Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

boomeey

Un nou db, un nou regulament.

86 members have voted

1. 1. Avem nevoie de un nou regulament?

• E bun cel actual.
      21
    • Da, cel actual e depasit.
      7
    • Da, e nevoie de o schimbare.
      58

Recommended Posts

Posted

In 99% din plangeri suspendul este cel minim, iar acolo unde se da mai mult decat minim trebuie sa recunoastem ca merita.

Ma repet, cum ai ajuns tu la concluzia ca la introducerea unui nou db, respawnul in arena nu va mai fi in acelasi loc?

Daca eu nu vad nimic cu ce ar imbunatati regulamentul actual, de ce nu am voie sa imi exprim parerea?

Se discuta pe regulamentul facut de tine si nu pe cel actual.

Posted

In 99% din plangeri suspendul este cel minim, iar acolo unde se da mai mult decat minim trebuie sa recunoastem ca merita.

Ma repet, cum ai ajuns tu la concluzia ca la introducerea unui nou db, respawnul in arena nu va mai fi in acelasi loc?

Daca eu nu vad nimic cu ce ar imbunatati regulamentul actual, de ce nu am voie sa imi exprim parerea?

Se discuta pe regulamentul facut de tine si nu pe cel actual.

uite vezi? :)) interpretezi totul in favoarea ta si defavoarea celorlalti. mai explic odata:

procentul indicat de tine este prea mare. jocul este joc si ar trebui tratat ca atare atat din partea jucatorilor cat si din partea staff-ului. staff-ul este ales din randul jucatorilor si pus pentru jucatori, nu impotriva lor.

se discuta despre regulamentul meu, avand la baza lacunele din regulamentul actual. regulamentul meu este mai tolerant cu jucatorii(ca e un joc doar), are pedepse fixe (se elimina interpretarile de regulament atat din partea jucatorilor cat si a adminilor),

se elimina suspendurile date aiurea gen nefondata (este de datoria staff-ului de a indruma, rezolva plangeri, probleme ale jucatorilor), guild admins (atata timp cat pe forum/in regulament este specificat ca adminii apar cu guilda Admin, nu vad rostul suspendurilor pentru asemenea abateri),

pedepsele de pk,ks,pkgolden,ksgolden sunt mici si ulterior maxime (se pleaca pe prezumtia nevinovatiei initial, dupa actiunea intentionata este pedepsita drastic) aici se poate micsora numarul de abateri permise, deci nu e o problema majora asta.

referitor la arena, depinde de setarile serverului viitor daca respawn-ul va fi tot arena sau in arena2. in general, este in afara arenei.

ti-am argumentat mai sus de ce regulamentul propus de mine/userii de mai sus este imbunatatit, si n-am zis ca n-ai voie sa-ti exprimi parerea :))

as vrea sa-mi enumeri cateva puncte forte ale regulamentului actual, in afara ca e facut de pe vremea lui kitte, si adaugat cate ceva pe ici colo.

Posted

Stiti ce zic eu, haideti sa luam pedepsele de la americani si anume:

Ai fost prins cu programe, sau exploatari de bug 200 zile ss :D,,fara minim sau maxim...

Ai facut pk cu char secundar 150 zile ss si tot asa...

Si daca esti nesimtit la a doua abatere sa primesti cont blocat...

Nu mai stiu unde am vazut chestia asta pe ce servar dar ce-i care aveau ss fara 99 sau 98 ai muta pe o harta fara mobi si puteau sa se conecteze pe charuri dar fara sa vada sau sa vorbeasca cu lumea de afara doar intre ei (un fel de servar 2 sa zic asa, mi se pare ca puteau vorbi pe guilda), isi dadeau dueluri faceau pk intre ei :)) acolo nu erau reguli, fara potiuni de mana sau heal...am avut si noi harta aia pe old db, dar am un lapsus acuma.

Harta era doar cu apa si denivelari ..si intrai din lorencia parca .. :D

Am dat si eu o ideie nu sariti :tiphat:

EDIT: era vorba de Exile harta :D (ai exila pe toti aia rai acolo), acuma nu stiu daca exista posibilitatea sa fie pusa si harta asta...pe s2

Asta e parerea mea, le dai 200 zile ss si ai exilezi pe o harta fara mobi fara nimik :D, sa se bata acolo cat vor, si sa injure cat ai tzin degetele sa scrie :))

Posted

Intr-o prima opinie ( asa mai pe fuga)

Arpaope niciodata niciunul dintre noi nu a acordat o pedeapsa peste minimul scris acolo. E mai mult formal scris minim 10 zile..de cele mai mutle ori minimul a fost incarcat in cazul limbajului ..ceea ce vad ca sugerezi si tu :) de fapt.

