slvr Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Un trandafir s-a atasat la buchetul vietii tale. Fie ca el sa infloreasca mai frumos si plin de sanatate, decat cei pe care ii ai deja in buchet. ^_^ Asta este postul de ziua ta din partea comunitatii pentru unchiuletul meu . LA MULTI ANI! Juan
Sparky[SV] Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 bai, ce sa zic... sper sa uiti de Cavani si sa te distrezi de ziua ta, nu sa fi suparat.... LA MULTI ANI :*
Guest *Juan* Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 lma coca Daca nu suport rock-ul, sunt coca, right -_- #Va multumesc tuturor pentru urari :beer:
Guest HighVoltage3 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Daca nu suport rock-ul, sunt coca, right -_- #Va multumesc tuturor pentru urari :beer: am glumit,asa de ziua ta coca ...
Guest SouthBoy_Lucyo Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Haaaaiiiii...noah, nu e rost aici de veselie! Ce va hizliti asa? Nu vedeti ca saracul om imbatraneste? Si un Juan batran atrage mai repede artrita decat pasarica Hai ca glumesc te'n colo de simpatic :D La multi ani si tot ce iti doresti sa ti se implineasca !!!! PS: In stilul FB vreau sa dau un Like la comm'ul lui Sparky[sV]
Edy Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 La multi ani Juanito ! :hug: sanatate,fericire si sa castige Ste.... Dinamo campionatul ! te pup :nanana: aaa si iti fac un cadou, ma duc sa-l omor pe Cavani pentru anii urmatori. :D ps. Sper ca nu te-ai suparat pe mine si pe Sparky ca ne-am permis aceste doua arogante :>
Zozo Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 La multi ani Juanito ! :hug: sanatate,fericire si sa castige Ste.... Dinamo campionatul ! te pup :nanana: aaa si iti fac un cadou, ma duc sa-l omor pe Cavani pentru anii urmatori. :D ps. Sper ca nu te-ai suparat pe mine si pe Sparky ca ne-am permis aceste doua arogante :> Vroiai sa spui Rapidu right ? LMA Juan pwp.
Guest NightWishMaster Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 np Urmeaza HighVoltage4? Suspend permanent pentru clona.