Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

shootervl

in legatura cu conturile sparte

Recommended Posts

Posted

slabe sanse sa stea cineva cu ochii beliti in monitoare si sa ghiceasca zeci de intrebari si raspunsuri, mai ales ca nu are nici o treaba cu respectivii. daca erau prieteni in rl si aveau vreo tangenta, mai ziceam.

Reuseste la cei cu intrebari si raspunsuri simple. Prima oara eu asa am avut, de unde naiba era sa stiu eu ca in viitor o sa vrea un distrus la creier sa-mi sparga adresa de mail? Dar ar fi trebuit sa ma astept la asa ceva, din moment ce mult timp eu am primit telefoane noaptea cu amenintari si injuraturi, inclusiv si dupa ce m-am lasat... Asa ca daca exista astfel de specimene, cu atata cretinism in cap, sunt sigura ca idiotenia din el il determina sa stea cateva ore sa incerce toate orasele si numele si combinatiile posibile.

Guest TarfaBella
Posted

din moment ce vecinul ala inexistent (adica tot Gunit) a golit o gramada de conturi (inclusiv pe mine) , asta pe langa multe alte exploit-uri de bugs , programe si hackuri , inca ii mai este permis accesul in aceasta comunitate si nu se ia nici o masura impotriva lui , atunci am hotarat sa ma razbun si eu cum pot golind conturi din HH ca doar ei nu sunt scutiti nu?

si am sa golesc conturi pana cand Gunit va fi pedepsit asa cum se cuvine , asa ca HHamsterzi beware nu se stie cine urmeaza

nu ma intereseaza cat ati muncit la caractere/iteme si nici al cui e, ca doar pe Gunit l-a durut in cur de asta , orice cont apuc injur pana ia 98 si golit bineinteles

p.s. alexa draga ai cerut logurile? =))

cam atat pentru moment

sanatate si ne vedem la plangeri

Posted

din moment ce vecinul ala inexistent (adica tot Gunit) a golit o gramada de conturi (inclusiv pe mine) , asta pe langa multe alte exploit-uri de bugs , programe si hackuri , inca ii mai este permis accesul in aceasta comunitate si nu se ia nici o masura impotriva lui , atunci am hotarat sa ma razbun si eu cum pot golind conturi din HH ca doar ei nu sunt scutiti nu?

si am sa golesc conturi pana cand Gunit va fi pedepsit asa cum se cuvine , asa ca HHamsterzi beware nu se stie cine urmeaza

nu ma intereseaza cat ati muncit la caractere/iteme si nici al cui e, ca doar pe Gunit l-a durut in cur de asta , orice cont apuc injur pana ia 98 si golit bineinteles

cam atat pentru moment

Daca tot faci asta, intra pe conturile de moderatori/asistenti (staff`ul LinkMania) ca pe iei nu ii afecteaza deloc. Iei ar trebui sa ia niste masuri, parerea mea. Uite cazul morf3u... acum 2 saptamani i s-a spart contul si acum are functia la loc, nu l-a afectat cu nimic.

Jucatorii n-au nici o vina, si nici nu pot face ceva.

Posted

cam atat pentru moment

acest cont de ce nu a fost banat xtest? hmm?

Posted

L-am banat eu acum :))

Te asteptam hackerash ..pana la urma nu esti nici primul nici ultimul teribilist

PS Linu daca nu ai ceva inteligent de spus abtine-te cu aluziile si instigarile pe forum.

Posted

intrebarea mea era de ce xtext n-a considerat ca e necesar sa-l blocheze de la bun inceput! probabil se amuza :)

Intrebarea mea este: de ce consideri tu ca nu l-am suspendat eu? de ce consideri tu ca am vazut ce a postat si nu l-am sanctionat? de ce consideri tu ca eu stau non stop pe forum? Astept un raspuns pertinent.

LE: Am vazut la ce se refera, se refera la postul facut in sectiunea plangeri, pai bun, nu aveam de unde sa stiu eu ce specimen este si ce are de gand, nu aveam de unde sa stiu ca el este cel care a spart contu. Alte nelamuriri mai ai ? Ia vezi ce-mi mai gasesti ca observ ca ai o satisfactie nebuna sa te iei de mine.

Posted

Hai ca incerc sa fiu mai explicita.

Raspunsul tau impotriva charului meu a fost acesta: ThoraBella - 98 de zile suspend pentru limbaj la adresa adminilo+guildname+bot

corect?

Deci ai luat in considerare si pozele puse la postul nr 2 din plangere, unde respectivul facuse guilda admins si nush ce hack

Ia mai uita-te tu o data te rog pe printuri, ca iti iese din evidenta mai multe aspecte:

1. numele userului care a postat printul respectiv

2. faptul ca chiar el a facut printurile, se vede din poza.... colt stanga sus unde apare cum a fost salvat printul. Screenshot Saved [Linkmania Season2/ThoraBella] etc bla bla.

Arunca un ochi, si fii mai atent la detalii... desi sunt convinsa ca nu ti-a scapat din vedere :) http://img51.imageshack.us/img51/5102/screen020502180000.jpg

Intrebarea mea este: de ce consideri tu ca nu l-am suspendat eu? de ce consideri tu ca am vazut ce a postat si nu l-am sanctionat? de ce consideri tu ca eu stau non stop pe forum? Astept un raspuns pertinent.

LE: Am vazut la ce se refera, se refera la postul facut in sectiunea plangeri, pai bun, nu aveam de unde sa stiu eu ce specimen este si ce are de gand, nu aveam de unde sa stiu ca el este cel care a spart contu. Alte nelamuriri mai ai ? Ia vezi ce-mi mai gasesti ca observ ca ai o satisfactie nebuna sa te iei de mine.

Cum poti sa spui asa ceva???? Tu citesti printurile??? Mai clar de atat poate fii?? Ce poate fii mai clar de atat ca fix cel care mi-a spart contul a postat printul, si pe deasupra a facut si cont pe forum cu nume jignitor la adresa mea?????

Iar tu ca admn dai suspend pentru asa ceva?? PE bune, unde este logica?? Si la fel cu celelalte charuri blocate in aceasi masura, Cum puteti suspenda un char in conditiile date??

Acum ai inteles nelamurirea mea?

Cum de ai putut sa-mi dai mie suspend, care nici macar n-am mai jucat pe linkmania de mai bine de un an, si nici macar sa nu iti treaca prin cap sa suspenzi pe forum un user cu numele TarfaBella.

Posted

Ti-a spart contul, nu e vina mea. TI-am dat 98 chiar daca aveam mana libera sa-ti dau 99, dar nu am facut ca sa-ti salvez contul cu gandul ca iti vei schimba parola si vei avea grija sa nu-ti mai fie sparta, cred ca am fost un ipocrit dupa tine. Ca nu am dat importanta la userul ala nu cred ca e ceva grav ca sa faci atat tam-tam. Pe viitor voi sti ce sa fac daca ti se mai intampla asa ceva, direct 99. Atat am avut de spus.

Posted

:)) aha deci eu sunt de vina ca linkmania nu e in stare sa stopeze hackerasii astia mici care sparg conturile, nu?

Adica, dupa parerea ta, e vina mea ca mi-a fost spart contul? :))

Parola era schimbata din data de 4 ianuarie, si nu o mai stia nimeni.

Acum spune-mi tu cum pot avea eu grija sa nu-mi mai fie sparta!

Posted

:)) aha deci eu sunt de vina ca linkmania nu e in stare sa stopeze hackerasii astia mici care sparg conturile, nu?

din cate tot u ai zis, prima data ti`a fost spart mail`ul, iar daca zici k ai schimbat parola luna trecuta, nu cumva mai aveai mail`ul de confirmare pe adresa de mail?

Posted

Repet ce a repetat si Dragos, conturile nu au fost sparte dintr-o vulnerabilitate a serverului. Deci nu poate fi linkmania raspunzatoare intr-un fel de acest lucru.

