Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Richer44

Screenshots CS 16.01.2011

Recommended Posts

Posted

vazusem pe cineva care cerea printuri ca si cum ar fi fost obligat acel altcineva sa le puna. de asta am intrebat. gata, m-am lamurit

acel cnv banuiesc ca sunt eu, nu? :))

Posted

nu. am vorbit in general. oricum, regula asta care am propus-o eu, daca s-ar fi vrut s-ar fi putut implementa de mult. nu cred ca era necesar sa treaca atata timp. mai ales ca e ceva destul de necesar in momentul de fata dat fiind ca speed-ul si dinobug-ul e in floare :)

cand se vrea, se poate. cand e interes, se face. cum nu intereseaza pe nimeni si e prea mare efortul, vedeti si singuri efectele :D

Posted

inteleg, dar atata timp cat regulamentul nu o cere, nu vad de ce ar fi obligat cineva sa faca printuri si sa le puna aici :D

Nu te obliga nimeni sa faci print screen, dar in situatia in care apare un filmulet mai dubios, printul acela poate sa te salveze de la un eventual suspend ! :right:

Posted

Nu te obliga nimeni sa faci print screen, dar in situatia in care apare un filmulet mai dubios, printul acela poate sa te salveze de la un eventual suspend ! :right:

de acord cu tine insa ar trebui evitate cazurile semi comice cand se cere print gm-ului de alianta in momentul sigilarii... e chiar absurd , eu unul nu as sta sa fac print pierzand astfel o posibila ocazie buna de a inregistra doar pt ca x sau y vrea un screenshot pe care bine inteles daca il fac mai tarziu e tot aia nu?

nu ne obliga nimeni si nimic dar totusi daca doriti cooperarea majoritatii fiti mai intelegatori

Guest CeausescuPresedinte
Posted

ce treaba ai tu cu calutu ala ? ti se pare ca are cumva dinobug? ca eu nu vad sa aiba ... sau mai nou se da ss daca ai calut in inventar la cs

Posted

intrebarea mea este: care e utilitatea unui calutz in inventar atata timp cat te duci la CS?

@se poate verifica daca ignore a dat sw inainte de a face printul, si daca e asa, inseamna ca a folosit dinobug. DAR, nu-l poate obliga nimeni sa faca/posteze printuri si nu are de ce sa le puna atata timp cat nu exista nimic specificat in regulament :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...