Nu este obligatia mea, atata timp cat nu sunt informata corect si la timp, sa am aceste masuri de securitate. So, logic vorbind, daca eu mi-am facut cont aici, folosit si o adresa de email personala, iar linkmania nu comunica astfel de informatii,... pai unde sunt eu vinovata aici?

Asa ca fapt divers, am setat sa nu memoreze nici o parola si-am pus si master pss. Si cu asta am incheiat discutia aici. Pacat de linkmania... dintr-un server frumos cu o atmosfera placuta a ajuns un tomberon plin de frustrati. Urat... nu e prima neplacere care o am aici, au mai fost si episoadele cu telefoanele de la miezul noptii, drept pentru care am fost nevoita sa-m schimb nr de telefon.

Oricum, mersi de informatii, si mersi ca ai stat sa-mi raspunzi.

Posted

:)) aha deci eu sunt de vina ca linkmania nu e in stare sa stopeze hackerasii astia mici care sparg conturile, nu?

Adica, dupa parerea ta, e vina mea ca mi-a fost spart contul? :))

Parola era schimbata din data de 4 ianuarie, si nu o mai stia nimeni.

Acum spune-mi tu cum pot avea eu grija sa nu-mi mai fie sparta!

Punand paie pe foc nu cred ca iti va readuce contul inapoi. Ba mai mult, daca tot spui ca ai o varsta ar trebui sa gandesti la rece, nu ca altii de pe-aici care nu stiu sa lege 2 cuvinte. Daca nu era xtest, era alt moderator. Judeca decizia, nu omul.

Posted

Aproape tuturor celor ce li s-au furat parolele, prima data au fost sparte mailurile. Eu va inteleg, nici mie nu imi convine situatia, dar pana la urma ce vina avem noi ? Urlati la cei de la yahoo pentru securitatea proasta ce o ofera, nu inteleg de urlati la noi.

Posted

prea multa bataie de cap pe aici cu metodele astea , sincer oricum nu ma intereseaza cum a facut-o ci doar sa fie potolit baietasu' / vecinu' / Gunit sau cum vreti sa ii ziceti

si asa mai nou am vazut ca unii se folosesc de toata povestea asta ca sa goleasca si alte conturi , penibil

toate ca toate dar pana cand?in topicul ala facut de Odyzzeus au postat destule persoane insa masurile se lasa asteptate

Posted

Aproape tuturor celor ce li s-au furat parolele, prima data au fost sparte mailurile. Eu va inteleg, nici mie nu imi convine situatia, dar pana la urma ce vina avem noi ? Urlati la cei de la yahoo pentru securitatea proasta ce o ofera, nu inteleg de urlati la noi.

pai daca n-au pe cine sa dea vina. :)) exact ca religia, you have to believe in something. xDD

oricum, cred ca am spus tot ce aveam de spus in topicul anterior. deja situatia depaseste linkmania, daca cineva ar fi gasit o solutie pana acum, ar fi aplicat-o, dar voi nu ganditi asa, evident. nu vorbesc ca om al staff-ul, ci ma uit asa la voi si va citesc reply-urile si ma gandesc oare ce naiba mecanism va invart rotitele alea din cap. dar in fine.

Posted

Baietii cu conturile sparte vati mai gandit vreodata ,dece voua?

o zi buna tuturor :)

a spart ce a prins pe mana, n-au fost alese cu grija persoanele a caror mail-uri sa fie sparte. daca ar fi fost sa aiba boala pe addicted sau pe honey, fii sigur ca eram cap de lista. garrone inclusiv. de ce pixie? de ce liquidlove? de ce alexey? de ce jack si nu boom sau garrone? asta e singura explicatie logica ce imi vine in minte.

Posted

pai daca n-au pe cine sa dea vina. :)) exact ca religia, you have to believe in something. xDD

oricum, cred ca am spus tot ce aveam de spus in topicul anterior. deja situatia depaseste linkmania, daca cineva ar fi gasit o solutie pana acum, ar fi aplicat-o, dar voi nu ganditi asa, evident. nu vorbesc ca om al staff-ul, ci ma uit asa la voi si va citesc reply-urile si ma gandesc oare ce naiba mecanism va invart rotitele alea din cap. dar in fine.

bny, ce situatie depaseste aici linkmania? tu te vezi vorbind?

mailul a fost spart, ok a fost spart, tine de competenta yahooului, si murdoc, e totusi yahoo frate nu e un provider de e-mail oarecare, securitatea lor depaseste cu mult orice standarde.

asa... dar contul de mu? de ce nu luati frate masuri??? EX: mi se fura emailul, contul de mu nu il stie, si eu automat trebuie sa schimb mailul ca sa pot sa schimb si la contu de mu etc etc, si ce raspuns primim de la voi??? Nimik, doar ca e vina noastra, noi suntem responsabili, adica cu alte cuvinte ... Duten plm pandurule, nam ce sa iti fac daca esti prost si iti sparg altii mailul.

