Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

Un nou db, un nou regulament.

86 members have voted

1. 1. Avem nevoie de un nou regulament?

• E bun cel actual.
      21
    • Da, cel actual e depasit.
      7
    • Da, e nevoie de o schimbare.
      58

Recommended Posts

Posted

nu zic ca nu e buna, insa in momentul de fata ce tine de partea tehnica ar trebui ignorat ca nu se poate ocupa nimeni de ea. ce tine de forum, se poate schimba usor.

Si nu crezi ca mai bine sa dea 100 sau 200 zile pt o pedeapsa decat 5 -10 zile nu e mai bine ? s-ar gandi 200 zile de ce a facut pk-ul ala aiurea de exemplu.Nu-l pune nimeni sa dea un pk, aiurea.

Posted

Da , e nevoie de o schimbare .

Inafara de limbaj , pk pe spot , preluare , hackuri(ce tine de bun simt) nu ar trebui sa fie nimic ... si ar trebui adaugat regulamentul moderatorilor (cu ce au si ce nu au voie sa faca atat in joc cat si pe forum).

Posted

Da , e nevoie de o schimbare .

Inafara de limbaj , pk pe spot , preluare , hackuri(ce tine de bun simt) nu ar trebui sa fie nimic ... si ar trebui adaugat regulamentul moderatorilor (cu ce au si ce nu au voie sa faca atat in joc cat si pe forum).

sa nu se mai dea suspend cu 2 ore inainte de cs doar ca un moderator are afinitati pentru o anume alianta

exemplu http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=333887&st=0

+multe alte magarii n-are rost sa le insir pentru ca le stiti

Guest sshitler
Posted

tocmai te-ai contrazis singur. zici ca-i prea drastic regulamentul actual, dar vrei pedepse gen 5 10 20 30 40 50 60 70 80 98.

si nici n-ai inteles care a fost sugestia mea. daca iei si aduni 5 cu 5 cu 5 cu 5 si cu 98, ar veni aproximativ 3 luni si ceva de suspend.

in schimb daca stai sa aduni 5 cu 10 cu 25 cu 40 si cu 98 ar veni aproximativ 5 luni de suspend (conform regulamentului in vigoare)

daca ar fi dupa propunerea ta, ai sta pe bara pentru pk, ks aproximativ 463 de zile, adica 15 luni de zile, adica un an si 3 luni. :blink:

Tu nu ai inteles idea, pai acuma pentru primele 4 pk stai 80 zile la al 5 stai inca 98 ,la al 6 iei permanent !! ce preferi sa stai mai mult pe tusa daca te manca sa faci pk sau sa iei permanent?? am si specificat sa fie ceva de genul asta,nu neaparat asa,dar sa se mareasca numarul de abateri de la 5 la 10 pana a lua permanent ...

Cum ai zis tu 5zile la fiecare abatere iar nu e bine , poate cate 10 zile (10-10-10-10.....) ss pentru fiecare pk pe spot pana la o limita de 10 pk uri..

Posted

sa zic si eu o parere aci.

1.mereu vor fi discutii cu privire asupra corectitudinii deciziilor moderatorilor ,atata vreme cat ei vor avea caractere in joc prin diferite guilde, aliante,etc. (ex.."ca adminu "x" favorizeaza nu stiu ce guild pentru ca este si el acolo ", etc.) s-ar evita astfel situatii in care un moderator sa isi dea suspend la propriul caracter de joc pentru incalcarea regulamentului care dupa parerea mea nu face bine acestei comunitati.

2.asistentii insa e foarte bine ca au caractere de joc ,ei sunt cei care vegheaza asupra jocului ,fac razii ,ajuta playerii in joc ,daca moderatorii ar avea vreo problema la luarea unei decizii care necesita cunostinte avansate ale jocului, ar putea mereu sa se consulte cu un asistent .

3 . problema nu este una de regulament aici ,regulamentul este ok ,problema este la aplicarea si respectarea lui.

4.prezentul regulament are tot ce ii trebuie ,este destul de flexibil dar cum nu exista prefectiune pe lumea asta nici el nu e perfect.

o zi buna!

Posted

pai tocmai ca flexibilitatea regulamentului face sa existe discutii, certuri si nepotisme pe server. daca ar fi un regulament strict care sa nu poata fi interpretabil de nimeni, atunci ar fi alta treaba.

Posted

Stii pe cine ajuta regulamentul asta? Pe cei care vor sa profite de el, cei care joaca onest si nu cauta "scandal" vor fi dezavantajati. De ce? am scris in posturile precedente.

Posted

Stii pe cine ajuta regulamentul asta? Pe cei care vor sa profite de el, cei care joaca onest si nu cauta "scandal" vor fi dezavantajati. De ce? am scris in posturile precedente.

aici ai cea mai mare dreptate nu te poate contrazice nimeni, dar totusi este nevoie de o schimbare de cateva reguli noi, ca raspuns celor ce folosesc fel si fel de programe, cateva sanctiuni marite.

Posted

nu zic ca n-ai dreptate, insa nu mi se pare corect ca unu care a gresit de 2 ori pentru ks, sa ia 10 zile suspend, si unu care are gura mare pe global sau se cearta pe forum cu toata lumea, sa ia 15-20 de zile suspend pentru aceeasi abatere, doar ca vezi doamne nu este agreat de x sau y. stii exact la ce ma refer, n-are rost sa aduc exemple din trecut.

