Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Claux

Sugestii

Recommended Posts

Posted

Propun ca bossul din K5 sa apara la ora fixa.

Propun ca bossul din K7 sa apara la 2-3 ore si din el sa pice iteme 380 non-exc (Ca la balgass din Dark-Elf)

Posted

dak bosul din k5 o sa apara la ora fixa o sa para sugestia dupa : sa nu se dea pk la bosul din k5 :)))) deci CONTRA

la bosul din k7... o intrebare am... de ce este bos acuma din k7...? care e rostul lui acolo? ca sincer nu stiu :P ......... deci aici sunt PRO

Posted

Propun ca bossul din K7 sa apara la 2-3 ore si din el sa pice iteme 380 non-exc (Ca la balgass din Dark-Elf)

bossul din k5 este ok cum este acum, vrei sa intri low lvl in k6, stai si asteapta pana apare :))

la bossul din k7 sunt de acord cu tn, si asha numai foloseste nimeni iteme no exc.

Posted

chiar dak toata lumea e pro pt k7 ..

pana se uita un admin... pana se ia o decizie... :-j sugestile sunt cam degeaba din cate am observat eu:P

Guest CeausescuPresedinte
Posted

pro pentru k7 ... dar pentru k5 contra

Posted

/agree cu ambele. ma rog..e pe final de server deci cam neinteresant..

Posted

' date='09 February 2011 - 04:03' timestamp='1297217034' post='5632528']

/agree cu ambele. ma rog..e pe final de server deci cam neinteresant..

Poate pentru tine :))

Posted

Boss-ul din k7 sa fie precum cel din lot....ma refer sa pice iteme exe fara lk ....asa da de creste nr de HRS pe server.....ca din invaziii nu prea ai sperante sa faci HRS

Posted

Acest topic este din 21 January 2011 acuma suntem in martie.. aproape 2 luni....

miliarde de voturi pt pro k7 un singur vot contra..

Deci pentru ce facem sugestiile daca niciodata nu se pun in practica ? sau aici se fac sugesti pt DB urmator?

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...