Unele lucruri ce ar trebui sa le faci: schimbi intrebarea secreta de la adresa de mail, mai adaugi o intrebare secreta cu un raspuns ce nu poate fi ghicit, sa refuzi rularea anumitor programe de la asa zisi prieteni care ti-ar putea compromite calculatoru.

Posted

Intervin si eu.

Da, este vina ta pentru ca TU nu esti atent(a) pe ce site-uri te plimbi.

Pentru ca voi intrati pe site-uri cu java drive-by, si voi dati accept la certificate si la protocoale java sau controale ActiveX.

Am postat de pe un alt cont odata la plangeri, un link catre o "poza".

Cred ca am luat peste 20 de conturi, ID`uri yahoo, conturi FileList si alte cacaturi.

Peace. :)

PS:

xtest/lancelot, nu`mi dati suspend, nu mai am mailuri sa fac conturi.

Posted

Hmm

Care-i vinovatu aici? Ala care trece strada pe trecere de pietoni? Sau ala de-l calca?

Dar contul lui morfeu cum de s-a spart si acum are admin inapoi? A lui nu a fost vina ca i-a fost spart contul? Sau cu ce sunt eu mai proasta ca altul?

Si aici vb in numele tuturor care au suspend din cauza acestor fapte. Care a fost prima ilegalitate care s-a produs? Spartul contului sau faptul ca a injurat adminii pe global chat?

Cei care au suspend din cauza asta de ce-si accepta soarta?

Eu aveam aceeasi parola la mess cu aia de pe forum. Parola contului MU o schimbasem din ianuarie 4, si da, confirmarea la schimbare parola am pastrat-o pentru ca sigur as fi uitat-o.

So. LA mine sunt doua posibilitati. Ori mi-a aflat parola la forum, si de aici a dat-o la nimereala si la mess, ori mi-a ghicit intrebarile, desi era cam greu.

Acum am formatat iar pc-ul, desi windowsul meu era d-abea instalat de cateva saptamani. Antivirus bun, cu scan programat la 4 ore. Si credeti-ma, ca nu intram decat pe mess si ma jucam frontier si cityville pe fb... atat.

@xtest: intrebarile mele la yahoo erau destul de greu de spart, dar nu imposibil. Eu nu mai activez pe linkmania de mai bine de 1 an, si daca as fi stiut ce se intampla aici, poate mi-as fi modificat intrebarile si masurile de securitate ale mailului. Dar de unde era eu sa stiu ca aici se practica asa ceva? Acum insa sunt absolut imposibil de ghicit, fiind ... nu vreau sa dau detalii. Am dat si eu un astfel de sfat pe pagina anterioara.

Voi ca masura administrativa ar fi trebuit cumva sa anuntati membrii prin mail, cu scuzele de rigoare evident, ca aveti in comunitate o astfel de persoana. Dar? Nici in momentul de fata nu faceti nimic. Apartineti de rds, iar cu plangerile atator persoane va puteti duce la rds sa va dea mai multe detalii. Pentru ca inainte sa bage proxy, a bagat un user si parola sa se conecteze la internet, da?

Sau, sa faceti in asa fel incat cei cu proxy sa nu mai reuseasca sa se conecteze la linkmania. Si sunt absolut convinsa ca daca aveti nevoie de ajutor pentru asa ceva sigur se ofera atatia baieti care se pricep.

Dar? In continuare nu vad nici o masura.

Posted

L-am banat eu acum :))

Te asteptam hackerash ..pana la urma nu esti nici primul nici ultimul teribilist

PS Linu daca nu ai ceva inteligent de spus abtine-te cu aluziile si instigarile pe forum.

Iti este frica de ceva ? Daca tot are chef de razbunare sa se razbune pe voi, ce-i din staff.

Noi, jucatorii, oricum nu putem face nimic.

O concluzie in acest topic?

Posted

Eu aveam aceeasi parola la mess cu aia de pe forum. Parola contului MU o schimbasem din ianuarie 4, si da, confirmarea la schimbare parola am pastrat-o pentru ca sigur as fi uitat-o.

