Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Dumnezeu

Sugestie invazie

Recommended Posts

Posted

desi nam mai jucat de mult ,am intrat vro 3 zile pe joc sa mai vad ce mai e ,sa fac si eu o invazie de placere insa am ramas socat :P

in 3 zile am apucat 4bok+1 si 2 de +3

am incercat si cu bk7r si sm ful si nimic +4,+5 nici nam apucat sai vad desi asteptam in tarkan (1,2)

a trecut vro 2 pe linga mine ca fulgeru nici nikul nu lam vazut :))

oameni au toti clikeru pus pe cordonatele unde apar goldeni (sau speed)si fraieri ca mine se plimba aiurea pe acolo.

de acea asi sugera sa se schimbe cordonatele unde apar goldeni si sa mai urmareasca si GMi invaziile

Posted

desi nam mai jucat de mult ,am intrat vro 3 zile pe joc sa mai vad ce mai e ,sa fac si eu o invazie de placere insa am ramas socat :P

am incercat si cu bk7r si sm ful si nimic +4,+5 nici nam apucat sai vad desi asteptam in tarkan (1,2)

oameni au toti clikeru pus pe cordonatele unde apar goldeni (sau speed)si fraieri ca mine se plimba aiurea pe acolo.

de acea asi sugera sa se schimbe cordonatele unde apar goldeni si sa mai urmareasca si GMi invaziile

degeaba singura modalitate este sa instaleze mu guard, si sa blocheze clickerul elite, altfel rar o sa prinzi un golden in tarkan sau atlans.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

c'am asa e :happy1:

Posted

sugestia nu e rea deloc, dar e prea mare deranjul pt admini

PRO,desi nu cred k va fi aprobata

Posted

degeaba urmaresc GM-i invaziile, daca apare cnv din cer se poate da vina pe lag...etc.

goldeni stiu ca nu apar mereu la aceleash coord...si in + nu o sa stea un Gm tot timpul on sa astepte invazia ca noi toti :))

Posted

solutia ar fi RANDOM invazii la random coord .. dar nu doar dupa un restart la server sa se reseteze iar orele la invazii .. :whistle:

Posted

pe zi am prins greu +4 ... sunt multi care merg la invazie...

dar pe noapte am prins chiar bine... numai cate 2 cate 2 luam... am prins si 4+4 ... dar mai rar

totusi sugestia e destul de buna, pro

Posted

ziua nu prinzi la invazii la bok4 5 deoarece se duc multi la invazii.incearca noaptea si o sa ai mai mult succes

totusi sugestia este buna ca si mie mi s-a intamplat ca unu fara fenrir sa mearga mai repede ca mine cu fenrir si nu numai o data....

Posted

Adminul nu poate sa stea langa fiecare golden.

Asa cum zicea angel4ever un mu-guard ar fi bun, sa blocheze pe speedul.

Pe serv sunt deja foarte multi playeri full si nu au alceva de facut decat sa stea la invazie,este normal sa prinzi un goldn greu.

Posted

' date='27 January 2011 - 10:43' timestamp='1296117836' post='5607760']

solutia ar fi RANDOM invazii la random coord .. dar nu doar dupa un restart la server sa se reseteze iar orele la invazii .. :whistle:

AU MY GOD, de cand joci pe srv asta nu stii ca asha sunt invaziile? nu apar mereu la aceiash ora si la aceleash coord :))

Posted

de exemplu azi invaziile sunt la exact aceleasi ore ca ieri. ori sunt invaziile random ori nu mai sunt :)). ziua nici nu are rost sa mergi la invazii majoritatea folosesc //gt ,speed (si inca asa speed de nu apuci sa faci print). nici macar roti nu gasesti in tarkan.

PRO.

Posted

AU MY GOD, de cand joci pe srv asta nu stii ca asha sunt invaziile? nu apar mereu la aceiash ora si la aceleash coord :))

apare in aceasi zona nu in aceasi coordoanate.. tot aia e..

Posted

ideea este buna, dar nu o sa va dau sperante :) nu se va baga mu guard, daca se vroia asta il bagau ca sa blocheze eliteul sau alte clikere de gen.

Sunt pro Mu Guard... dar repet nu se va baga!

Pacat ca moneda de schimb este bok-ul.Era mai misto inainte cand era sign-ul..

Bandit, pai eu lam facut moneda de schimb? Nu tot voi? ati devalorizat pohul, dupa ati devalorizat sign, acum a mai ramas bok +5 cel mai scump, deci moneda de schimb.

Dupa cum spunea cineva .. "decat sa strang 255 sign in 5 zile, mai bine stau o zi la +5" logic... si are dreptate... dar tot voi sunteti de vina aia multi, full si care nu va doare de aia care vin acum pe sv:)

Guest tekmanstar
Posted

ar fi frumos sa se skimbe coord la goldeni pe fiekre invazie...de exemplu sa dai peste golden prin tarkan...ar fi frumos :) nu k qm stau unii si ii asteapta k pe pita calda

Posted

L-)

se schimba orele doar dupa un server restart , mare noob carele esti

Posted

L-)

te-ai bagat ca tamponu in zeama si nu stii dc te umfli, el a spus sa fie RANDOM ei bn sunt random invaziile.

Guest tekmanstar
Posted

L-)

aq kteva luni se skimbau la 3 zile fara rr la server strampule , dak joci 2 ore pe zi n'ai de unde sa stii , kapishi?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...