sifonu Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 cred ca ar trebui sa bagati +1 agil peste 32767 si asa nici noi nu luam ss,nici voi pk:)
Konvict Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 cred ca ar trebui sa bagati +1 agil peste 32767 si asa nici noi nu luam ss,nici voi pk:) pro.
IgnitionMG Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 sau pur si simplu lasi adminu sa faca razie ! :blink:
acelasi_bandit Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 cred ca ar trebui sa bagati +1 agil peste 32767 si asa nici noi nu luam ss,nici voi pk:) Ce ziceti voi sa nu mai fiti atat de nesimtiti si sa lasati omul sa isi faca treaba.Pana la urma el face munca asta pe moka pentu binele severului si tot voi sunteti cei suparati. CONTRA!
sifonu Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 ideea este alta ,dar na gica contra se gasesc mereu:)) normal admin/moderator ar trebui sa fie invincibili(vezi alte jocuri) daca aici nu se poate decat cu bugul descoperit de gunit sau altcineva eu zic ca ar trebui folosit:) p.s. olteni sunt destepti,dar exista si excepti:))
mau Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 am vazut destule plangeri facute de admini pentru pk in arena, cu ce v`a deranjat atat de mult incat sa merite ss?
xtest Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Dar ce inseamna sa ti un Gm in PK-uri? Daca fiecare jucator din arena sau alta parte ar face pk pe el si-ar mai putea face treaba? NU. Faci pk pe alti playeri cu care sunteti la concurenta nu pe un GM care incearca sa isi faca datoriile.
boomeey Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 eu sunt de parere ca e mai putina munca sa dai un click si sa bagi 1 pct la agil, decat sa faci printuri, sa le uploadezi, sa le postezi, si mai apoi sa vina alt moderator sa deschida printurile, sa se gandeasca ce verdict sa dea, sa acorde suspendul si sa activeze suspendul in adminpannel. nu? dar daca e sa ne uitam si la partea cealalta, e vorba de un singur pk :)
necaz Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Dar ce inseamna sa ti un Gm in PK-uri? Daca fiecare jucator din arena sau alta parte ar face pk pe el si-ar mai putea face treaba? NU. Faci pk pe alti playeri cu care sunteti la concurenta nu pe un GM care incearca sa isi faca datoriile. Eu asta nu inteleg, atata timp cat puteti restrictiona pk`ul impotriva adminilor de ce sa nu o faceti? La fel si cu injuraturile, se pot filtra si totusi a-ti lasat filtru pe cuvintele din limba engleza... In loc sa setati serverul in asa fel incat sa nu lasati jucatorii sa isi faca de cap, voi preferati sa ii suspendati. Suntem oameni si la nervi ne manifestam ca niste animale iar daca voi care puteti sa opriti asta nu o faceti, sunteti mai rai decat noi..
xtest Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Daca noi o sa apelam la bugul pentru agilitate la fel o sa o faca si multi dintre voi cu scuza "am bagat ca sa nu mai imi dea X pk la fel cum fac adminii cand fac razii" La nervi mai trebuie sa te controlezi, nu esti in jungla, cum unii pot sa o faca la fel pot si restul.
Konvict Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Daca noi o sa apelam la bugul pentru agilitate la fel o sa o faca si multi dintre voi cu scuza "am bagat ca sa nu mai imi dea X pk la fel cum fac adminii cand fac razii" La nervi mai trebuie sa te controlezi, nu esti in jungla, cum unii pot sa o faca la fel pot si restul. da sa intamplat sa ii dau pk unui admin din greseala, ce se intampla daca era acolo koox sau follyc? primeam 30 de zile ss, nu? dc sa nu bagati cate un pct si scapati de griji, in plus nimeni nu va stii ca doar characterele de gm nu apar la status.
cenzura Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 dar unde scrie in regulament ca nu e voie pk asupra adminului? :whistle: e server PvP asta e replica care voi adminii o dati playerilor cand se mai plange cate unu de pk excesiv sau la invazie sau ..etc...
xtest Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Da, incredibil ca nu se poate vedea de treaba si lasa GM-ul in pace. Nu se va adopta deocamdata nici o sugestie din cele enumerate mai sus si se va continua sanctionarea celor ce fac PK-uri pe GM.
