Puffz Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 parca nu stiai cine e printesa ... Am dat search pe google cand am vazut topicul!!! Hai... ne mai scarpinam mult invers?
Guest HighVoltage2 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 (edited) Am dat search pe google cand am vazut topicul!!! Hai... ne mai scarpinam mult invers? Da. http://www.alexandru...05/DSC05127.jpg Vezi ca suspendul nu e facultativ. Ai si pe contul asta 10 zile! Edited January 14, 2011 by Tybork
bunny Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Da. http://www.alexandru.fratean.ro/wp-content/uploads/2010/05/DSC05127.jpg Intai pui o poza c-o lopata, acum o schimbi intr-una cu un peste. In 2 minute cu siguranta gasesti ceva mai bun de editat. Nu serios, esti fan Justin Bibier asta? Bun, asta inseamna ca trebuie sa te revolti asupra celor carora won't give a damn about it? La modul cel mai serios eu de el am citit pentru prima oara pe forum, intr-un post al lui superstar, si chiar nu stiam cine e. Si acum daca-mi zicea cineva "ba, justin bibier etc", evident ca ziceam "CINE MA?!". Nu toata lumea sta cu ochii la televizor o zi intreaga si mai ales sa tin minte numele tuturor vedetor aparute dupa ploaie ca niste ciuperci.
Random Hero Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ati facut doua pagini intr-un topic despre amaratul ala? Bine, toate sunt flame-uri si nici nu ma asteptam la altceva, atat de mult dauneaza omuletul ala...
Guest Advanced12 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ce cearta sa facut aici pentru o stire.
Finnick Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Tuturor ne pica greu sa vedem un pusti de 16 ani care a ajuns vedeta etc,etc,dar ce la facut pe el pe vedeta,defapt cine la facut pe el vedeta este Usher.Deci,luati-va de Usher nu de el,nu are nici o vina. :( #Si da,sunt fanul nambar uan al lui justin bieber! kiddin
Lopez Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Fatalailor,sunteti invidiosi pe el ca nu sunteti in stare sa aveti o prietena?Unele melodii cantate de el sunt chiar frumoase :)
Random Hero Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Fatalailor,sunteti invidiosi pe el ca nu sunteti in stare sa aveti o prietena?Unele melodii cantate de el sunt chiar frumoase :) Are prietena? N-am vazut vreo poza in care sa se afiseze cu norocoasa.
Hearon Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Are prietena? N-am vazut vreo poza in care sa se afiseze cu norocoasa. teai simti "norocoasa" daca ai fi cu justin 1m si 1 snitzel si cu "casca" pe cap?
bunny Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Fatalailor,sunteti invidiosi pe el ca nu sunteti in stare sa aveti o prietena?Unele melodii cantate de el sunt chiar frumoase :) Da cine-i invidios? Eu ma amuz cum de sariti de fund in sus cand cineva zice ceva de el. E vedeta, bun. Iti da sa mananci? Nu. Ii esti dator? Nu. Te incanta cu muzica lui? Foarte bine, pe mine nu, asta iti da dreptul sa ma judeci? Da ce eu te judec pe tine ca asculti un pustan de 16 ani ce zice numai beibi beibi? Nu, nu stiu cine esti, nu-mi pasa, nu ma intereseaza, pur si simplu am dreptu sa-mi formez o opinie. Nu stiu cine e tipu, cand a aparut pe "piata", sau ce fel de muzica fredoneaza. Ar trebui sa ma documentez (marele cuvant utilizat mai nou pe linkmania) ca sa-mi pot sa-mi dau o parere nu? Uite am s-o fac, si ce-am sa realizez apoi? Mi se va adauga in CV faptul ca stiu biografia unuia? Admir si eu vedete, dar cele care merita admirate, la asta ce vrei sa admir? Muzica? Sau cum arata? Cum arata, e treaba lui, asa l-a lasat mama natura ca pe noi toti, cat despre muzica, nu-mi place. ASTA INSEAMNA CA SUNT INVIDIOS? o_O Uite maine pun o stire cu Roxy manelista sau ce dracu nume are. Cati dintre voi o admirati? VAI? NICIUNU? DE CE?????????? SUNTETI INVIDIOSI?!
Lopez Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 To o compari pe ratata aia cu Justin?Cred ca l-ai pupa in fund ca sa fi tu in locul lui.Daca are 16 ani care e faza?Atata timp cat e talentat mai conteaza varsta?Cleopatra Stratan a inceput sa cante de la 4 ani.Hai sa incepem sa o injuram si sa o criticam !
bunny Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ma vezi mare fan Cleopatra Stratan sau ce? Da, as putea sa zic de tacso ca-i un tampit si i-a stricat copilaria, dar doar atat. Ah, pai stai, nu comparam vedetele acuma? Zici ca nu-ti place de aia si o faci ratata. Uite nici mie nu-mi place de justin asta, care-i faza? De cand trebuie sa fiu de acord cu tine, oricine ai fi? Si ce vrei sa spui ca roxy manelista aia n-are si ea destui bani incat "s-o pupi in fund" ca sa ajungi in locul ei? :) Hai fii serios, nu-mi aduc aminte sa am vreo interdictie in a place sau nu pe cineva. Ah, si-mi cer scuze, n-am vrut sa ma leg de varsta tipului in mod special, e problema lui ce varsta are, cum arata sau ce canta, nu? Asta nu inseamna ca trebuie sa-i fiu fan.
Puscarie Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 To o compari pe ratata aia cu Justin?Cred ca l-ai pupa in fund ca sa fi tu in locul lui.Daca are 16 ani care e faza?Atata timp cat e talentat mai conteaza varsta?Cleopatra Stratan a inceput sa cante de la 4 ani.Hai sa incepem sa o injuram si sa o criticam ! e o mare diferenta intre Cleopatra Stratan si sobolanu ala cu creier miez de nuca , si in plus , de ce sa fim invidiosi pe el ? ma pasioneaza muzica ? ma intereseaza daca el moare ? ( asta da , m-ar face bucuros nespus :> ) , doar ca pur simplu nu-mi place de el , consider ca e un ghey cantator. Aviz celor care mai scriu numele sobolanului , riscati amenintarea cu moartea .
bunny Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 e o mare diferenta intre Cleopatra Stratan si sobolanu ala cu creier miez de nuca , si in plus , de ce sa fim invidiosi pe el ? ma pasioneaza muzica ? ma intereseaza daca el moare ? ( asta da , m-ar face bucuros nespus :> ) , doar ca pur simplu nu-mi place de el , consider ca e un ghey cantator. Aviz celor care mai scriu numele sobolanului , riscati amenintarea cu moartea . Mai da nu e vorba de-asta, de ce sa-i urez omului moartea. Sa fie sanatos, bravo lui, si-a facut o cariera, are bani etc. Dar ce treaba am eu cu el? De ce trebuie sa-l admir in mod special? Doar ca are bani si stie sa cante iar eu sunt un afon sarac? Din asta rezulta ca as fi invidios din viziunea unora. Iar daca l-as venera inseamna ca sunt...nu stiu, fan, inseamna ca ma bucur pentru el, pentru reusita lui, inseamna ca nu mai sunt un afon sarac intr-un final nu? Bine oameni buni, 1-0 pentru fani, ei castiga intotdeauna oricum. Ce anume, nici noi nu stim.
Puscarie Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Mai da nu e vorba de-asta, de ce sa-i urez omului moartea. Sa fie sanatos, bravo lui, si-a facut o cariera, are bani etc. Dar ce treaba am eu cu el? De ce trebuie sa-l admir in mod special? Doar ca are bani si stie sa cante iar eu sunt un afon sarac? Din asta rezulta ca as fi invidios din viziunea unora. Iar daca l-as venera inseamna ca sunt...nu stiu, fan, inseamna ca ma bucur pentru el, pentru reusita lui, inseamna ca nu mai sunt un afon sarac intr-un final nu? Bine oameni buni, 1-0 pentru fani, ei castiga intotdeauna oricum. Ce anume, nici noi nu stim. sa fim seriosi ce n-as da sa am 20 de ani 10 milioane si sa locuiesc la bucuresti iar apoi sa vina ... in concert la bucuresti :D mi s-ar indeplini visul :D si mi-as da hainele de pe mine pentru ca .... sa moara intr-un accident de masina ori ciopartit :D
Random Hero Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 teai simti "norocoasa" daca ai fi cu justin 1m si 1 snitzel si cu "casca" pe cap? Generatia de tinere cu varste intre 10 si 17 ani ar crede ca l-au apucat pe dumnezeu de picior. To o compari pe ratata aia cu Justin?Cred ca l-ai pupa in fund ca sa fi tu in locul lui.Daca are 16 ani care e faza?Atata timp cat e talentat mai conteaza varsta?Cleopatra Stratan a inceput sa cante de la 4 ani.Hai sa incepem sa o injuram si sa o criticam ! E talentat? La asta chiar am ras.
