bogy2006 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 eu cred ca va grabiti cu astfel de concluzii. la voi cand se intampla ceva rau pe server, gata Gunit e de vina. aveti o obsesie deja. mai bine asteptati sa se verifice si comentati dup-aia de cine e vinovat. eu sunt aproape sigur ca G nu a avut nici o legatura cu treaba asta, dar asa le place unora sa comenteze aiurea. :tiphat:
Takanohana Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 -ija- verifica daca au fost deblocate si urmatoarele conturi: Murdoc 3 24-Jan-2011 12:36 27-Jan-2011 12:36 -LINK- morf3u xtest 3 24-Jan-2011 12:35 27-Jan-2011 12:35 -LINK- morf3u Sunt inca in lista de caractere suspendate. P.S. In cazul de fata, s-a dat 99, dar contul a fost deblocat. 99 inseamna ban permanent sau...? FaneMG 99 14-Oct-2010 14:57 21-Jan-2011 13:57 limbaj vulgar (multiple chars) -LINK- morf3u
chaserz Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 eu cred ca va grabiti cu astfel de concluzii. la voi cand se intampla ceva rau pe server, gata Gunit e de vina. aveti o obsesie deja. mai bine asteptati sa se verifice si comentati dup-aia de cine e vinovat. eu sunt aproape sigur ca G nu a avut nici o legatura cu treaba asta, dar asa le place unora sa comenteze aiurea. :tiphat: intradevar,maica tereza Gunit e un mielusel,dar vecinul lui, "lupul cel rau " vrea sa-l denigreze in ochii nostrii dupa cum bine ne-a zis si el.Pe mine unu ma dau lacrimile sincer :crybaby: @vai de noi
Prutus Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 daca ija v-a zis ca na intrat nimeni si nici nu avea cum sa intre pe contu lu gunit,la ce tot aberati in continuare ca si-a luat itemele? @cei cu printu ala necaz? :)) stai calm ca eu pe lista aia tot cu 99 apaream
shootervl Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 din cate a zis crs, i s-ar fi luat parola, sustras informatii de pe pc. acum nu stiu, a spus el odata ceva pe-aici, nu stiu pe unde. iar morf3u, nu l-as crede in stare. bny vezi sa nu te arzi :P morfeu kanturu 3 la pt si ceilalti cu move pick........deci :P nu bag mana in foc ptr el dar nici nu il acuz
ija4ok Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Daca cineva a avut suspend 99 nu se putea intra pe acel cont. (Si sus am zis acelasi lucru). Conturile care au avut 99 de zile suspend au fost deblocate unu cate unu de dragosh. De ce ai avea nevoie de un rollback? Nu mai credeti toate prostiile. Hai lasa-ma cu aburelile si cauta in log`uri sau dai roll back. http://www.imagebam.com/image/b29592116516254 Poza asta la ce ajuta?
Politistul Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 numa rb sa nu fie.. apoi e dean moca.. :angry1:
uzzy2p3w Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 daca nu ar fi fost gunit atunci dc hh ul il aclama pe el pe post? gunit ar fi putut actiona cu un keyloger atasat de un clicker sau ceva gen uploadat pe forumul alliantei (exista posibilitatea unui troian) prin care a vazut tot ce tasta morf (morf fiind in gothik si frecventand acel forum)...prin urmare s-a gandit sa isi bata joc de server si de playerii dp server jucandu-se de-a moderatorul pe spinarea lui morf...altfel spus lui vrazvan/vdragos nu ar fi putut sparge contul pentru ca ei nu joaca mu...a fost sparta parola lui morf pentru ca el apartine de hh...e singura modalitate...altfel putea sa o sparga pe a lui tyre care apartine de honey :) e o chestie logica (parerea mea)
bunny Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 daca nu ar fi fost gunit atunci dc hh ul il aclama pe el pe post? gunit ar fi putut actiona cu un keyloger atasat de un clicker sau ceva gen uploadat pe forumul alliantei (exista posibilitatea unui troian) prin care a vazut tot ce tasta morf (morf fiind in gothik si frecventand acel forum)...prin urmare s-a gandit sa isi bata joc de server si de playerii dp server jucandu-se de-a moderatorul pe spinarea lui morf...altfel spus lui vrazvan/vdragos nu ar fi putut sparge contul pentru ca ei nu joaca mu...a fost sparta parola lui morf pentru ca el apartine de hh...e singura modalitate...altfel putea sa o sparga pe a lui tyre care apartine de honey :) e o chestie logica (parerea mea) primul reply demn de luat in seama. e o teorie.