Faptul ca modifici o serie de pedepse din 5 10 20 etc in 5 5 5 nu cred ca este o inovatie. E o gaselnita...si nu vad cu ce ar fi mai avantajos regulamentul propus de tine ( cuantumul pedepselor) fata de cele aplicate progresiv acum. Sansa de reeducare se acorda si acum. Daca o comiti o data stai 5 zile..daca insisti stai 10 zile..pana la umra prima oara poti invoca o necunoastere a regulilor..dar dupa?

Toate regulile adaugate in ultima vreme vin tocmai pentru a raspunde doleantelor voastre..nu are niciunul din noi placerea de a mai ingrosa si ingreuna regulamentul...

Chestia cea mai funny e cea de la PK..daca se pedepseste doar cu cate 5 zile...si asta in cazul primelor 4 abateri..va fi PK fest in Kalima :D si din cate stim cu totii avem de a face cu o comunitate care iuebste afk-ul si xp-ul..si apreciaza mai putin ideea de PVP si hack and slash.

Stationarea ..tot in urma smecheriilor facute de unii si de altii ( la preluarea spotului) a fost introdusa..dupa parerea mea nu e o regula esentiala..si ne-am putea dispensa de ea.

Probabil cea mai controversata parte a regulamentului e treaba cu ultimul cuvant..sincer eu as renunta si la asta...dar voi sunteti foarte inventivi in a ocolii regulile..:D

Posted

au fost cazuri foarte controversate si zeci de acuzatii cum ca unu e favorizat, ca celalalt n-a fost pedepsit indeajuns, etc. n-am zis ca e un regulament complet nou, sau ca e o inovatie. ci doar am trecut de la pedepsele "formale" la pedepsele fixe. lucru care din start reduce considerabil procentul de acuzatii nefondate, favoritisme, interpretari ale regulamentului atat din partea jucatorilor cat si din partea staff-ului. (nu cred ca mai este necesar sa reamintesc de cazul de vanatoare - unul dintre cele mai cunoscute de altfel - in care s-a dat 99 pentru o reevaluare doar ca moderatorul a avut ultimul cuvant de spus)

pai hai sa luam regula de ks pe spot ca exemplu si sa vedem ce se intampla:

5+10+25+40+98 = 178 de zile de suspend adica (5 luni) pentru 10 minute de xp furat unui alt jucator (regulamentul actual)

5+5+5+5+98 = 118 zile de suspend pentru 10 minute de xp furat unui alt jucator. (regulamentul propus)

vi se pare normal ca o persoana sa stea 5 luni de zile pe bara ca a luat nici macar o bara de xp ce nu i se cuvenea? sa fim seriosi. daca era server de 9999x, se puteau da suspenduri permanente direct. dar cu cat se creste mai greu, cu atat suspendurile ar trebui sa fie mai mici. ar trebui luat jocul ca un joc, nu ca o second life in care sa te bucuri ca x ia zeci de zile suspend. de asta se si ajunge la vanatoare: am boala pe tine? te vanez sa-ti dau sa plangi. asa daca suspendurile sunt mai mici, nu se mai oboseste lumea sa posteze la gramada doar pentru 5 zile (eu unu asa gandesc- de obicei mi-e sila sa urc niste poze pe forum doar pentru 5 zile)

comunitatea asta a iubit si iubeste ce i s-a dat pana acum, nu doar afk-ul si xp-ul. i s-au dat hack-uri, le iubeste (nu vad sa plece lumea de pe serverul asta din cauza hack-urilor), li s-a dat suspenduri mari, le iubeste. li s-a dat dupe, le iubeste, si lista poate continua.

Posted

Boom parerea mea este ca nu "regulamentul stufos " este problema pe server ci aplicarea lui strict "interpretabila", si nu e o acuza, dar deciziile vin uneori chiar de la aceeasi membri ai stafului in 2 sau 3 feluri diferite.

Problema este ca inca nu sa stabilit clar inca ce este "macro" (40) ce este "hack" si ce anume este "exploit bug". Probabil ca dupa ce impart ei vreo 100 de macro in loc de hack si/sau exploit si invers :) isi vor da seama ce anume este fiecare... de ce zic asta?

Pai hai sa vedem:

Ce este elite? "un program ajutator care pe linga optiunile de click dreapta bla bla, are in componenta optiuni de "meet player" "exit 400" "//gt" "//pick etc" si altele cum ar fi scrirea mai rapida... pentru acelasi program se da "40 - macro" dar "99 / hack/exploit bug"

Ce este "auto q" ? "un program ajutator care scrie "qwe" dupa caz "qw" automat ... pentru asta inca nu sa dat nimic probabil nu stiu unde sal incadreze o fi la //gt? sau o fi la meet player ? poate undeva la mijloc

Ce este autocombo? "un programel ajutator care scrie mai repede decat orice utilizator combinatia de tst 123 1 , deci categoric un avantaj fata de celalalt jucator in cazu PVP de la CS.... pentru asta inca nu sa dat nimic probabil nu stiu unde sal incadreze o fi la //gt? sau o fi la meet player ? poate undeva la mijloc

As putea continua... dar nu cred ca e cazu ... problema sa inteles totusi am o nelamurire "daca sa stabilit ca pentru functiile "gui Elite" se da 40... de ce pentru unele sa dat 99?" oare nu e o chestie de interpretare dupa "cum e afara azi? ploua dami 99, ninge nu dam decat 40, daca e soare... nu e vreme de discutat deastea... nefondata "

P.S. nu am incercat sa jignesc in vreun fel adminii, scuzati modu mai critic si retoric pe alocuri... dar asa se vad lucrurile de aici, din spatele monitorului a unuia din jucatori care doar citeste pe forum deciziile voastre.

