Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest ioanpop

Regal

Recommended Posts

Guest Interzisa
Posted

:crybaby:

Buna ziua Regal.

Am cateva de spus la adresa acestui domnisoare.

Cati mai vrei sa faraieresti pentru un iteme? de sentimentele a cator persoane vrei sa iti bati joc? Unde vrei sa ajungi? Vezi ca ai sa te bati cu propriile arme.

Pentru un joc spui verzi si uscate, doar sa mai prinzi o mica firmitura, unu iti creste caracteru, altu iti tine poza la avatar pe mess, altu iti da iteme. Intr-un final toti isi vor da seama de adevarata fata a ta si atunci am sa te vad cum ai sa mai iesi din asta. Cu unu o arzi pe mess si la altu te bagi pe invizibil.. frumos draga mea, frumos. Foarte mult mi-as dori sa ne intalnim, si la un momendat o sa ne intalnim, cuvintele care ti le-am spus acum o sa fie 0 fata de ce o sa iti spun fata in fata. Iti place sa vezi ca sufera un baiat din cauza ca tu te joci cu cuvintele? Urat draga mea domnisoara, urat.

Andrei si ceilalti membrii, imi cer scuze fata de voi dar am vrut sa stiti ce fata cu mintea infecta se ascunde in spatele nick-ului ange*. Ca sa evitati pe viitor anumite situatii sensibile din care ea si-a facut o obisnuinta si o preocupare.

O zi buna.

Guest Interzisa
Posted

Wow acuma toti stiu ca sunt o vipera disperata dupa un joc si o escroaca sentimentala =))

O descriere mai perfecta cum ti-ai facut, nici eu nu puteam sa iti fac. =))

Gura pacatosului adevar graieste! :))

Sper ca ai inteles ce am avut de zis. La revedere.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

Holla!!! :*

ciau baba ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...