Jump to content
Guest

Justin Bieber,la spital

Recommended Posts

Posted

Pai exact la fel pot sa spun si eu. Fa si tu ce-au facut cei de la Rammstein si la fel, te pup eu in fund.

Unde crezi ca ajunge discutia asta? Exact cu ce ma contrazici tu, la fel iti dau replica. :blink: Tie nu-ti plac Rammstein, mie nu-mi place Justin, nu putem sa ne ducem la culcare linistiti fiecare cu treburile lui? :))

eu am plecat ! nu la culcare desigur :D nu are rost sa ma contrazic cu "miez de nuca"

o seara buna bny si R :tiphat:

Posted

Ati facut doua pagini intr-un topic despre amaratul ala? Bine, toate sunt flame-uri si nici nu ma asteptam la altceva, atat de mult dauneaza omuletul ala...

OFF:Cat ma bucur ca nu mai este falloutgirl moderator la discutii generale,pana acum toti astia aveam warn up numai ea nu,totusi a rupt flamedoh.gif.

ON:Fratilor,nu sunt fan, dar nici contra...imi plac doar 2 melodii ale lui.Tipul asta putea fi roman,putea fi unul din noi de are video-uri amarate in care canta...aici e vorba de noroc nu doar de voce.Sunt 100000000000 ca el pe youtube,cu voce si mai buna dar nu au noroc,nu i-au descoperit nimeni sau nimeni nu vrea sa-i ajute.Asta a prins bulan,a devenit fitos si bafta lui...are fani.

Posted

Bine ca din subiectul "Justin Bieber, la spital" am ajuns la "Justin Bieber nu este talentat" :)

Subiect inchis ca prea mult ati filozofat pe langa subiect.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...