Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ghiGhi89

De ce am suspend?

Recommended Posts

Posted

sa te vad.

singurul lucru pe care-l poate face este sa-ti blocheze acel mail pentru cateva minute gresind de cateva ori parola, in rest n-are ce sa-ti faca decat sa te spameze cu mesaje :))

Mda :))

Nu cred ca are legatura cu cazul Crs- Slym...acolo cred ca nu a fost cazul de un furt de parole si user..ci pur si simplu de o relatie de prietenie mai stransa.

Nu vorbi in necunostinta de cauza. Daca erau amandoi din Constanta (si acelasi cartier), asta nu inseamna ca si-a dat contul de buna-voie. Si eu am stat in C-ta, tot in acelasi cartier, prieten si coleg de clasa cu Slym, amic cu cRs, dar asta nu inseamna ca impartaseam conturile intre noi. Este o poveste mai lunga la mijloc, dar nu are rost sa dezgropam trecutul.

Cei care il acuzati pe morfeu la fel, o faceti in necunostinta de cauza.

Posted

La fel ca si multi altii si eu bag mana in foc pentru morf.Nu este capabil de a da o bomba cu ceas unui criminal :).Deci cum spuneam, cont/parola luata prin keyloger.

Posted

Multi experti in hack-uri si globuri de cristal prin zona :)

Cum au spus multi, asteptati un raspuns oficial ca oricum toate "teoriile" care le postati, cel putin majoritatea sunt de dragul spamului si a flameului.

Vazusem quote-ul asta si de aia postasem.

Vorbesti ca sa te afli in treaba si sa arunci si tu cu un pic de noroi. Cand s-a stat pe acel spot cu move-to-pick ? Pe cine ai vazut tu si ce dovezi ai ? Iti garantez eu ce pe acel spot nu se sta cu Elite (din placere, corectitudine, anumite probleme tehnice, nu prea conteaza motivul in final, oricare din acele enumerate ar fi el)

Cum ai zis, nu acuzi, dar mai pui un pic benzina pe foc, ca doar noah, suntem romani, cu cat e scandalul mai mare cu atat ne incalzeste mai mult sufletul.

Chiar daca parerea mea nu conteaza si nu face o diferenta in final, dar mor3u e unul din foarte putinii oameni de pe link pentru care bag mana in foc ca nu a avut nici cea mai mica legatura cu toata povestea.

Nu s-a stat probabil cu move-to-pick dar elite cu siguranta aveati, pe langa asta se foloseste si programul acela de va suna in pc atunci cand cineva va intreaba de afk, stiu ca o sa negi dar asta este situatia... Cand jucati murdar, macar jucati in liniste si lasati comentariile care se fac asupra voastra asa cum sunt, nu va mai dati zmei.

Guest Pissyck
Posted

De ce un admin sa vorbeasca cu un player pe mes sau skype ei fiind doar prieteni virtuali..?

sa zicem...dak morf a dat contu lu gunit qm zic unii...tu crezi k sunt prieteni virtuali?

Posted

Nu s-a stat probabil cu move-to-pick dar elite cu siguranta aveati, pe langa asta se foloseste si programul acela de va suna in pc atunci cand cineva va intreaba de afk, stiu ca o sa negi dar asta este situatia... Cand jucati murdar, macar jucati in liniste si lasati comentariile care se fac asupra voastra asa cum sunt, nu va mai dati zmei.

Ultimul reply, deoarece in topic e vorba de complet altceva.

bRn_BK, I know, you love me (:>) dar nu erai tu ala care atunci cand iti dadeam PK apareai in >2 secunde in acelasi loc ? Sau care apareai cand se dadea restart la server in 1 secunda de pe spotul 2 kanturu3 pe cel de-al 3`lea spot kanturu3 ?

So .. a not so wise man once said :

Cand jucati murdar, macar jucati in liniste si lasati comentariile care se fac asupra voastra asa cum sunt, nu va mai dati zmei.

#Edit: Sa nu aduci faimosul argument "dar ce dovezi ai" cand tu arunci acuzatii fara nici un fapt sa te sustina in afara de "Aia din HH joaca murdar"

Scuze restul de offtopic.

Posted

sa zicem...dak morf a dat contu lu gunit qm zic unii...tu crezi k sunt prieteni virtuali?

nu am zis ca ia dat contul............. citeste mai atent .

eu ma retrag din aceassca discutie. o sa zica bny mai pe seara cum sta treaba:P

Posted

eu zic ca totul a fost calculat...dezblocarea carater gunit ca sa isi ia iteme setul

si ca sa zica ca a fost spart a dat ss la caraterele full..

cu asa motiv zicand a fost spart contul lui morf.. doar sa isi ia setul gunit si bb a fost totul calculat.. :readthis:

Posted

nu am zis ca ia dat contul............. citeste mai atent .

eu ma retrag din aceassca discutie. o sa zica bny mai pe seara cum sta treaba:P

daca tu reusesti asta doar prin a-mi stii ip-ul eu imi pun "fan soare" la semnatura timp de-o luna. :D

Posted

eu zic ca totul a fost calculat...dezblocarea carater gunit ca sa isi ia iteme setul

si ca sa zica ca a fost spart a dat ss la caraterele full..

cu asa motiv zicand a fost spart contul lui morf.. doar sa isi ia setul gunit si bb a fost totul calculat.. :readthis:

/facepalm

Varianta 1, cativa sunteti chiar batuti in cap (nu e complet exclus)

Varianta 2, cum am spus si mai devreme, nu cititi topicul, postati doar pentru spam si flame.

Cum v-a zis si ija mai devreme, conturile nu pot fi deblocate decat de o singura persoana (vdragos) si atunci trebuie deblocate fiecare in parte. Ca s-a scos un suspend de 99 nu inseamna ca a putut cineva accesa acel cont, el fiind inca blocat.

#Edit: http://www.linkmania.ro/s2/guilds/index.php?pagina=36&ord=1

Poate aveti nevoie de dovezi "ca nu si-a luat Guilda / Itemele de pe cont".

Posted

FILTRU IP LA NESIMTITU ALA DE GUNIT CE ROST MAI ARE SA JUCAM PE LINK DACA ESTI UN MARE CODAT PE SERVER FACUT DIN PROGRAME

SI VA MIRATI DE CE SE RARESC PLAYERI PE LINKMANIA EU ZIC SA NE LASM CU TOTI DE MUU PANA CAND SE REZOLVA PROBLEMELE CU GUNIT ALA

Ai 4, stai jos ca-ti arde de glume =))

Filtru pe ip? care ip daca e dinamic? Sa dea filtru pe clasa de ip nu e o solutie, ii afecteaza pe altii care nu au legatura cu vinovatul. Plus ca cei care se ocupa cu asa ceva gasesc mereu modalitati sa joace, de exemplu cu proxy.

Sau sa-ti mai zic ceva. Sunt zone in oras unde te poti conecta la wireless cu laptop. Ce sa se faca atunci? Sa dea ban la altu ca i s-a conectat la router?

Solutia e sa aiba fiecare grija cu cine sta la povesti si ce transferuri de fisiere accepta.

Posted

prost a fost ala care a spart contul lui morfeu ca nu a sters toate caracterele in afara de a lui gunit.......cum mi sa intamplat mie sa imi stearga cineva caract si nu sa rezolvat nimica.........intr-un fel ma bucur pt gunit ca si-a recuperat itemele de pe caract :)) :)) :)) :)) :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Posted

prost a fost ala care a spart contul lui morfeu ca nu a sters toate caracterele in afara de a lui gunit.......cum mi sa intamplat mie sa imi stearga cineva caract si nu sa rezolvat nimica.........intr-un fel ma bucur pt gunit ca si-a recuperat itemele de pe caract :)) :)) :)) :)) :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Mda, altul.

/facepalm din partea lui godric.

Posted

Mda, altul.

/facepalm din partea lui godric.

nu trebuia sa le dea 99 de zile ss.......trebuia sa le stearga de tot..........oricum nu mai joc pe LM de cand mi-a sters contu

Posted

nu trebuia sa le dea 99 de zile ss.......trebuia sa le stearga de tot..........oricum nu mai joc pe LM de cand mi-a sters contu

mda, asa de bine esti informat incat un moderator/cont de pagina de suspenduri poate sa stearga caractere....off doamne, unde userii aia din 05? >_____________<!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Mai sunt cativa rataciti pe aici :)))

poate ca sunt si eu unu dintre ei dar vroiam sa il felicit pe ala care a facut treaba asta........BV frate :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

Guest Bonito_
Posted

ma bag si eu :D "felicitari pt ala care ia spart contu lui morfeu"

Posted

pe ala l-am felicitat in particular stai linistit....si inca odata felicitari pt ala care ia spart contu lui morfeu :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2:

That was my last post here........bafta all

Posted

Oamenii importanti sunt barfiti si injurati . BV GUNIT ;)

poate ai fst tupoate nu , nu am de unde sa stiu ... dar BV

ramai legenda pe LINKMANIA ;)

SUNT ANTI HH ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...