Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

SmecheR^FrumoS

O mica problema

Recommended Posts

Posted

Salut.

Mi s-a facut dor de MU si am zis hai sa ma reapuc.

Nu am mai jucat de 1 an pe contul " dudusteel " , nu mai stiu parola ... am incercat toate care mi-au trecut prin cap dar nu merg.

Ce as putea sa fac mailu il stiu dar nu mai am acel email cand am creat contul.

Vreo sugestie? cum mi-as putea recupera parola?

Ms. :tiphat:

Guest CeausescuPresedinte
Posted

poti sa-i spui sal la cont :happy1:

Posted

Hai raspunde un Moderator si aici?

Deja are 1 saptamana aproape topicul.

Va rog putin ajutor.

La cine sa trimit email cu datele de la cont , ca nu am cum sa dau recover la parola daca nu mai stiu PAROLA de la cont ! Dar contu si id`ul de pe care e facut contu le am dar fara parola de la cont nu pot da recover , sa imi trimita un moderator un email cu recover pe idul de pe care e facut contu.

Nu e mare lucru dar de cateva zile toti ignorati topicul asta

Posted

sau il poti ruga pe gunit sa-ti sparga contul si sa iti dea el parola :D e cea mai simpla varianta care exista. asa nu va fi nevoie sa astepti saptamani intregi pana sa-ti recuperezi contul.

Posted

sau il poti ruga pe gunit sa-ti sparga contul si sa iti dea el parola :D e cea mai simpla varianta care exista. asa nu va fi nevoie sa astepti saptamani intregi pana sa-ti recuperezi contul.

:coffee:

Guest Valakas
Posted

mda daca nu iti mai sti emailul e cam greu dar ii poti da datele lui -ija- k poate te ajuta el

Guest Galladriel
Posted

DE UNDE SA INCEEEEP ?!!?! Poza , numele contului , numele user-ului de pe forum . MY EYES ARE BLEEDING

Guest Galladriel
Posted

cont,pass, intrebare, raspuns..mail

ma refeream la toate alea ale lui. radeam defapt

Posted

Salut.

Mi s-a facut dor de MU si am zis hai sa ma reapuc.

Nu am mai jucat de 1 an pe contul " dudusteel " , nu mai stiu parola ... am incercat toate care mi-au trecut prin cap dar nu merg.

Ce as putea sa fac mailu il stiu dar nu mai am acel email cand am creat contul.

Vreo sugestie? cum mi-as putea recupera parola?

Ms. :tiphat:

:)) esti fanul lui dudu?:) :-s..+ ca ... ... daca daaa ACEST USER ESTE UN PAMFLET, tratatil ca atare

+1=))))))))))))))))))))))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...