Nush cum sa explic, dar ca sa intri intrun calculator este destul de usor daca ai anumite programe/cunostine in domeniu, ca sa fiu mai explicit dau un exemplu fff simplu, din 350 de jucatori care sunt online intro zi, cati % din ei au windowul original ,licentiat, activat si updatat la zi? cati isi permit sa dea 150+ dolari pe un windows original? 5-6% din ei? Gandestete ca un service pack2, ala care il downloadeza restu de 95%, vine cu o gramada de vulnerabilitati care daca sunt exploatate in mod corect iti da access la calculatorul respectivului cat ai zice peste, si odata intrat restul este floare la ureche.

Asa ca domnilor admini decat sa sariti cu ss/warn sau cu vorbe aiurea in stanga si in dreapta mai bine puneti mana si luati niste masuri, puneti mana si schimbati email/pass/iteme dati la oameni ceea ce le cuvine. (Nici acuma nu pot sa uit cazul ShaggyDL, rusineeeeee rusineee sa va fie.)

Dar stii cum e... e mai usor sa ne bagati pumnu pe gat si sa inchideti topicul cu ss/warn.

O zi naspa sa aveti.

@cica la murdoc ... "Urlati la cei de la yahoo pentru securitatea proasta ce o ofera" :))))))))))) cred ca securitatea de la yahoo depaseste securitatea nationala a romaniei :)))) ca sa nu mai zic ca... 273.1 million users as of November 2010 ....

Posted

asa... dar contul de mu? de ce nu luati frate masuri??? EX: mi se fura emailul, contul de mu nu il stie, si eu automat trebuie sa schimb mailul ca sa pot sa schimb si la contu de mu etc etc, si ce raspuns primim de la voi??? Nimik, doar ca e vina noastra, noi suntem responsabili, adica cu alte cuvinte ... Duten plm pandurule, nam ce sa iti fac daca esti prost si iti sparg altii mailul.

Inca odata, ti s-a furat mailul, ce sa fac eu ? Sa am eu grija de mailul tau ?

@cica la murdoc ... "Urlati la cei de la yahoo pentru securitatea proasta ce o ofera" :))))))))))) cred ca securitatea de la yahoo depaseste securitatea nationala a romaniei :)))) ca sa nu mai zic ca... 273.1 million users as of November 2010 ....

Cu cat mai multi ultilizatori, cu atat mai multi doritori de a gasi brese in securitate. Securitatea online e un termen relativ, si fara ajutorul userului nu poti oferi protectie decenta.

Nush cum sa explic, dar ca sa intri intrun calculator este destul de usor daca ai anumite programe/cunostine in domeniu, ca sa fiu mai explicit dau un exemplu fff simplu, din 350 de jucatori care sunt online intro zi, cati % din ei au windowul original ,licentiat, activat si updatat la zi? cati isi permit sa dea 150+ dolari pe un windows original? 5-6% din ei? Gandestete ca un service pack2, ala care il downloadeza restu de 95%, vine cu o gramada de vulnerabilitati care daca sunt exploatate in mod corect iti da access la calculatorul respectivului cat ai zice peste, si odata intrat restul este floare la ureche.

Sa-ti iti cumpar eu? Inca odata, NU pot sa te protejez eu, sau oricine altcineva din staful linkmania.

Posted

Ce dracu masuri vrei sa-ti iau ma eu tie? Cu ce crezi tu ca-ti pot recupera eu contu? Ba sunteti asa de incuiati sa mor eu daca am mai vazut asemenea comunitate ca voi. Cu 2 butoane de moderare de forum voi credeti noi putem face minuni. Nu sunteti intregi la minte, nu ganditi nici cat o nuca.

Hai sa-ti dau moderatoru meu, si inversam rolurile, sa vedem cat de in stare esti tu sa IEEEEEEEIII MASURIIIIII. Si nu cu metrul.