Konvict Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Da, incredibil ca nu se poate vedea de treaba si lasa GM-ul in pace. Nu se va adopta deocamdata nici o sugestie din cele enumerate mai sus si se va continua sanctionarea celor ce fac PK-uri pe GM. nu va mai inteleg, sincer nu va mai inteleg,defapt nici voi nu cred ca mai stiti ce vreti, nu vreti sa dati suspenduri, dar nici nu faceti nimic pt a ne ajuta sa numai luam suspenduri.
IgnitionMG Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 nu va mai inteleg, sincer nu va mai inteleg,defapt nici voi nu cred ca mai stiti ce vreti, nu vreti sa dati suspenduri, dar nici nu faceti nimic pt a ne ajuta sa numai luam suspenduri. da ce intra adminu pe caracteru tau si da pk ? :)) daca vezi un admin ca face razie trebuie sa ii dai pk pana te plictisesti ? chiar eu nu inteleg dece vrei sa dai pk la admin ! :)) 6. Comportamentul necorespunzator fata de admini / gm (aici sunt incluse mistourile si glumele deplasate, refuzul de a da ok la trade initiat de un GM, deranjarea eventurilor etc ) se va pedepsi cu 10 pana la 40 zile, in functie de decizia respectivului admin. Daca nu este precizat ca deranjarea de razie nu este permisa, asta nu inseamna ca este. Un player cu IQ peste 10 isi da seama din regula de mai sus ca nu ai voie sa faci pk in timpul unei razii pentru ca il inurci, ii pierzi timpul pe care l-ar putea folosi facand un event.
Obi-Wan Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Inca o discutie inutila. Nu mai faceti PK pe GM si atunci nu mai luati ss. Simplu.
_uNu_ Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Inca o discutie inutila. Nu mai faceti PK pe GM si atunci nu mai luati ss. Simplu. E fff greu pt unii :)
oldGard Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 PRO . sugestie f buna.... exista posibilitatea sa nu vezi ca e admin si sa dai din prima cum vine pk.................. dak ar face asa ar mai inlatura din probleme si cred eu ca si asa ar trebui sa fie un admin... invulnerabil. de fiecare data voi la sugesti de genu ziceti ca sunt sunt inutile si dupa luati pk si da ti ss uri la oameni.. mai bagati un punct la agiliti si gata inlaturati problema asta... decat sa rezolvati o probleme preferati militaria... :-j :-j :-j ...
ija4ok Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 eu sunt de parere ca e mai putina munca sa dai un click si sa bagi 1 pct la agil, decat sa faci printuri, sa le uploadezi, sa le postezi, si mai apoi sa vina alt moderator sa deschida printurile, sa se gandeasca ce verdict sa dea, sa acorde suspendul si sa activeze suspendul in adminpannel. nu? dar daca e sa ne uitam si la partea cealalta, e vorba de un singur pk :) La pk nu poate fi vorba ca ai dat din greseala. Daca pui 1 pct peste la agility nu te ajuta cu nimic, nu mai poate da pk un player dar mori de la orice mob instant.
oldGard Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 La pk nu poate fi vorba ca ai dat din greseala. Daca pui 1 pct peste la agility nu te ajuta cu nimic, nu mai poate da pk un player dar mori de la orice mob instant. ..... asa trebuia sa se raspunda din prima la acest topic..... deci cred ca poti sa dai si closed ...
uzzy2p3w Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 parerea mea e ca nu pentru pk in sine se da ss, este pentru comportament fata de gm! citez :"La pk nu poate fi vorba ca ai dat din greseala."...dar asta e doar parerea mea :D
sifonu Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 La pk nu poate fi vorba ca ai dat din greseala. Daca pui 1 pct peste la agility nu te ajuta cu nimic, nu mai poate da pk un player dar mori de la orice mob instant. ce tampenie ai spus:) nici nu-mi vine sa cred ca esti seful lor:)))))))))))))))))))) sa-ti detaliez mare GM -chestia cu mobul este valabila ptr noi ''muritori'' de rand ptr voi ''nemuritori'' mobi nu ataca:) cand nu esti singur de ce spui mai bine taci,normal ca si pe gm-i ii ataca mobii ,warn +5 zile disable
chaserz Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 dupa cum s-a vazut cand stateau pe spot cu agil peste cap,nu mori :tiphat:
sifonu Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 oricum mai bine inchideti-l:) si inchideti si rubrica sugestii nu cred ca ati aboptat vreo sugestie vreodata