*Icy* Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 pe tsu l-a sarit, multumesc pentru acest amanunt. P.S. ca sa nu ajungeti la episodul elodia n+ 1, asteptati sa raspunda cineva cu un raspuns concret si nu va mai dati cu parerea -_- Putea sa fie G, putea sa fie cineva care il uraste pe G si a facut sa para ca el e marele HACHER -_- Asa ca asteptati si... calm @boom, ce razbunare? Daca se razbuna, macar le stergea, asa a facut (daca el a fost) o chestie care din 2 figuri si 3 miscari se rezolva. [ gunit n-are net de dimineata :) cel putin de pe spot...e cazut de mult,l-am sunat si n-a intrat inapoi ca nu avea net sunt nevinovati astia din hh http://www.imagebam.com/image/b29592116516254
Guest Tsu85 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 daca nu ar fi fost gunit atunci dc hh ul il aclama pe el pe post? gunit ar fi putut actiona cu un keyloger atasat de un clicker sau ceva gen uploadat pe forumul alliantei (exista posibilitatea unui troian) prin care a vazut tot ce tasta morf (morf fiind in gothik si frecventand acel forum)...prin urmare s-a gandit sa isi bata joc de server si de playerii dp server jucandu-se de-a moderatorul pe spinarea lui morf...altfel spus lui vrazvan/vdragos nu ar fi putut sparge contul pentru ca ei nu joaca mu...a fost sparta parola lui morf pentru ca el apartine de hh...e singura modalitate...altfel putea sa o sparga pe a lui tyre care apartine de honey :) e o chestie logica (parerea mea) zi-mi si mie care este contul lui morfeu din joc? Ca voi stiti multe si eu nu si ma simt putin pe dinafara :-< @Icy, tradu poza: http://www.imagebam....b29592116516254 Daca te bazezi pe acele 2-3 propozitii ca dovada, esti foarte... :)
bunny Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 http://www.imagebam.com/image/b29592116516254 Mda, daca era invers situatia, imediat ii vedeai cu plangeri si cu disperari. Dar cum e vorba de "dusman" cu atat mai bine, nu? E vorba de server, voi il mai vreti in picioare? Eu si acum vi l-as inchide si v-as trimite inapoi la NFS si Stronghold si jocurile din copilarie. Pentru ca pur si simplu va bateti joc, TOTI! Cu clickere voastre cu tot. Bine fie, nu toti, peste 90%. Poza se referea la chat-ul de pe alianta in care lumea il sustinea pe respectivul, ba chiar sugestiona, mai in gluma mai in serios.
byly19 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 FILTRU IP LA NESIMTITU ALA DE GUNIT CE ROST MAI ARE SA JUCAM PE LINK DACA ESTI UN MARE CODAT PE SERVER FACUT DIN PROGRAME SI VA MIRATI DE CE SE RARESC PLAYERI PE LINKMANIA EU ZIC SA NE LASM CU TOTI DE MUU PANA CAND SE REZOLVA PROBLEMELE CU GUNIT ALA CEL MAI MARE CODAT FACUT DIN PROGRAME GUNIT FILTRU IPPPP .