So. LA mine sunt doua posibilitati. Ori mi-a aflat parola la forum, si de aici a dat-o la nimereala si la mess, ori mi-a ghicit intrebarile, desi era cam greu.

Acum am formatat iar pc-ul, desi windowsul meu era d-abea instalat de cateva saptamani. Antivirus bun, cu scan programat la 4 ore. Si credeti-ma, ca nu intram decat pe mess si ma jucam frontier si cityville pe fb... atat.

@xtest: intrebarile mele la yahoo erau destul de greu de spart, dar nu imposibil. Eu nu mai activez pe linkmania de mai bine de 1 an, si daca as fi stiut ce se intampla aici, poate mi-as fi modificat intrebarile si masurile de securitate ale mailului. Dar de unde era eu sa stiu ca aici se practica asa ceva? Acum insa sunt absolut imposibil de ghicit, fiind ... nu vreau sa dau detalii. Am dat si eu un astfel de sfat pe pagina anterioara.

Voi ca masura administrativa ar fi trebuit cumva sa anuntati membrii prin mail, cu scuzele de rigoare evident, ca aveti in comunitate o astfel de persoana. Dar? Nici in momentul de fata nu faceti nimic. Apartineti de rds, iar cu plangerile atator persoane va puteti duce la rds sa va dea mai multe detalii. Pentru ca inainte sa bage proxy, a bagat un user si parola sa se conecteze la internet, da?

Sau, sa faceti in asa fel incat cei cu proxy sa nu mai reuseasca sa se conecteze la linkmania. Si sunt absolut convinsa ca daca aveti nevoie de ajutor pentru asa ceva sigur se ofera atatia baieti care se pricep.

Dar? In continuare nu vad nici o masura.

Tot nu intelegi, ca sa te ajut cu intrebarile care le ai, o sa iti dau cateva raspunsuri.

1. LM apartine de RDS, deci automat au forumul licentiat, asta inseamna ca ei beneficiaza de orice "fix" pentru IPB, deci in niciun caz nu avea persoana despre care e vorba sa sparga baza de date mysql de la forum, pentru a lua parola ta de pe forum si pt a intra in contul tau de mu.

2. Chiar daca apartin de RDS, cu plangeri sau fara plangeri, e un cacat de joc, ei nu sunt o institutie abila pentru a putea face asa ceva, sa se duca sa ia IP-uri si alte cacaturi doar pentru a iti arata tie cine se connecteaza unde si cand.

Si chiar daca ar avea IP-ul, cu ce ar ajuta? Poate omu` care ti`a spart contu nici nu se joaca, si face asta special ca sa va vada pe voi cum va plangeti.

3. Ce ai vrea sa faca? sa filtreze toate IP-urile inafara de Romania? Sunt 'jdemii de proxy-uri/socks-uri sau retele VPN (chiar multe gratuite) de pe care s-ar putea connecta.

LE: Aveai parola usoara? Daca ai cum, si ai schimbat parola care o aveai, posti sa o postezi?

Posted

Dar contul lui morfeu cum de s-a spart si acum are admin inapoi? A lui nu a fost vina ca i-a fost spart contul? Sau cu ce sunt eu mai proasta ca altul?

hellooo , inca nu v-ati dat seama ca adminii fac ce vor si evident sunt mai presus decat restul lumii? daca erai si tu moderator sigur nu aveai suspend :))

O concluzie in acest topic?

ne doare-n p**a sau "si tacerea e un raspuns"

la alegere care vrei =))

Posted

Tot nu intelegi, ca sa te ajut cu intrebarile care le ai, o sa iti dau cateva raspunsuri.

1. LM apartine de RDS, deci automat au forumul licentiat, asta inseamna ca ei beneficiaza de orice "fix" pentru IPB, deci in niciun caz nu avea persoana despre care e vorba sa sparga baza de date mysql de la forum, pentru a lua parola ta de pe forum si pt a intra in contul tau de mu.

