Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

shootervl

in legatura cu conturile sparte

Recommended Posts

Posted

da da da, am zis 14 chars, ma gandeam la altceva, sunt de fapt 32, nvm :blush:

am reeditat restul postului pt a evita :angry1: (flame :lol:) unii utilizatori pur si simplu nu merita efortul

spor la intretinut situri contra cost in timpul liber :] unii au nevoie de multe diplome si trec prin interviuri de 3-4 etape ca sa poate obtine un job in domeniu...off ce amatori nu?! :lol:

ps:may the glider be strong within you ( 3 nov 2009 :whistle: )

Posted

Adaugati pe lista conturilor sparte si pe Evolution.

Chiar nu se poate face nimic?

Legat de restul conturilor va raspunde ody.

Contul cu Evolution ce a patit? Am inteles ca tu ziuceai ca mai devreme era cineva pe cont si ca a fost spart.

Cel care era pe cont nu a intrat pentru prima, este cineva care joaca des pe el.

Posted

Contul cu Evolution ce a patit? Am inteles ca tu ziuceai ca mai devreme era cineva pe cont si ca a fost spart.

Cel care era pe cont nu a intrat pentru prima, este cineva care joaca des pe el.

deci ija aceasta problema este de 1luna si cred.....timp in care sau spart si iar sau spart mail/acc si nu am vazut nici o initiativa din partea stafului///ba mai mult a venit dragos sa arunce vina asupra noastra.....iar eu iam aratat si altii ca ce a zis el nu prea e adevarat :-j

imi place ca itemele ce au fost furate de pe acc sparte sunt vandute pe post ......dar na a fost vecinu :)

Posted

tocmai asta e problema, parola a fost schimbata, si la evo si la biggles(remember cand am avut problema cu reload atunci?)

si pe evo am ajuns la decizia de al lasa la naftalina, si sa continui pe biggles, cum s-a intamplat nush, dar pe evo joaca cineva zilnic, care nici macar nu e realul. -_-

cine e si de unde are pass habar nu am.

Posted

Vorbiti cu cel care a creat contul sa schimbe parola si gata.

Daca era "spart" avea 1-2 conectari si nu 50.

am vb cu lexa si am inteles ca a vorbit deja cu realul.

trebuie sa confirme schimbarea passului.

Posted

nu stiu dece plangeti pe aici problema e a voastra ! bagati antivirus si gata eu am un antivirus care daca bagi un cd virusat til scoate automat ! cum naiba de la voi va sparge conturile asa usor ? si faza cu morfeu parerea mea e ca a avut acelasi pas la forumul aliantei hh ca si aici ! chiar nu pot sa cred ca el nu a avut antivirus si a luat keyloger ce naiba...oricum eu nu mai joc din cauza la toata bataia asta de joc ! e pur si simplu pierdere de timp !

:crazy:

Posted

nu stiu dece plangeti pe aici problema e a voastra ! bagati antivirus si gata eu am un antivirus care daca bagi un cd virusat til scoate automat ! cum naiba de la voi va sparge conturile asa usor ? si faza cu morfeu parerea mea e ca a avut acelasi pas la forumul aliantei hh ca si aici ! chiar nu pot sa cred ca el nu a avut antivirus si a luat keyloger ce naiba...oricum eu nu mai joc din cauza la toata bataia asta de joc ! e pur si simplu pierdere de timp !

amice esti paralel cu toata povestea asta , nu stau sa explic la fiecare in parte teoria chibritului

daca vrei sa te lamuresti cauta posturile mele din topicul asta si ai sa vezi ca nu e asa de roz teoria conspiratiei cum crezi tu

Guest GunitHH2
Posted

nimeni nu poate vedea parolele de pe forumul HH, eventual cei de la forumer.ro

Guest CeausescuPresedinte
Posted

si cand se va lua atitudine intreb eu

Posted

A fost spart si dat mai departe. Contul Evolution a fost lasat la vatra de mult, de aia a fost observat mai tarziu.

Vorbiti cu cel care a creat contul sa schimbe parola si gata.

Daca era "spart" avea 1-2 conectari si nu 50.

Nu poate schimba parola pentru ca nu stie noua parola.

Mai taci....

Posted

tocmai asta e problema, parola a fost schimbata, si la evo si la biggles(remember cand am avut problema cu reload atunci?)

si pe evo am ajuns la decizia de al lasa la naftalina, si sa continui pe biggles, cum s-a intamplat nush, dar pe evo joaca cineva zilnic, care nici macar nu e realul. -_-

cine e si de unde are pass habar nu am.

salutare, joc de 1 luna si ceva pe caracterul Evolution. Am primit contul si parola de la prietenul meu "timon". Nu e vorba de nici o spargere de cont. Daca ai nelamuriri, contacteaza-ma

Guest oquletzu
Posted

A fost spart si dat mai departe. Contul Evolution a fost lasat la vatra de mult, de aia a fost observat mai tarziu.

Nu poate schimba parola pentru ca nu stie noua parola.

Mai taci....

Mai lexa va-tzi cam imbolnavit cu conturi sparte si bla bla bla

Posted

salutare, joc de 1 luna si ceva pe caracterul Evolution. Am primit contul si parola de la prietenul meu "timon". Nu e vorba de nici o spargere de cont. Daca ai nelamuriri, contacteaza-ma

Lex@: Deci sigur nu ai dat contul nimanui.

- ALX - Alx: nu

Esti sigur?

Posted

Deci, lexa sau cum te-o chema, nu stiu ce incerci sa faci... dar te rog termina cu prostiile. joc imediat de o luna buna, am dat 2 rr`uri pe dl si n-am chef de cearta si asa mi l-au spart pe Tibi si am ramas fara nimic.

Guest oquletzu
Posted

Lex@: Deci sigur nu ai dat contul nimanui.

- ALX - Alx: nu

Esti sigur?

Si eu pot sa scriu ce ai scris tu !!!

Basescu: oquletz te fac presedinte !!!!

oquletzu: mersi unchiule , abia astept !!! :error:

Mai bine fa precum asta: :banghead:

Posted

eu nu stiu de ce va mai agitati atata pe aici , e clar ca nimanui din staff nu ii pasa de ce se intampla pe aici , gunit a luat itemele si noi am ramas cu buza umflata

asta ca sa vedeti de unde are HH sign , din itemele furate vandute

cica s-a facut un topic pt asa ceva http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=397547 dar se fac aproape 2 sapt si inca nimic

patetic si penibil , nu sunteti in stare sa o rezolvati odata?

Posted

eu nu stiu de ce va mai agitati atata pe aici , e clar ca nimanui din staff nu ii pasa de ce se intampla pe aici , gunit a luat itemele si noi am ramas cu buza umflata

asta ca sa vedeti de unde are HH sign , din itemele furate vandute

cica s-a facut un topic pt asa ceva http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=397547 dar se fac aproape 2 sapt si inca nimic

patetic si penibil , nu sunteti in stare sa o rezolvati odata?

Hai sa te bagam in staff, asta inseamna ca-ti dam un banner la user si ai acces la o sectiune ascunsa. Cu ce rezolvi problema? Adevarat, patetic si penibil reply-ul tau.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...