Puscarie Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Pai exact la fel pot sa spun si eu. Fa si tu ce-au facut cei de la Rammstein si la fel, te pup eu in fund. Unde crezi ca ajunge discutia asta? Exact cu ce ma contrazici tu, la fel iti dau replica. :blink: Tie nu-ti plac Rammstein, mie nu-mi place Justin, nu putem sa ne ducem la culcare linistiti fiecare cu treburile lui? eu am plecat ! nu la culcare desigur :D nu are rost sa ma contrazic cu "miez de nuca" o seara buna bny si R :tiphat:
mortallx Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ati facut doua pagini intr-un topic despre amaratul ala? Bine, toate sunt flame-uri si nici nu ma asteptam la altceva, atat de mult dauneaza omuletul ala... OFF:Cat ma bucur ca nu mai este falloutgirl moderator la discutii generale,pana acum toti astia aveam warn up numai ea nu,totusi a rupt flame. ON:Fratilor,nu sunt fan, dar nici contra...imi plac doar 2 melodii ale lui.Tipul asta putea fi roman,putea fi unul din noi de are video-uri amarate in care canta...aici e vorba de noroc nu doar de voce.Sunt 100000000000 ca el pe youtube,cu voce si mai buna dar nu au noroc,nu i-au descoperit nimeni sau nimeni nu vrea sa-i ajute.Asta a prins bulan,a devenit fitos si bafta lui...are fani.
Tybork Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Bine ca din subiectul "Justin Bieber, la spital" am ajuns la "Justin Bieber nu este talentat" :) Subiect inchis ca prea mult ati filozofat pe langa subiect.