2. Chiar daca apartin de RDS, cu plangeri sau fara plangeri, e un cacat de joc, ei nu sunt o institutie pentru a putea face asa ceva, sa se duca sa ia IP-uri si alte cacaturi doar pentru a iti arata tie cine se connecteaza unde si cand.

Si chiar daca ar avea IP-ul, cu ce ar ajuta? Poate omu` care ti`a spart contu nici nu se joaca, si face asta special ca sa va vada pe voi cum va plangeti.

3. Ce ai vrea sa faca? sa filtreze toate IP-urile inafara de Romania? Sunt 'jdemii de proxy-uri/socks-uri sau retele VPN (chiar multe gratuite) de pe care s-ar putea connecta.

LE: Aveai parola usoara? Daca ai cum, si ai schimbat parola care o aveai, posti sa o postezi?

parola mea nu era una usoara, era un cuvant in alta limba, nu avea legatura cu absolut nimic. Nu era numele meu, continea si dublura de litere. Am spus, am fost naiva ca am avut aceeasi parola dar si aia era una dificila. Nu avea absolut nici o legatura cu mine, cu numele meu, cu orasul, ocupatia, familia, casa, orice. Deci, NU, nu era o parola usoara.

As vrea daca se poate sa vina si ceilalti care au patit ce-am patit eu si sa dea toate detaliile care se pot da despre cum a fost la ei. Poate, undeva, exista un factor comun. La mine sunt doua ipoteze, deci nu sunt un caz relevant :)).

Oricum, ce nu inteleg eu este ca de ce tocmai mie mi-a spart contul? Ca nici macar setul 380 nu-l mai aveam. Si nici macar nu mai jucam, de mai mult de un an. Nici la cs nu mai era folosit elful. Asa ca, ma duce gandul ca poate mie a fost mai usor de spart.

@Slym

1. totul este posibil.

2. vorba celui de mai sus: hellooooo!! Este ILEGAL sa patrunzi fraudulos in corespondenta cuiva. Pentru ca nu numai contul de MU ci si adresele de email au fost sparte si cu parolele schimbate.

3. Atata vreme cat se ridica din umeri si nici o masura nu se ia, e normal ca un astfel de comportament sa ia amploare. Daca se iau macar si cele mai mici masuri, filtrare tot inafara de RO, blocare proxy, etc., micsorezi sansele de reusita, si descurajezi. Toti zic, si ce ai vrea sa faca? Pai sa faca tot ce este posibil. Macar atat.

Informati toti membrii de ce se intampla aici. Postati un ghid despre cum se schimba intrebarile secrete ale contului de mail (mi-a spus cineva mai devreme ca nu gaseste unde sa faca aceasta modificare). Si macar atat. Sa se vada totusi ca masuri sunt luate, iar oamenii sa se poata loga cu incredere aici.

@mau^ Am spus ca nu mai jucam, nu si ca elful era inactiv. Si am mai spus ca in 4 ianuarie am schimbat iar parola si n-am mai dat-o.

Posted

Si nici macar nu mai jucam, de mai mult de un an. Nici la cs nu mai era folosit elful. Asa ca, ma duce gandul ca poate mie a fost mai usor de spart.

vezi k aici te putem contrazice, prin decembrie elfa ta era cea care detinea castelul :whistle:

Posted

parola mea nu era una usoara, era un cuvant in alta limba, nu avea legatura cu absolut nimic. Nu era numele meu, continea si dublura de litere. Am spus, am fost naiva ca am avut aceeasi parola dar si aia era una dificila. Nu avea absolut nici o legatura cu mine, cu numele meu, cu orasul, ocupatia, familia, casa, orice. Deci, NU, nu era o parola usoara.

As vrea daca se poate sa vina si ceilalti care au patit ce-am patit eu si sa dea toate detaliile care se pot da despre cum a fost la ei. Poate, undeva, exista un factor comun. La mine sunt doua ipoteze, deci nu sunt un caz relevant :)).

Oricum, ce nu inteleg eu este ca de ce tocmai mie mi-a spart contul? Ca nici macar setul 380 nu-l mai aveam. Si nici macar nu mai jucam, de mai mult de un an. Nici la cs nu mai era folosit elful. Asa ca, ma duce gandul ca poate mie a fost mai usor de spart.