Ia ca-mi bag picioru, logout. Comunitatea lu' peste, nu sunteti in stare sa legati 2 cuvinte dar stiti sa criticati pe altii.

Posted

bny nu ai inteles....sau cel putin asa am inteles eu

pana la urma aceasta problema a plekt de la acc linkmania. (iteme furate, ss uri..etc).

majoritatea sunt revoltati ptr ca nu sau luat masuri impotriva acelui "vecin" (filtre etc...) astfel in cat daca mai sparge vreun acc sa nu poata intra sa il goleasca sa mai faca eu stiu ce ...

Posted

@bny, murdoc nu vreau sa va suparati pe mine, nu aveti de ce, asa sunt eu mai ma enervez si eu din cand in cand (cum ai facut si tu acum :beer: )

ceea ce voiam eu sa zic nu sa ai tu grije de contul meu, dar la contul de mu sa zicem ca am cutarescu@ymail.com, si mia fost spart/furat, (nu mai am acess in veci la acest email.) prin ce modalitate mai pot schimba eu emailul la contul de mu?, numai cu ajutorul celor din staff, doar ei pot sa modifice ceva in ultima instanta.

cat despre cazul Shagy? pacat ca nu sa rezolvat nimik :( e totusi munca de peste 1 an de zile unui jucator, sunt persoane care vor sa faca ceva dar nu sunt ajutati, asa am patit si eu cu Biggles, mau chelit, asta e ma pish pe ele de iteme si le dau foc, dar e bine ca nu mia facut nimik la caracter. (consider am fost norocos), eu zic ca daca voia sa il ajute pe respectivvul il ajutam, deja multi voiau sa doneze iteme si altele ca sa il ajutam.

asta voiam eu sa zic, daca cineva ma heckuit, mia dat delete la caracter, sia batut joc de mine si de munca mea, in ultima instanta cine poate sa mai repare ceva? decat cei din staff.

cat despre schimbat rolurile, am depus cerere de mai multe ori, daca nu am fost acceptat ce vrei sa fac acuma? sa imi tai sau sa imi tund venele? :P

Posted

nu stiu ma, sa fiti sanatosi, certati-va cu cine vreti voi, mie mi-a ajuns. nu pot sa pricep ca am ajuns sa explicam la fiecare user in parte niste lucruri si ei tooooooooooooot nu vor sa inteleaga. e inuman frate, parca involuati. o________O

Posted

aici iti dau dreptate 100%, unii chiar nu vor sa inteleaga, si oricat leai desena tot nu pricep.

ca si in bancu ala cu marin si ion:

Ion: Marineeee vezi ca ai un tantar pe frunte !!!

Marin: Ce zisasi Ioane? Mai zi odata ca aveam un tantar pe frunte si nu te auzii.

Posted

ceea ce voiam eu sa zic nu sa ai tu grije de contul meu, dar la contul de mu sa zicem ca am cutarescu@ymail.com, si mia fost spart/furat, (nu mai am acess in veci la acest email.) prin ce modalitate mai pot schimba eu emailul la contul de mu?, numai cu ajutorul celor din staff, doar ei pot sa modifice ceva in ultima instanta.

Exista intrebari secrete prin care iti poti recupera parola. Foloseste-le. Odata ce cineva reuseste sa iti intre pe mail, pe langa cont si parola iti gaseste toate datele contului. Daca eu schimb mailul pe baza datelor contului, ai sa te trezesti cu contul pe alt mail, si-atunci ce fac? Ai sa urli pe aici ca ti-am mutat contul pe mailul hotului.

Nu stiu cine e cazul shagy :)

E normal sa ma enervez cand tu imi ceri mie socoteala ca cineva ti-a spart mailul. De parca eram bodyguardul mailului tau.

Posted

Exista intrebari secrete prin care iti poti recupera parola. Foloseste-le. Odata ce cineva reuseste sa iti intre pe mail, pe langa cont si parola iti gaseste toate datele contului. Daca eu schimb mailul pe baza datelor contului, ai sa te trezesti cu contul pe alt mail, si-atunci ce fac? Ai sa urli pe aici ca ti-am mutat contul pe mailul hotului.

Nu stiu cine e cazul shagy :)

E normal sa ma enervez cand tu imi ceri mie socoteala ca cineva ti-a spart mailul. De parca eram bodyguardul mailului tau.

ok aici iti dau dreptate.

dar haide sa privim si partea a doua:

Exemplu: Eu iti trimit pm cu urmatoarele:

aseara erau... http://www.imagebam.com/image/653266111293665

acum cand am venit de la servici nu mai era nimik http://www.imagebam.com/image/ee28ad111293685

Nume cont:L....

