Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ghiGhi89

De ce am suspend?

Recommended Posts

Posted

gunit n-are net de dimineata :)

cel putin de pe spot...e cazut de mult,l-am sunat si n-a intrat inapoi ca nu avea net

si eu am devenit miliard in euro peste noapte ma crezi?

#bny ast rsp la pm ce ti l am dat aseara :tiphat:

Posted

m-am gandit si eu la chestia asta. insa mai e o posibilitate ca gunit sa razbune ca si asa nu mai are nimic de pierdut. nu? :)

orice este posibil ... ambele variante sunt in picicoare... va demonstra tehnicul cine a fost si cum sa intimplat ....

Posted

pe tsu l-a sarit, multumesc pentru acest amanunt.

P.S. ca sa nu ajungeti la episodul elodia n+ 1, asteptati sa raspunda cineva cu un raspuns concret si nu va mai dati cu parerea -_-

Putea sa fie G, putea sa fie cineva care il uraste pe G si a facut sa para ca el e marele HACHER -_- Asa ca asteptati si... calm

@boom, ce razbunare? Daca se razbuna, macar le stergea, asa a facut (daca el a fost) o chestie care din 2 figuri si 3 miscari se rezolva.

Posted

Sa verificati cine a intrat pe contul lui Gunit in perioada aceasta.. cu siguranta daca a mutat itemele veti putea urmari si unde au ajuns.. Apoi suspendati toti inculpatii dupa care rollback...

Posted

@boom, ce razbunare? Daca se razbuna, macar le stergea, asa a facut (daca el a fost) o chestie care din 2 figuri si 3 miscari se rezolva.

n-ai cum sa stergi caractere de pe pagina de suspend. doar din db se poate.

Posted

si eu am devenit miliard in euro peste noapte ma crezi?

#bny ast rsp la pm ce ti l am dat aseara :tiphat:

ti-am dat pm, astept ce te-am rugat.

Posted

Sa verificati cine a intrat pe contul lui Gunit in perioada aceasta.. cu siguranta daca a mutat itemele veti putea urmari si unde au ajuns.. Apoi suspendati toti inculpatii dupa care rollback...

c roll back vrei mah? pentru voi credeti ca s va da roll back ? pai cu ceilalti playeri care au dat rr-uri si au adunat iteme in perioada asta ce se va intampla????

Posted

dc..rb ?

Posted

n-ai cum sa stergi caractere de pe pagina de suspend. doar din db se poate.

stiu, dar daca tot ar fi vrut sa faca ceva se incorda putin si chiar facea, asa cu asta, el da ss, alt admin scoate si unde este razbunarea? :)

Posted

Pai logic, cineva care il vrea pe GUNIT taiat definitiv, face exact ce "ar trebui sa faca" sa arate ura lui gunit etc bla bla, mai citeste si tu carti de psihologie... + ca a dat ss fix la unii care au fost cu el acu 2 sapt la cs, si cu care joaca cs de placere :) cioby goelf si mai sunt :) deci.... cine a facuto, na avut toate detaliile...

Exista IP, si se va afla cine a fost... eu lu ala ias da filtru acum ...

Da, eu si cioby jucam cs de mici copii cu Gunit, el se ascundea si noi fugeam in casa :))

Oricine a fost, mi-a luminat ziua. De cand am vazut ca am luat 99, si eu, si restul, nu ma pot opri din ras. Pe langa asta, circul din joc si de pe forum, hmmm, un adevarat deliciu. :hello:

Guest Bonito_
Posted

Crezi ca roll back se da asa una doua hai un roll back , fiecare are grija de contul mailul etc. , banuiesc ca va spus ca are un hack cu care face dupe .si ati pus botu :whistle:

Posted

stiu, dar daca tot ar fi vrut sa faca ceva se incorda putin si chiar facea, asa cu asta, el da ss, alt admin scoate si unde este razbunarea? :)

sa fim seriosi. daca respectivul era asa de bun, nu ii spargea parola lui morf3u, i-o spargea direct lui vdragosh/vrazvan si rezolva toate problemele serverului. da asa, eu cred ca morf3u i-a dat contul si parola de buna voie. fix ce s-a intamplat si cu cRs pe 97d daca mai tineti minte.

Posted

sa fim seriosi. daca respectivul era asa de bun, nu ii spargea parola lui morf3u, i-o spargea direct lui vdragosh/vrazvan si rezolva toate problemele serverului. da asa, eu cred ca morf3u i-a dat contul si parola de buna voie. fix ce s-a intamplat si cu cRs pe 97d daca mai tineti minte.

eu n-as trece direct la concluzii.

Posted

c roll back vrei mah? pentru voi credeti ca s va da roll back ? pai cu ceilalti playeri care au dat rr-uri si au adunat iteme in perioada asta ce se va intampla????

Nu hai totusi sa ii lasam setul si bb`urile lui gunit, ca au adunat si restu alte iteme(sa nu le piarda). A fost o eroare a adminilor suferim cu totii, nu sa ii facem favor`uri lui Gunit. Eu unul pana nu vad cel putin 1 ip blocat si un cont suspendat (asta in caz de a intrat cineva pe contul lui gunit si a transferat itemele) voi crede ca toata manevra asta a fost ca sa isi recupereze el itemele.

Posted

Nu hai totusi sa ii lasam setul si bb`urile lui gunit, ca au adunat si restu alte iteme(sa nu le piarda). A fost o eroare a adminilor suferim cu totii, nu sa ii facem favor`uri lui Gunit. Eu unul pana nu vad cel putin 1 ip blocat si un cont suspendat (asta in caz de a intrat cineva pe contul lui gunit si a transferat itemele) voi crede ca toata manevra asta a fost ca sa isi recupereze el itemele.

+1 si mai mult ca sigur

:tiphat:

PS daca un om face de ras un server e grav

Posted

Pe contul lui Gunit nu putea sa intre nimeni :), de pe un cont daca se scoate 99 nu inseamna ca nu ramane blocat.

Fiecare cont blcoat se deblocheaza manual.

Posted

pai asa a fost bny pe 97d :) de ce n-ar fi asa si acum? doar morf3u e in HH. sau era, ma rog

din cate a zis crs, i s-ar fi luat parola, sustras informatii de pe pc. acum nu stiu, a spus el odata ceva pe-aici, nu stiu pe unde.

iar morf3u, nu l-as crede in stare.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...