@Slym

1. totul este posibil.

2. vorba celui de mai sus: hellooooo!! Este ILEGAL sa patrunzi fraudulos in corespondenta cuiva. Pentru ca nu numai contul de MU ci si adresele de email au fost sparte si cu parolele schimbate.

3. Atata vreme cat se ridica din umeri si nici o masura nu se ia, e normal ca un astfel de comportament sa ia amploare. Daca se iau macar si cele mai mici masuri, filtrare tot inafara de RO, blocare proxy, etc., micsorezi sansele de reusita, si descurajezi. Toti zic, si ce ai vrea sa faca? Pai sa faca tot ce este posibil. Macar atat.

Informati toti membrii de ce se intampla aici. Postati un ghid despre cum se schimba intrebarile secrete ale contului de mail (mi-a spus cineva mai devreme ca nu gaseste unde sa faca aceasta modificare). Si macar atat. Sa se vada totusi ca masuri sunt luate, iar oamenii sa se poata loga cu incredere aici.

@mau^ Am spus ca nu mai jucam, nu si ca elful era inactiv. Si am mai spus ca in 4 ianuarie am schimbat iar parola si n-am mai dat-o.

A avea o parola usoara nu inseamna ca trebuie sa aibe legatura cu tine, ocupatia sau orice alte idei mai ai tu.

Parola usoara poate fi : habibi123 => cuvant in alta limba, care e diferenta? sunt cuvinte care mai sunt folosite.

Parola mai grea poate fi : 9zk18xk118ianuarie2008plmintelegitu, asta e mai grea.

Daca tu spui ca parola ta era grea, sa facem un test sa vezi si tu.

Parolele stocate in MU (MSSQL), si aici pe forum (MySQL) sunt stocate in algoritmul MD5(Message-Digest algorithm 5).

Exemplu: daca parola ta ar fii alexandra, atunci hash-ul ei ar fii : 9db3c8f773c85206e661d7538de50fe7.

Fiind o parola USOARA SI DES FOLOSITA putem decrypta hash-ul pe al dracu de multe site-uri.

Luam ca exemplu http://www.md5decrypter.com/.

Results

Md5 Hash: 9db3c8f773c85206e661d7538de50fe7

Normal Text: alexandra

Asta e treaba cu parolele usoare, Dar, nu este cazul.

Acum, referitor la :

Pai mergi si fa plangere la politie, ei vor face rost de UN MANDAT, prin care pot cere datele celor care s-au connectat la ce vrei tu .

Si cu ce crezi ca ar ajuta?

Ti-am mai explicat, exista VPN in primul rand, si chiar foarte multe romanesti.

Sau, s-ar bloca toate IP-urile care nu sunt romanesti da ? Ok, bun, cu ce m-ar opri pe mine(avand PPPOE) sa dau un reconnect la net, sa imi schimb IP-ul(asta ca sa nu il am pe acelasi si pe contul meu si pe al tau), sa intru, sa iti vand toate itemele, sa injur pe post sau sa dau disconnect cu el ? NIMIC.

Pe viitor, pune-ti Master Password daca folosesti firefox.

Posted

hmm ce legatura are master password cu parola la yahoo si forum? :dontknow:

si cum ar afla cineva hash-ul parolei mele? nu da cu pietre, intreb doar...

Posted

Dar parolele de la yahoo si forum, in cazul in care ai dat Remember in yahoo, nu se salveaza intr-o baza de date?

Efectul stealer-ului, pui master password si scapi. :)

Posted

Dar parolele de la yahoo si forum, in cazul in care ai dat Remember in yahoo, nu se salveaza intr-o baza de date?

Efectul stealer-ului, pui master password si scapi. :)

Tu te referi la metodele de spargere cu cookies?

Posted

Tu te referi la metodele de spargere cu cookies?

nu.

@alexa, ti`am zis, pe viitor fii mai atent/a.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...