Prutus Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Mda, daca era invers situatia, imediat ii vedeai cu plangeri si cu disperari. Dar cum e vorba de "dusman" cu atat mai bine, nu? E vorba de server, voi il mai vreti in picioare? Eu si acum vi l-as inchide si v-as trimite inapoi la NFS si Stronghold si jocurile din copilarie. Pentru ca pur si simplu va bateti joc, TOTI! Cu clickere voastre cu tot. Bine fie, nu toti, peste 90%. Poza se referea la chat-ul de pe alianta in care lumea il sustinea pe respectivul, ba chiar sugestiona, mai in gluma mai in serios. cine are minte,isi da seama ca era o gluma,cine nu are minte.....
bunny Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 FILTRU IP LA NESIMTITU ALA DE GUNIT CE ROST MAI ARE SA JUCAM PE LINK DACA ESTI UN MARE CODAT PE SERVER FACUT DIN PROGRAME SI VA MIRATI DE CE SE RARESC PLAYERI PE LINKMANIA EU ZIC SA NE LASM CU TOTI DE MUU PANA CAND SE REZOLVA PROBLEMELE CU GUNIT ALA CEL MAI MARE CODAT FACUT DIN PROGRAME GUNIT FILTRU IPPPP . Calmeaza-te, el tot se preda nevinovat, poate are un cuvant de zis in toate astea. Poate intr-adevar a fost folosit pentru ca voi sa aveti pe cine da vina. E o pshiologie inversa la o adica, suspenda toate caracterele aliantei inamice, si ii scoate lui suspendul, chestia asta trebuie s-o faci ori cand chiar n-ai creier, ori cand vrei sa tragi pe sfoara pe cineva (set up). Ceva ma face sa cred asta, dar cunoscandu-l si jucand alaturi de el cativa ani in urma, ingeras nu e.
necaz Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 In fine, zi-ne si noua acum cine a fost connectat pe userul lui morf3u, ma gandesc ca pentru a intra pe pagina de la care se activeaza suspend`urile, trebuie sa se logheze pe acelasi cont ca cel de pe forum si asta inseamna ca puteti vedea ip`ul ultimei logari.
bunny Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 cine are minte,isi da seama ca era o gluma,cine nu are minte..... Prutus, stii bancu ala cu bula? Cand vine bula de la scoala si il gaseste pe tacso sus pe ma-sa, dupa care rade si il trimite afara. A doua zi vine tacso de la servici si il vede pe bula sus pe bunica-sa, tacso ramanand fara glas si bula raspunzandu-i: "nu mai e amuzant cand e vorba de ma-ta?" Asa si cu astia, daca erau ei in locul lor nu mai era amuzant, nu? Ma bucur ca ganditi obiectiv, chiar imi place de voi. Si mai cereti "impartialiate"..
Cristian Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Din pura curiozitate, de unde stia inculpatul pagina de suspenduri? Din cate stiu acea pagina este privata si nu ar trebui sa ajunga pe mana utilizatorilor. Oare acum se vor lua masuri legale sau se sta iar cu mainile in san?
Guest Tsu86 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Mda, daca era invers situatia, imediat ii vedeai cu plangeri si cu disperari. Dar cum e vorba de "dusman" cu atat mai bine, nu? E vorba de server, voi il mai vreti in picioare? Eu si acum vi l-as inchide si v-as trimite inapoi la NFS si Stronghold si jocurile din copilarie. Pentru ca pur si simplu va bateti joc, TOTI! Cu clickere voastre cu tot. Bine fie, nu toti, peste 90%. Poza se referea la chat-ul de pe alianta in care lumea il sustinea pe respectivul, ba chiar sugestiona, mai in gluma mai in serios. sugereaza o laie. Poate, asa cum zicea cineva aici mai devreme ca scria lumea pe global sau poate citea ce se scrie aici pe forum faceau misto -_- E ca si cum as zice ca vreau sa fac ceva la telefon, dar nu fac -> 0 dovezi, dar nu impiedica pe nimeni sa dea in ziare convorbirile, sa fiarba sangele la prosti, asa cum se intampla aici. Vine nea gogu cu o poza si repede sar prostii sa manance tot, ca au ei idei in cap si vad doar ce vor ei. Bunny, esti admin, ia baga tu o pauza si asteapta un raspuns si calmeaza spiritele, ca vad ca nu aduci nimic folositor, ba din contra -_- Iar cu programele, cei care le-au folosit sa se simta
TyreXel Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 In fine, zi-ne si noua acum cine a fost connectat pe userul lui morf3u, ma gandesc ca pentru a intra pe pagina de la care se activeaza suspend`urile, trebuie sa se logheze pe acelasi cont ca cel de pe forum si asta inseamna ca puteti vedea ip`ul ultimei logari. Contul de pe pag de suspend n-are legatura cu userul de pe forum, sunt usere cu parole diferite.
