Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bisop

hellp

Recommended Posts

Posted

dupa ce am dezarhivat "MuOnline LM S2 Full (+p2)"am dat start si imi da "eroare 110"

si cu patch tot aceeasi eroare imi arata

si daca incerc sa deschid "main " imi zice Data\Local\Mix.bmd - File not exist

Posted

vezi k dupa ce dl clientul mai trebuie sai pui un patch...il gasesti tot pe la downloads

le`am luat pe toate la rand

Posted

dupa ce am dezarhivat "MuOnline LM S2 Full (+p2)"am dat start si imi da "eroare 110"

si cu patch tot aceeasi eroare imi arata

si daca incerc sa deschid "main " imi zice Data\Local\Mix.bmd - File not exist

citeste asta

Posted

iar tu asta.

nu cu main.exe se intra in joc ci cu start.exe.

stiu ca nu cu main se joaca ... ziceam doar ca nu am fisierul ala ...si poate daia nu merge sa joc

Posted

La toata lumea da acelasi lucru daca incerci sa intri cu main.exe.

Urmeaza sfaturile alea sub forma de quote-uri date de alti utilizatori. Acum na, eu nu te pun acum sa-ti formatezi calculatorul doar pentru mu, dar din cate am observat alte solutii n-ar fi. Ia-ti si tu un program de curatat registrii (gen regcleaner sau mai era unu..regfix (?)), instaleaza-ti alte drivere video. etc. Incearca sa-ti rezolvi singur problema, noi nu-ti putem da decat sfaturi.

Posted

incearca sa dezarhivezi clientul pe alta partitie. daca nici asa nu-ti merge, e clar. incerci sa folosesti aplicatii tip hack/cheat. eroarea aia iti apare si daca ai incercat sa faci schimbari in folderul mu. aici ma refer la player.bmd. daca incerci sa folosesti diferite aplicatii tip hack/cheat, iti da aceeasi eroare :)

Posted

incearca sa dezarhivezi clientul pe alta partitie. daca nici asa nu-ti merge, e clar. incerci sa folosesti aplicatii tip hack/cheat. eroarea aia iti apare si daca ai incercat sa faci schimbari in folderul mu. aici ma refer la player.bmd. daca incerci sa folosesti diferite aplicatii tip hack/cheat, iti da aceeasi eroare :)

am incercat si cu partitia c... si e lafel , ramane sa reinstalez t windows`ul dar nu cred ca o sa fie curand

iar cu ce zici tu probabil ca asa o fi... dar eu nici macar nu pot sa intru:)) da sa mai am si alte chestii .. plus ca nu am mai jucat de cand era versiunea veche ..

Posted

La toata lumea da acelasi lucru daca incerci sa intri cu main.exe.

Urmeaza sfaturile alea sub forma de quote-uri date de alti utilizatori. Acum na, eu nu te pun acum sa-ti formatezi calculatorul doar pentru mu, dar din cate am observat alte solutii n-ar fi. Ia-ti si tu un program de curatat registrii (gen regcleaner sau mai era unu..regfix (?)), instaleaza-ti alte drivere video. etc. Incearca sa-ti rezolvi singur problema, noi nu-ti putem da decat sfaturi.

bunny,daca ai windows-ul instalat de foarte mult timp pe calculator si are destule erori windowsul incepe sa nu iti mai ruleze programele de regcleaner sau regfix,eu cel putin am avut aceasta problema,am incercat toate solutiile sa scap de "eroarea 110" si pana la urma nu a mers decat cand am instalat Windowsul iar

De obicei nerularea acestor programe si a tuturor programelor executabile ( .exe ) se datoreaza din cauza unor virusi pe nume worm

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...