Guest sshitler
Posted

18. Regula AFK

Orice jucator poate sa stea intr-un spot atata timp cat este LANGA CALCULATOR! :comp2: :comp2: :comp2:

19. Regula AFK (CONTOR)

Orice caracter prins afk de catre un Game Master in Arena, Crywolf, Kanturu, Icarus, Kalima este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:

- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in decurs de 2 minute si ataca ( nu conteaza daca are party si un player din acel party este on ) :banghead: :banghead: :banghead:

Atata timp cat cineva din party e on,nu ar trebui sa se dea dc ! Ce rost mai are sa stea fiecare 5 ore de player/party daca vine adminul la 5 dimineata si da disconect la restul care or stat on pana atunci... fiind si cineva on in momentul ala? regulamentul e praf ....

Posted

alt brainiac.

eu inteleg ca pentru tine LANGA CALCULATOR reprezinta a fi patul si sforai de spargi, dar nu la asta se referea regula. ci sa fii cu degetele si ochii-n tastatura cand te intreaba un admin de afk. si de ce nu ar trebui sa se dea disconnect atata timp cat cineva e on? pe 0.97d era un motiv, se spargea party-ul cand cineva lua disconnect/pica, dar acum nu.

Posted

18. Regula AFK

Orice jucator poate sa stea intr-un spot atata timp cat este LANGA CALCULATOR! :comp2: :comp2: :comp2:

19. Regula AFK (CONTOR)

Orice caracter prins afk de catre un Game Master in Arena, Crywolf, Kanturu, Icarus, Kalima este pasibil de suspend in urmatoarele conditii:

- nu raspunde la intrebarea unui GM "afk + nume destinatar" in decurs de 2 minute si ataca ( nu conteaza daca are party si un player din acel party este on ) :banghead: :banghead: :banghead:

Atata timp cat cineva din party e on,nu ar trebui sa se dea dc ! Ce rost mai are sa stea fiecare 5 ore de player/party daca vine adminul la 5 dimineata si da disconect la restul care or stat on pana atunci... fiind si cineva on in momentul ala? regulamentul e praf ....

poti oricand sa lasi nr de tel celui care sta on sa iti dea apel in caz de razie :tiphat:

Posted

nu zic ca n-ai dreptate, insa nu mi se pare corect ca unu care a gresit de 2 ori pentru ks, sa ia 10 zile suspend, si unu care are gura mare pe global sau se cearta pe forum cu toata lumea, sa ia 15-20 de zile suspend pentru aceeasi abatere, doar ca vezi doamne nu este agreat de x sau y. stii exact la ce ma refer, n-are rost sa aduc exemple din trecut.

da sunt de acord cu tine si cu BrotherHod dar faza naspa e pentru mine si pentru multi altii..joc de mult timp mu si sinceri sa fim toti mai gresim...si tinanad cont ca BD-u se schimba din 3in 3 ani sau chiar mai mult se aduna de exemplu eu daca mai fac un pk iau 98 de zile ^_^ si nu ca dau pk in exces dar am antecedente de acu 2 ani si asta e cam naspa...ar trebuie o regula...nu stiu de care dar una care sa mai scada din antecedente...sau nu stiu ce ar trebuii dar e cam naspa :P in rest e om PRO!

Guest sshitler
Posted

Sau reducerea pedepsei prin plata in bok+5 ,de exemplu 1 bok+5 =1 zi redusa din pedeapsa,,s ar putea face la unele suspenduri( pk,ks,afk ) iar bok urile stranse saptamanal sau la un anumit nr(50-100) sa fie folosite la drop event ...

Posted

Eu sunt de acord ca pedepsele sa fie fixe, de exemplu >> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=401442&view=findpost&p=5651153, micutzzu a primit 98 de zile pentru un pk pe spot, nu prea mi se pare corect sa stai 6 luni la party sa faci un caracter full si pentru ca iti permiti sa dai un pk pe spot primesti 98 de zile (cel ce detine contul poate a facut greseala de a dat contul cuiva care l-a folosit pentru pk si acum asteapta 98 de zile in loc de 10). Nu incurajez caracterele de sacrificiu, dar acest suspend este foarte penibil..

Referitor la postul lui Lancelot, este o idee foarte buna daca intr-un interval de 6luni/1an nu a mai avut nici o abatere de acel fel sa i se reseteze abaterile, eu de exemplu am luat bk-ul de la un amic si are 4 abateri pentru pk pe spot (acestea facute de cu un an in urma) si acum ma feresc sa mai dau pk-uri sa nu cumva sa lovesc din greseala pe altcineva si sa primesc 98 zile suspend...

Posted

Aici ai spus totul. Cum as putea fi de acord cu un regulament ce avantajeaza trisorii ? :violent:

Posted

boom fara suparare, ai sugestii foarte bune (in special asta) dar cere si tu ceva raspuns sau...e sugiestie buna ca si celelalte dar fara raspuns, fara rezolvare...cam aiurea...

Posted

tocmai de asta am si cerut inchiderea thread-urilor. daca e o sugestie, nu e facuta doar ca sa fie acolo. e facuta ca sa fie aprobata sau respinsa.

Posted

Aici ai spus totul. Cum as putea fi de acord cu un regulament ce avantajeaza trisorii ? :violent:

Intradevar, n-ai cu cine. Nu se accepta pentru ca nu vreau eu. Faptul ca doriti introducerea unui regulament ce avantajeaza trisorii nu e nimic, sunt doar adminii absurzi. :blink:

Buna ideeie cu resetarea abateriilor savarsite in urma macar cu 6 luni.

Mii se pare absurd sa iei 98 zile pt 5 pk

I-mi pun exemplul meu unde am un contor din 03-07-2010 cu 3 intrebari intr-un singur minut :readthis:

http://www.imagebam.com/image/2fd9af71330636

http://www.imagebam.com/image/7ae9d371330634

http://www.imagebam.com/image/2fd9af71330636

Sunt 3 intrebari in interval de 2 minute conform regulamentului. Se pune doar ultimul print pentru a nu incarca foarte mult topicul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...