Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Angel16

Lag pe windows 7

Recommended Posts

Posted

buna...am trecut pe laptop...cumparat de un an...deci e destul de ok...insa am un lag imens in MU...nu pot sa imi explic de ce....dak stie careva astept sa imi raspunda ;)...mc anticipat

Posted

poate nu e placa video instalata bine:)

alte jocuri cum merg?

e instalata...totul e ok...doar in MU am probleme...:| am 3 GB rami...placa e de 512...si nu imi pot explica ce are...

Posted

incearca asta

* start > search

* Open regedit

* Go to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Multimedia\SystemProfile

* There will be an entry for network performance throttling, default value is 10; set it to FFFFFFFF hex (will look like 0xFFFFFFFF to the right of the entry)

* Reboot

Posted

eu am probleme ca nici nu pot intra pe link de pe celalalt pc , l`am sucit l`am invartit , am dezactivat am activat , si nu vrea deloc :) , pe astalalt am vista , am dezactivat o chestie si merge uns...la alalalt mia mers linkul pana sa schimbat laucherul , de atunci imi da eroare 110 ... nu`i mai fac nimic , cea mai usoara chestie sa`i bag xp sau vista :)

Posted

buna...am trecut pe laptop...cumparat de un an...deci e destul de ok...insa am un lag imens in MU...nu pot sa imi explic de ce....dak stie careva astept sa imi raspunda ;)...mc anticipat

Incearca sa il pui pe high performance

P.S pare ca slabut laptopul tau ai grija ca nu va avea viata lunga cu jocul asta

Posted

Buna, am rezolvat o problema identica cu ceva timp in urma.. fa updaturile de windows mai mult ca sigur ai windows7 fara service pack, daca ai avast, bit defender sau norton punel pe game mode...dupa ce faci asta ar trebui sa mearga ca uns, daca continua sa faca probleme, am sa iti cer un id de mess si am sa te ajut de acolo mai mult. :tiphat:

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...