Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

odrr

lista oraselor cand apesi M si lvl-u necesar

Recommended Posts

Posted

la MG, cand apesi M, sa zicem ca pentru losttower7 scrie lvl necesar 46. dar ca sa folosesti warp iti trebuie 60/70.

de ce nu modificati lista cu lvl-u necesar pentru fiecare oras ca sa fie treburile la locu' lor ? e ciudata situatia :\

Posted

Nu cred ca merita efortul. 20 lvl ( pe care tu le poti face in 2-3 minute )

un raspuns idiot. e ca si cum ai avea o mica durere undeva, nu te deranjeaza prea tare dar e mereu acolo si te jeneaza. ce faci ? daca poti o vindeci sau ramai cu ea toata viata ?

Posted

e ca si cum ai cumpara un bun dintr-un magazin la pretul care il vezi pe raion ..si la casa te trezesti ca e mai scump. nu cred ca deranjeaza .

@cei non rr 20 lvl nu le fac in 2-3 min ...da mai sunt si non rr pe sv.

Posted

e ca si cum ai cumpara un bun dintr-un magazin la pretul care il vezi pe raion ..si la casa te trezesti ca e mai scump. nu cred ca deranjeaza .

@cei non rr 20 lvl nu le fac in 2-3 min ...da mai sunt si non rr pe sv.

esti retardat ? sau nu-ti inteleg eu ironia ?

Posted

esti retardat ? sau nu-ti inteleg eu ironia ?

nu stiu care dintre noi e retard :)

ok iti mai explic odata.

am vrut sa zic ca atunci cand apesi m (elf,bk,sm) pt lost 7 iti trebuie lvl 70 ,pt dl ,mg ..scrie 46 dar tot lvl 70 iti trebuie :) ..asa ca ce rost are sa scrie acolo ca este necesar lvl 46 daca tot lvl 70 iti trebuie.:) si am zis ca nu cred ca deranjeaza pe cnv treaba asta decat pe tine se pare,ori asta ori esti perfectionist.

si parte asta

.

@cei non rr 20 lvl nu le fac in 2-3 min ...da mai sunt si non rr pe sv. era pt ulise ca zicea ca 20 de lvl le faci in 2-3 .

Acum intelegi ?:)

in 2 cuvinte : Nu merita

Posted

ok, atunci exemplu' tau a fost retardat.

nu stiam ca iti trebuie acelasi lvl pentru orase chiar daca esti mg/dl.

atunci nu are rost sa se schimbe, decat daca n-au treaba baietii si vor sa faca asta.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...