Duwall Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Pana akm o sapt nu intra nici un admin Akm intra cate 4-5 odata si ne zapacesc.. Inainte in arena era ok sa fie doar 1 on pe spot ... Akm chiar daca este unul on sau chiar 2... le dati d.c celorlalti ... Deja usor usor iar va bateti joc de noi ..... Deci numai pot cu voi mati disperat intr-o zi de 4 ori m-iati dat d.c .... si nu cred k doar mie ...
Dumnezeu Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 pai e bine ca face asa insa e aiurea ca se fac razi dure dupa ce majoritatea sau facut ful stand afk
Parazitu' Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 ce are?vrei xp stai on frate.care e problema.e foarte bine ce fac adminii.isi fac datoria!
Obi-Wan Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Pana akm o sapt nu intra nici un admin Akm intra cate 4-5 odata si ne zapacesc.. Inainte in arena era ok sa fie doar 1 on pe spot ... Akm chiar daca este unul on sau chiar 2... le dati d.c celorlalti ... Deja usor usor iar va bateti joc de noi ..... Deci numai pot cu voi mati disperat intr-o zi de 4 ori m-iati dat d.c .... si nu cred k doar mie ... Perfect. Inseamna ca ne facem treaba! ;)
bunny Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Doar n-oti vrea ca GM-ii sa-si faca program de a intra in joc sa faca razii. La o adica putem intra toti in acelasi timp, care e problema? :/
uLise Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Perfect. Inseamna ca ne facem treaba! ;) Use the force Jafar :D GG , mai dati ban .... ca merita stau afk si fac lvl :| ps. primu post in alta subsectiune dupa 1 an :D
Duwall Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 O luam altfe... ca cu voi nu ma inteleg ... Tocmai aseara zica ZbumDemon ca ce sar intampla daca ar fi toti afk .... Si eu il intreb asa .. Ce sar intampla daca ar fi toti on aveti destule spoturi ptr 400 de oameni ?? si sa nu iasa certuri si alte alea ?
bunny Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 lol, daca toata lumea sta on mai nou, or sa iasa certuri alea alea. :))
Duwall Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Inchideti Dreaq topicu asta odata .... Comunistilor oricum nu intelegeti nimic nush dc imi bat io capu Si aia cu gura mare ca cn vrea xp sa stea on cred k nu au viata traiesc doar pe mu .. Ei nu au munca sc.sau alte alea ..
IgnitionMG Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 de asta m am lasat si eu de mu...nu mai e amuzant sa joci mu pe linka 999 de reguli toti iau ss uri non stop toti se cearta cand vorba lu unu a devenit sv de sadici cand intri primesti biciuri pe spate ! :))
Parazitu' Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 asa trebuia de la inceput.care vrea experienta si reseturi sa stea on. neinteresant.e bine ce fac adminii acu.insa e cam tarziu parerea mea :) a fost cel putin o perioada acu 1-2-3 luni nu mai stiu exact cand cam 1-2 saptamani a fost total inactiv serveru din acest punct de vedere :)
Redemption Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Multumim pentru feedback, vom lua in considerare sugestia ta. :closed: