Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ioanpop

Regal

Recommended Posts

Guest Fan*oick2
Posted

Diferenta intre un taxi si Steaua : In taxi intra maxim 4 ! =))

Ha1 5teaua !

hhahaha , mai ai 3 in 1 ?

Posted

MARE ATENTIE SA NU FITI PACALITI : Mare grija la Carrefour! Escrocheria functioneaza in urmatorul fel: 2 pustoaice bune, de 18-19 ani, se apropie de masina in timp ce bagi cumparaturile in portbagaj si incep sa stearga parbrizul cu o carpa, in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. E imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le dai niste bani, ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la

un alt magazin Carrefour. Accepti si ele suie in spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp ce cealalta iti fura portofelul! Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori joi, vineri si din nou ieri, acum ma duc din nou....

Posted

MARE ATENTIE SA NU FITI PACALITI : Mare grija la Carrefour! Escrocheria functioneaza in urmatorul fel: 2 pustoaice bune, de 18-19 ani, se apropie de masina in timp ce bagi cumparaturile in portbagaj si incep sa stearga parbrizul cu o carpa, in timp ce sanii le atarna afara din tricouri. E imposibil sa nu te uiti. Cand le multumesti si le dai niste bani, ele te roaga ca in loc de asta sa le duci la

un alt magazin Carrefour. Accepti si ele suie in spate. Pe drum incep sa faca sex una cu alta. Dupa un timp una dintre ele trece in fata si incepe sa iti faca sex oral. In acest timp ce cealalta iti fura portofelul! Va sfatuiesc sa fiti foarte atenti deoarece mie mi s-a intamplat lunea trecuta, miercuri, de doua ori joi, vineri si din nou ieri, acum ma duc din nou....

fratele meu Tsu ai respectul meu :rofl2:

ele pot face multe dar inima n`au cum sa ti`o fure lasa`le si tu acolo 50 de lei pentru efort daca e erstul ura si la gara

astept trenul :

ultima oprire casa de nebuni :)) :nanana: :rofl: :rofl2: =))

Posted

=)))) foarte tare Tsu
Posted

Mie ca ultima oprire o sa o avem la Carrefour =))

sa sti ca eu mai am ceva cuparaturi de "carnaciun" de facut de la carrefour :rofl:

sa fiti iubiti ;)

sa fim , ca suntem :>

japooo cand facem un duel ?

este cineva care a jucat pe 97d de aici in Regal ?

da fondatorul guildei recte eu care mai intru din cand in cand :-? de restul nu mai stiu care`i cum si unde 8-|

Posted

Neata ma asiatico-clujean-londonezo-marumuresean animal ce esti =)))

Te dai si tu cu el Andrei? Tradatoruleee :(

nu tsuu dar tu cand strigi hai dinamo eu strig hai steaua :>

tu cand joaca dinamo mergi la meci iar eu cand joaca steaua zic hai sa mergem in crasma sa bem :drinks:

Posted

Neata ma asiatico-clujean-londonezo-marumuresean animal ce esti =)))

Te dai si tu cu el Andrei? Tradatoruleee :(

Nu-i tradator andrei mai animal de companie care esti te iubeste lumea pt ca esti Animalul nostru de companie ce mai vrei? mai VACULE :))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...