*Icy* Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 cine are minte,isi da seama ca era o gluma,cine nu are minte..... si 99 pe conturile noastre tot o gluma a fost :)
necaz Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Contul de pe pag de suspend n-are legatura cu userul de pe forum, sunt usere cu parole diferite. Atunci cu siguranta cel ce a aflat de pagina aia ori e prieten cu morf3u, ori a fost instruit de catre alt admin ca sa faca ceea ce a facut. Un simplu user nu ar avea de unde sti unde e pagina de la care se activeaza suspend`urile. Si iar nu e bine pentru ca morf3u nu ar trebui sa mai fie admin, cum alti useri primesc 99 ss pentru ca a intrat cineva pe contul lui si a injurat sau alte minuni, iar voi nimic nu iertati, aceeasi situatie este si acum in cazul lui morf3u. Cineva trebuie sa fie tras la raspundere.
bunny Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 sugereaza o laie. Poate, asa cum zicea cineva aici mai devreme ca scria lumea pe global sau poate citea ce se scrie aici pe forum faceau misto -_- E ca si cum as zice ca vreau sa fac ceva la telefon, dar nu fac -> 0 dovezi, dar nu impiedica pe nimeni sa dea in ziare convorbirile, sa fiarba sangele la prosti, asa cum se intampla aici. Vine nea gogu cu o poza si repede sar prostii sa manance tot, ca au ei idei in cap si vad doar ce vor ei. Bunny, esti admin, ia baga tu o pauza si asteapta un raspuns si calmeaza spiritele, ca vad ca nu aduci nimic folositor, ba din contra -_- Iar cu programele, cei care le-au folosit sa se simta Dar imi dau si eu cu parerea la fel ca tine, daca te deranjeaza banner-ul, schimb userul, dar nu inteleg cu ce va fi diferit, tot la fel voi gandi. :)
Prutus Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Prutus, stii bancu ala cu bula? Cand vine bula de la scoala si il gaseste pe tacso sus pe ma-sa, dupa care rade si il trimite afara. A doua zi vine tacso de la servici si il vede pe bula sus pe bunica-sa, tacso ramanand fara glas si bula raspunzandu-i: "nu mai e amuzant cand e vorba de ma-ta?" Asa si cu astia, daca erau ei in locul lor nu mai era amuzant, nu? Ma bucur ca ganditi obiectiv, chiar imi place de voi. Si mai cereti "impartialiate".. si ce ai vrea sa zic?ca a zis pe bune? si 99 pe conturile noastre tot o gluma a fost :) cine a facut "gluma" asta sa plateasca,ca i gunit sau ca e altu,deja o ia razna tot si incepe sa ti se faca greata cand intri pe server
chaserz Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Prutus, stii bancu ala cu bula? Cand vine bula de la scoala si il gaseste pe tacso sus pe ma-sa, dupa care rade si il trimite afara. A doua zi vine tacso de la servici si il vede pe bula sus pe bunica-sa, tacso ramanand fara glas si bula raspunzandu-i: "nu mai e amuzant cand e vorba de ma-ta?" Asa si cu astia, daca erau ei in locul lor nu mai era amuzant, nu? Ma bucur ca ganditi obiectiv, chiar imi place de voi. Si mai cereti "impartialiate".. @@offtopic,scz,dar lesin,nu stiam bancu :coffee: