uzzy2p3w Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 SilviuCris sa povestesti si la stranepotii tai ce a facut super eroul tau Gunit =))
Dark Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 se mai putea face in felul urmator, caz in care il felicit pe autor(nu pentru fapta ci pt skill) mai sus am vazut o teorie cu un key logger, hmmm, putin probabil, cam toate sunt detectate si de cel mai "free" antivirus de pe net. pagina de pe care se acorda suspend, se poate afla f usor cu si e o pag php. ati zis ca va trebuie pass si user ca sa accesati pagina de acordare suspenduri.folosing anumite comenzi de sql (metoda e sql injection) atacatorul se poate loga, fara a cunoaste parola sau userul(poate morfeu nu avea acelasi user ca si cel de forum), pe unul din conturile celor care au dreptul de a accesa acea pagina. administratorul de system poate vedea ce comenzi a scris si poate remedia problema pe viitor. PS:asa as fi facut eu cel putin (sql injection)
zgaiba Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 da da da o sa le povestesc pt ca o sa am la cine fata de altii ;) ... ati vrea si voi sa stiti atat de multe sa vedeti cum le-ati folosi si voi ... dar u lake flausat ce esti ma uzzy2peu imi spui ca nu e adevarat si eu te cred ;) ... nu eu il ridic mai mult in slavi decat voi :P maine-poimaine daca se intampla ceva de nu mai merge serverul va duceti si la politie sa il denuntati pe GUNIT =)))) ca nu mai aveti unde sa va petreceti timpul ..
*Icy* Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 gunit n-are net de dimineata :) cel putin de pe spot...e cazut de mult,l-am sunat si n-a intrat inapoi ca nu avea net N-are net de dimineata si contul a fost spart de vecinul ala maniac care are aceeasi clasa de ip si acelasi net nu? Foarte tare. Bravo lui daca nu s-au luat masuri atunci cand trebuie. Maine, poimaine il vedem si pe alte usere de admini.
Damian Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 eh sunt multe suste,n-are ce sa ii faca lui gunit, sa afle tradeurile sau altceva, eu cand faceam dupe pe 97d , faceam un caracter lvl 15, dupam dadeam delete, la scan , nu iesea nimic, asa si el si-a mutat itemele, cu niste caractere mici,le-a dat delete si isi face alt bk acum,s-a mai intamplat si pe 97d tot asa stiu ca 1 "player" a dat ban la toti admini nustiu care, serverul nu are firewall bun,chiar asa de usor intri in db de pe linux sau altele...
VISE Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 eh sunt multe suste,n-are ce sa ii faca lui gunit, sa afle tradeurile sau altceva, eu cand faceam dupe pe 97d , faceam un caracter lvl 15, dupam dadeam delete, la scan , nu iesea nimic, asa si el si-a mutat itemele, cu niste caractere mici,le-a dat delete si isi face alt bk acum,s-a mai intamplat si pe 97d tot asa stiu ca 1 "player" a dat ban la toti admini nustiu care, serverul nu are firewall bun,chiar asa de usor intri in db de pe linux sau altele... adevarat graiesti :)
zgaiba Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 DECI DACA VRETI SA POSTAI INTR_UN TOPIC , CITITI DREAQ TOATE POSTURILE SI NU O MAI FACETI VOI PE DESTEPTIII CA SUNTETI ( UNII ) PROSTI DE AVETI CAPUL ALA SA NU VA PLOUA N GAT SI VA MAI DATI SI MARI JUCATORI . GUNIT NU A PUTUT SA INTRE PE CARACTERUL LUI RECUNOSCUTUL BK Gunit SI SA ISI I IEMELE . DOAR VDRAGOS POATE RIDICA SUSPENDURI DE 99 MANUAL AU EXPLICAT TOTII ADMINII PANA ACUM . Daca se uita pe aici si asistentii MU cei noi -john- ZbumDaemon si follyc va rog sa dati si voi un reply sa spuneti si voi ca nu avea cum sa intre Gunit pe character sa isi ia itemele . poate inteleg DESTEPTII astia . P.S : NU il suport pe Gunit precum caracter de joc , nu am nici o pretenie cu el dar sunteti EXTRAORDINAR DE PROSTI .
bogy2006 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 unde vedeti voi ca s-a scris ca gunit e vinovat de asta ? astea sunt doar presupunerile voastre. am inteles ca nu s-a logat nimeni pe acel caracter si nu a luat nimeni itemele de acolo, asa ca ceea ce comenteaza unii arata ca nu au citit ce s-a scris prin acest topic, dar vin si ei sa posteze ideile lor preconcepute.
zgaiba Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 eh sunt multe suste,n-are ce sa ii faca lui gunit, sa afle tradeurile sau altceva, eu cand faceam dupe pe 97d , faceam un caracter lvl 15, dupam dadeam delete, la scan , nu iesea nimic, asa si el si-a mutat itemele, cu niste caractere mici,le-a dat delete si isi face alt bk acum,s-a mai intamplat si pe 97d tot asa stiu ca 1 "player" a dat ban la toti admini nustiu care, serverul nu are firewall bun,chiar asa de usor intri in db de pe linux sau altele... nici nu iti trebuie linux ;) e un kktel de program si un scan bun cu cateva sute de mii de parole si stii ip-ul sau macar clasa de ip . Am multi prieteni care se ocupa cu asa ceva pt a tine BOTI si BNC pe mIRC .
Cristalu Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Eu sincer nu il cunosc pe morf3u personal,dar din afara situatiei vad lucrurile cam asa: Morf3u nu are nici o vina cu cea ce sa intamplat. Iar "Infractorul",poate fi oricare...din persoanele care poarta "pica" pe Honey. Stafful Linkmania,cred ca va rezolva totul ,cat se poate de repede si ne va spune cine e "infractorul" Vad ca in topicul asta ,sunt fel si fel de acuzatii,si vorbe aruncate in vant. La fel vad ca sunt si moderatori care mai posteaza prin acest topic,poate ii trece la unul din ei,ideea geniala de a inchide acest topic,pana la rezolvarea problemelor,deoarece e doar spam. Ps:Batman batman,totii vad ca stiti fel si fel de programe si hack-uri,o sa fac eu cerere pentru voi la NASA O seara frumoasa ,si fara vorbe aruncate la nervi!
Damian Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 nici nu iti trebuie linux ;) e un kktel de program si un scan bun cu cateva sute de mii de parole si stii ip-ul sau macar clasa de ip . Am multi prieteni care se ocupa cu asa ceva pt a tine BOTI si BNC pe mIRC . eh router, sau cu putty.exe scanezi afli ce vrea muschi tai, nustiu daca doar vdragosh putea sa revoce ss de 99 a lui gunit, stiu ca pe 97d cand a intrat ala ia dat 99 si lui vrazvan, nu a putut sa stearga fisiere din DB ca si aia a vrut sa faca:D
zgaiba Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 eh router, sau cu putty.exe scanezi afli ce vrea muschi tai, nustiu daca doar vdragosh putea sa revoce ss de 99 a lui gunit, stiu ca pe 97d cand a intrat ala ia dat 99 si lui vrazvan, nu a putut sa stearga fisiere din DB ca si aia a vrut sa faca:D Cu putty ;) .. deci mare greutate nu e .. cateva comenzi de stiut si esti unde trebuie ;) si atunci poti sterge si conturile si tot
Guest Pissyck Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 nu trebuia sa le dea 99 de zile ss.......trebuia sa le stearga de tot..........oricum nu mai joc pe LM de cand mi-a sters contu tie ti'a sters spk contu pentru k aveai lvl 1...poate ei nu aveau :)) ma bag si eu :D "felicitari pt ala care ia spart contu lui morfeu" stai tu linistit k nu e spart , e mana in mana
bunny Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 nici nu iti trebuie linux ;) e un kktel de program si un scan bun cu cateva sute de mii de parole si stii ip-ul sau macar clasa de ip . Am multi prieteni care se ocupa cu asa ceva pt a tine BOTI si BNC pe mIRC . intelegeti ca radminul merge doar daca il ai deschis. 8-| si evident daca nu-i pui parola.. si oricum lumea nu mai foloseste radmin, ci teamviewer pentru a-si rezolva problemele unu altuia. desi radmin era conceput pentru asta, s-a folosit in alte scopuri. Cu putty ;) .. deci mare greutate nu e .. cateva comenzi de stiut si esti unde trebuie ;) si atunci poti sterge si conturile si tot ah, da, si putty, asta pentru a prinde un server sau un linux. dar iti ia ceva timp...n-am apucat sa ajung pana acolo, mai departe de radmin n-am avut ocazia.