Puscarie Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Generatia de tinere cu varste intre 10 si 17 ani ar crede ca l-au apucat pe dumnezeu de picior. E talentat? La asta chiar am ras. papagalu' ala cu creier miez de nuca talentat ma ? n-am mai auzit asemenea prostie , dar trist pentru comunitatea linkmania ca avem un fan "creier miez de nuca" printre noi :< trist nu-i asa R? :D
Lopez Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 # Superstar Pai daca nu e talentat,de ce a ajuns unde e? # bny Aia vine cu dresul rupt la emisiuni si vrei sa zici ca are bani?Aia face banii sugand-o prin veceuri,Justin o face cantand. # flameru Nu sunt fan ,doar am zis ca imi plac unele melodii.Sa inteleg ca tie iti place ramstein si alte kkturi?sau guta?
Puscarie Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 # Superstar Pai daca nu e talentat,de ce a ajuns unde e? # bny Aia vine cu dresul rupt la emisiuni si vrei sa zici ca are bani?Aia face banii sugand-o prin veceuri,Justin o face cantand. # flameru Nu sunt fan ,doar am zis ca imi plac unele melodii.Sa inteleg ca tie iti place ramstein si alte kkturi?sau guta? cand zici ca-ti place o melodie esti fan , se scrie rammstein dar numi plac , imi place linkin park si limp bizkit muzica adevarata nu basini ce scoate ala pe gura..
Random Hero Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 # Superstar Pai daca nu e talentat,de ce a ajuns unde e? # bny Aia vine cu dresul rupt la emisiuni si vrei sa zici ca are bani?Aia face banii sugand-o prin veceuri,Justin o face cantand. # flameru Nu sunt fan ,doar am zis ca imi plac unele melodii.Sa inteleg ca tie iti place ramstein si alte kkturi?sau guta? Pentru ca l-a lansat Usher? Mystery solved.
bunny Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 # Superstar Pai daca nu e talentat,de ce a ajuns unde e? # bny Aia vine cu dresul rupt la emisiuni si vrei sa zici ca are bani?Aia face banii sugand-o prin veceuri,Justin o face cantand. # flameru Nu sunt fan ,doar am zis ca imi plac unele melodii.Sa inteleg ca tie iti place ramstein si alte kkturi?sau guta? Uite, exemplu bun. rammstein. Mie imi plac, acum ce-ar trebui sa-ti dau in cap si sa te injur ca tie nu-ti plac respectivii? Sau sa fac exact ce-ai facut tu? Nu frate, nu-ti plac e problema ta, pot trai si fara nu-i placi tu. Ce, aia nu fac bani cantand? Care e diferenta intre Justin si Rammstein? Lasand la o parte varsta, vechimea si genul de muzica.
Lopez Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Pai fa si tu ce a facut Justin si eu te pup in fund.
Puscarie Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Pai fa si tu ce a facut Justin si eu te pup in fund. cheama-l pe usher sa ma lanseze si pe mine si apoi poti sa ma pupi cu placere :D daca reuseste si R ne poti pupa pe amandoi in AS^ desigur :>
bunny Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Pai fa si tu ce a facut Justin si eu te pup in fund. Pai exact la fel pot sa spun si eu. Fa si tu ce-au facut cei de la Rammstein si la fel, te pup eu in fund. Unde crezi ca ajunge discutia asta? Exact cu ce ma contrazici tu, la fel iti dau replica. :blink: Tie nu-ti plac Rammstein, mie nu-mi place Justin, nu putem sa ne ducem la culcare linistiti fiecare cu treburile lui?
Random Hero Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Pai fa si tu ce a facut Justin si eu te pup in fund. Din asta se subintelege ca tu l-ai pupat in fund pe Justin Bieber. Sau i-ai dedicat un altar in sifonier...