Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

TheBestBK

o problema

Recommended Posts

Posted

am fost in aida am scos opt galbena din scut l-am pun inventory am bagat joh in el si am luat d/c imd si cand am intrat mi-a disparut:)

scutu gs luck dd hp add35+13

se poate verifica log ca nu l-am mutat sau cine stie ce alceva pur si simplu mi-a disparut, acuma 2 zile,pe caracteru TheBestSM :(

Posted

nasol :( nu cred ca il vei mai recupera :(, stafful link nu da itemele pierdute inapoi, chiar daca este din cauza serverului.

a mai fost cnv care a pierdut cv in momentul cand a dat move cry nu ia-au dat nimic :(

Posted

am fost in aida am scos opt galbena din scut l-am pun inventory am bagat joh in el si am luat d/c imd si cand am intrat mi-a disparut:)

scutu gs luck dd hp add35+13

se poate verifica log ca nu l-am mutat sau cine stie ce alceva pur si simplu mi-a disparut, acuma 2 zile,pe caracteru TheBestSM :(

najpa denis...poate ai noroc si se face ceva :D

Guest matemate
Posted

ignition : " ma bine iesi la un suc cu prietena decat sa stai pe link "

si are dreptate :>

Posted

repet sa va zic ce am patit si eu. eu am pierdut un gs lk dsr +9 sau +13 nu mai tin minte, s-a dat reset la server, si nu l-am mai gasit. mie cine mi-l recupereaza? :)

asa e serverul, are momentele lui de fomist, trebuie sa mai inghita cateva iteme. el si goblinu ala nenorocit. xD

Posted

repet sa va zic ce am patit si eu. eu am pierdut un gs lk dsr +9 sau +13 nu mai tin minte, s-a dat reset la server, si nu l-am mai gasit. mie cine mi-l recupereaza? :)

asa e serverul, are momentele lui de fomist, trebuie sa mai inghita cateva iteme. el si goblinu ala nenorocit. xD

sa`i dam serverului ce e al serverului :))

eu unu i`am dat BB exe -_-

Guest Reyakos.
Posted

Frumos raspuns din partea unui moderator!!

Posted

M/ai facut sa rad, si mi-ai adus aminte de o carte nou aparuta, cu niste copii abandonati pe o insula, transformati in canibali de foame etc., si la final "ii salveaza" un Vapor. Finalul autorului: Echipajul vaporului a salvat copii ! Dar pe ei cinei salveaza ? :)

Posted

Frumos raspuns din partea unui moderator!!

huh? what did i do? o_O Ah, scuza-ma, trebuia sa adresez un reply dintr-ala moderatorisitic, stai sa vad de-mi iese unul. :D

Buna ziua,

Va anuntam cu durere in suflet ca al vostru item craftat la goblin si umblat printre atatea conturi si inventory a fost dat disparut, deoarece bug-urile ale acestui server sunt atat de frecvente incat itemul s-ar fi pierdut in vidul absolut dintre connect server si select character. Ne cerem scuze pentru inconveniente. Vom face tot ce ne va sta in puteri ca aceste bug-uri sa dispara de pe fata serverului.

Cu stima,

bny

:))))))))) Da, stiu sa mint.

Sunteti constienti, cred, ca aceste iteme nu vor fi returnate. Deci...pentru ce va dati silinta? Credeti ca insistand e o solutie buna? Sau sfidand un membru al staff-ului? "BUuuuuuuuuuun raspuns dat de un moderator", dar ce vrei domne, sa-i craftez eu alt item?

Posted

Ca voi nu stiati asta, trebuie sa va zica lumea de fiecare data.

O intrebare adresata de zeci de mii de ori, devine o intrebare stupida, si ca la orice intrebare stupida, primesti raspunsuri pe masura. AM I RIGHT?! THANK YOU THEN.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...