zgaiba Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 intelegeti ca radminul merge doar daca il ai deschis. 8-| si evident daca nu-i pui parola.. si oricum lumea nu mai foloseste radmin, ci teamviewer pentru a-si rezolva problemele unu altuia. desi radmin era conceput pentru asta, s-a folosit in alte scopuri. e diferenta de la cer la pamant intre putty un program de " hack " si radmin / teamviewer . putty e un program ce scanezi o clasa de ip-uri si cand gaseste ceva iti spune mura-n gura " L-am prins !!! ->>> ip user pass "
bunny Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 e diferenta de la cer la pamant intre putty un program de " hack " si radmin / teamviewer . putty e un program ce scanezi o clasa de ip-uri si cand gaseste ceva iti spune mura-n gura " L-am prins !!! ->>> ip user pass " Stiu, eram si eu captivat acum 6-7 ani la sala de internet cand stateam in spatele unora si asteptam. :)) Tocmai, eu am asemanat radminu cu teamviewer, nu cu putty.
pestisor Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 May I add just one thing? :rofl1: Astept cu interes rezolvarea acestui 'caz' ( asta daca e posibil :)) ) sau ce masuri veti lua :crazy:
sifonu Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 cred ca asta era intentia sa mute itemele.dar nu stiau ca nu se poate morf pica ca el stia ca nu se poate(avez celor care zic ca erau ''mana-n mana'') oricum metoda cred ca este cea de ''fishing'' se cumpara domeniu(sau frree) -se creaza o pagina gen yahoo(clona)-te loghezi Yd si pass de la yahoo(care merg intrun mail ales dinainte) -si acolo vezi un filmulet haios,felicitare etc deja i-ai dat id si pass de la mail te verifica sa vada daca esti on-invizibil,apoi intra pe mes-ul tau si-ti copiaza lista link-ul clona il trimite la toti din lista ta, tu fiind expeditorul si tot asa nu stiu daca m-am facut inteles,dar este o varianta:) bine o a aibe acces la datele din mail.nu la pc:)
bunny Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 cred ca asta era intentia sa mute itemele.dar nu stiau ca nu se poate morf pica ca el stia ca nu se poate(avez celor care zic ca erau ''mana-n mana'') oricum metoda cred ca este cea de ''fishing'' se cumpara domeniu(sau frree) -se creaza o pagina gen yahoo(clona)-te loghezi Yd si pass de la yahoo(care merg intrun mail ales dinainte) -si acolo vezi un filmulet haios,felicitare etc deja i-ai dat id si pass de la mail te verifica sa vada daca esti on-invizibil,apoi intra pe mes-ul tau si-ti copiaza lista link-ul clona il trimite la toti din lista ta, tu fiind expeditorul si tot asa nu stiu daca m-am facut inteles,dar este o varianta:) bine o a aibe acces la datele din mail.nu la pc:) thumbs up! (asta pentru ca nu merge "vote" >_<)
Guest CeausescuPresedinte Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 foarte tare acuma vad ca am avut 99
VISE Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 mi-ai umplut un gol in inima :wub: . cineva isi mai aminteste de mine :))))) singurul care i-a dat 99 lu razvan a fost slym de pe contu meu , asa ca numai aberati pe aici -boom- , ms si tu ai bulina rosie ;;) Lance , eu nu i-am dat contu lu Slym . El cu DevilZ mi-au furat contu :) si tu esti un fel de Gunit si vecinul lui misterios ^_^
bunny Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 feedback: s-a dus ziua, soare nu mi-a spart mail-ul. eh...ce mai credeam si eu in basme xD