Puscarie Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 avem dansatori printre noi ? :D dat ca nu e niciun subforum/topic :D
Lucian Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 vrea sa vada daca e vreun dansator in comunitatea linkmania maybe?
Puscarie Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Care e rostul topicul? Vrei sa discuti ceva? scrie in primul rand #-o vrea sa vada daca sunt dansatori in comunitatea linkmania maybe? bravo, ai o sticla de whisky :D
mortallx Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Stiam ceva de thug radu(am scris bine)...de cand asteptam sa vad un clip pe youtube cu un linkmanianc dar nu este de gasit.Ahh da,l-am vazut pe eleodor cand se distra pe manele dar si-a sters video'ul ..
Puscarie Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 mortallx2 fara mistouri , ma refer la dansuri ( nu alea de societate , god #-o ) , hip hop , break , tuttin' etc ..
ChoWdeR Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 mortallx2 fara mistouri , ma refer la dansuri ( nu alea de societate , god #-o ) , hip hop , break , tuttin' etc .. da, thug radu face :)
Puscarie Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Eu, sunt dansator profesionist la Taraf TV puteai macar sa te abtii ? nu intereseaza pe nimeni ce dansuri faci tu la taraf TV :D @ silenR , numai el ? nu avem alti dansatori printre noi ? :D
blk Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Sper ca vrei sa-i si intrebi ceva pe dansatorii aia, nu doar sa-i numeri.
Puscarie Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Sper ca vrei sa-i si intrebi ceva pe dansatorii aia, nu doar sa-i numeri. crezi ca as deschide un topic ca sa numar dansatorii ? nu ti se pare cam aiurea? si da ai dreptate , sa discutam una alta :D ( daca sunt , inafara de thug_radu :D ) daca nu raspunde nimeni , il inchizi ( cand crezi tu , doar esti moderator D.G. )
acelasi_bandit Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Depinde ce dansuri..Eu activez de aproximativ 5 ani in Comunitatea elena Craiova si avem si ansamblu de dansuri grecesti..Mergem la festivale,concursuri,schimbui de experinta ..Vara sunt locuri in tabere in grecia pe moka,decat transportul..Acum depinde si de activitatea ta acolo,eu am invatat si limba deoarece am gena din familie .