Email folosit: cutarescu@gmail.com

Intrebare secreta: Imi place carnea?

Raspuns: desigur

Ipiul de pe care joc este: 79.xxx.xxx.xxy este fix.

alte indicii ca eu sunt propietarul contului: aseara am fost in parti cu x y si z

Eu nu mai am acces la email ca mia fost spart, dar in schimb stiu toate datele, demonstrez ca eu sunt propietarul contului.

Totusi e o diferenta intre mine, care joc non stop pe cont si ala care intra 10 minute si fura tot, se vede clar ca am fost heckuit, in loguri se vede clar ipiurile care si cum si cat timp au fost logate, iar din moment ce eu ma autentific ca propietarul de drept al contului si cer schimbarea emailului in altul de ce sa nu fiu ajutat?

asta voiam sa zic, ca se poate demonstra usor un cont care a fost hekuit, fata de unul care a fost dat la altii, dupa aia au revenit, nau mai gasit nimik pe el si a inceput scandal, unele persoane chiar merita sa fie ajutate. :tiphat:

@pe scurt ultimu caz de la plangeri Roxy cont banat. este diferenta intre el/ea si ceea ce a patit thorabella, sunteti de acord nu?

Posted

:)) ai tu o problema cu mine, si fix atitudinea asta proasta de ranchiuna a dus serverul asta unde este acuma.

Care este diferenta? Sau tu faci diferenta intre playeri? Cumva unul este mai presus ca altul si merita mai multa atentie? Sau nu cumva trebuie sa fm tratati in mod egal? A fost o prostie de la bun inceput ca s-au banat conturile pe motivele plangerilor. Trebuiau banate pana cand realul posesor schimba datele de securitate la absolut tot. In felul acesta nu s-a facut decat sa dea satisfactie la un om cu extrem de putin creier si total dezlipit de realitate.

Eu tot astept sa vina cineva sa ne spuna daca noi astia "prostii" cu conturile sparte ramanem intr-adevar fara ele.

Ia scoateti voi toate suspendurile, astfel incat sa minimalizati deranjull facut de nenea gigel hachierul. Si asa poate si trimiteti un mesaj ca nu mor caii cand vor cainii.

Astea sunt masurile pe care le asteptam de la staff, ca sunt absolut convinsa ca nu aveti cum sa-l prindeti. Trebuie doar sa nu mai faceti jocul la astfel de persoane.

Posted

nu stiu ma, sa fiti sanatosi, certati-va cu cine vreti voi, mie mi-a ajuns. nu pot sa pricep ca am ajuns sa explicam la fiecare user in parte niste lucruri si ei tooooooooooooot nu vor sa inteleaga. e inuman frate, parca involuati. o________O

bunny,stii cum e.toti se plang ca nu sunt moderati cum trebuie,ca iau ban-uri pe nedrept,dar nicinul din staff nu este platit,munca voluntara. pana mea,nu ai ma ce sa le faci.auzi panduru2,dupa mintea ta,ce masuri ar trebui sa ia staff-ul pentru neatentia voastra?sustii niste afirmatii,dar baga si ceva argumente nu?

Am vazut ca facusei cerere pentru moderator,chiar credeai ca ai fi avut vreo sansa?adica na ,esti cam analfabet sa zic asa direct.

whatever...

Guest CeausescuPresedinte
Posted

eu nu-i port pica si nici nu m-am lasat de linkmania :P ... poate ca daca si eu ma ocupam cu asa ceva le dadeam buleala la multi :))

asta e ... e doar un jocu

cum e vorba aia nu lasa jocu sa te schimbe ... schimba jocu :P

Posted

si malilul meu a fost spart , mi-a fost schimabata parola de la Y!M , de la facebook , filelist si xtremezone . parola de la hi5 nu a fost schimbata deoarece nu e facuta pe acelasi mail . deci faza cu keylogger cade.

Posted

si malilul meu a fost spart , mi-a fost schimabata parola de la Y!M , de la facebook , filelist si xtremezone . parola de la hi5 nu a fost schimbata deoarece nu e facuta pe acelasi mail . deci faza cu keylogger cade.

Saracu de tine, asa patesti daca nu esti baiat bun.

Posted

STEALER

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...