odrr Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 la MG, cand apesi M, sa zicem ca pentru losttower7 scrie lvl necesar 46. dar ca sa folosesti warp iti trebuie 60/70. de ce nu modificati lista cu lvl-u necesar pentru fiecare oras ca sa fie treburile la locu' lor ? e ciudata situatia :\
uLise Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Nu cred ca merita efortul. 20 lvl ( pe care tu le poti face in 2-3 minute )
odrr Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Nu cred ca merita efortul. 20 lvl ( pe care tu le poti face in 2-3 minute ) un raspuns idiot. e ca si cum ai avea o mica durere undeva, nu te deranjeaza prea tare dar e mereu acolo si te jeneaza. ce faci ? daca poti o vindeci sau ramai cu ea toata viata ?
GuessWhoIAm Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 e ca si cum ai cumpara un bun dintr-un magazin la pretul care il vezi pe raion ..si la casa te trezesti ca e mai scump. nu cred ca deranjeaza . @cei non rr 20 lvl nu le fac in 2-3 min ...da mai sunt si non rr pe sv.
odrr Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 e ca si cum ai cumpara un bun dintr-un magazin la pretul care il vezi pe raion ..si la casa te trezesti ca e mai scump. nu cred ca deranjeaza . @cei non rr 20 lvl nu le fac in 2-3 min ...da mai sunt si non rr pe sv. esti retardat ? sau nu-ti inteleg eu ironia ?
GuessWhoIAm Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 esti retardat ? sau nu-ti inteleg eu ironia ? nu stiu care dintre noi e retard :) ok iti mai explic odata. e ca si cum ai cumpara un bun dintr-un magazin la pretul care il vezi pe raion ..si la casa te trezesti ca e mai scump. nu cred ca deranjeaza . am vrut sa zic ca atunci cand apesi m (elf,bk,sm) pt lost 7 iti trebuie lvl 70 ,pt dl ,mg ..scrie 46 dar tot lvl 70 iti trebuie :) ..asa ca ce rost are sa scrie acolo ca este necesar lvl 46 daca tot lvl 70 iti trebuie.:) si am zis ca nu cred ca deranjeaza pe cnv treaba asta decat pe tine se pare,ori asta ori esti perfectionist. si parte asta . @cei non rr 20 lvl nu le fac in 2-3 min ...da mai sunt si non rr pe sv. era pt ulise ca zicea ca 20 de lvl le faci in 2-3 . Acum intelegi ?:) in 2 cuvinte : Nu merita
odrr Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 ok, atunci exemplu' tau a fost retardat. nu stiam ca iti trebuie acelasi lvl pentru orase chiar daca esti mg/dl. atunci nu are rost sa se schimbe, decat daca n-au treaba baietii si vor sa faca asta.
bunny Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 closed. de ce? e un topic, cum ai spus si tu, retardat.