Posted

Boom tie de obicei nu ti-e sila deloc sa uploadezi filme sau poze :)) cat despre hack-uri...sau dupe..nu le-a dat nimeni..au fost aduse aici si cel putin parerea mea singura pedeapsa acceptabila pentru aceste manifestari este si va fi suspendul permanent.

Cazul invocat de tine ( Garrone) nu e deloc relevant. Vorbim despre un jucator recidivist..care dupa ce ca-si luase permanent dar apoi a fost lasat sa joace fara nicio problema s-a trezit injurand si amenintand adminii..in loc sa vada si partea plina a paharului :)

Eu nu vad ca o solutie inasprirea pedepselor..dar nici reducerea lor spre minim nu cred ca ar avea un efect benefic..vezi tu..s-a facut de cateva ori un event cu no rullz day..rezultatul?Dezastru..toata lumea plangea pe forum sa dam suspend sa dam suspend..practic activitatea acestui server este sustinuta ..fie ca-ti place sau nu de regulamentul in vigoare :)

Posted

As putea continua... dar nu cred ca e cazu ... problema sa inteles totusi am o nelamurire "daca sa stabilit ca pentru functiile "gui Elite" se da 40... de ce pentru unele sa dat 99?" oare nu e o chestie de interpretare dupa "cum e afara azi? ploua dami 99, ninge nu dam decat 40, daca e soare... nu e vreme de discutat deastea... nefondata "

intre a aduna niste jwl si a-ti da move cu //gt sunt diferente foarte mari...doar nu vroia sa se dea 40 pt ca poti sa iti dai move direct in camera sau sa nu poti fi mutat de pe switch...avantajele obtinute cu functiiile de cheating ale elite-ului depasesc jwl-urile/sign si ce se mai aduna , nu poti sa pui "=" intre ele

Posted

Boom parerea mea este ca nu "regulamentul stufos " este problema pe server ci aplicarea lui strict "interpretabila", si nu e o acuza, dar deciziile vin uneori chiar de la aceeasi membri ai stafului in 2 sau 3 feluri diferite.

Problema este ca inca nu sa stabilit clar inca ce este "macro" (40) ce este "hack" si ce anume este "exploit bug". Probabil ca dupa ce impart ei vreo 100 de macro in loc de hack si/sau exploit si invers :) isi vor da seama ce anume este fiecare... de ce zic asta?

Pai hai sa vedem:

Ce este elite? "un program ajutator care pe linga optiunile de click dreapta bla bla, are in componenta optiuni de "meet player" "exit 400" "//gt" "//pick etc" si altele cum ar fi scrirea mai rapida... pentru acelasi program se da "40 - macro" dar "99 / hack/exploit bug"

Ce este "auto q" ? "un program ajutator care scrie "qwe" dupa caz "qw" automat ... pentru asta inca nu sa dat nimic probabil nu stiu unde sal incadreze o fi la //gt? sau o fi la meet player ? poate undeva la mijloc

Ce este autocombo? "un programel ajutator care scrie mai repede decat orice utilizator combinatia de tst 123 1 , deci categoric un avantaj fata de celalalt jucator in cazu PVP de la CS.... pentru asta inca nu sa dat nimic probabil nu stiu unde sal incadreze o fi la //gt? sau o fi la meet player ? poate undeva la mijloc

P.S. nu am incercat sa jignesc in vreun fel adminii, scuzati modu mai critic si retoric pe alocuri... dar asa se vad lucrurile de aici, din spatele monitorului a unuia din jucatori care doar citeste pe forum deciziile voastre.

intr-un fel ai dreptate ,dar ....

pentru tine e tot una ca x culege jwl/sign/ancient fiind afk (caz in care se da 40 de zile ss) sau ca y se teleporteaza langa golden sau direct in camera la castle siege (caz in care se 99).

totusi e o diferenta intre cele 2 bug-uri / hack-uri / exploit-uri you name it. evident singura rezolvare este .... tam tam tam... ghici ! blocarea elite-ului din luncher sau de unde vrei. (mie sa nu imi spuna nimeni ca de 2-3 luni de cand e interzis .. poate mai mult nu a reusit nimeni sa o faca).

in principiu regulamentul este si asa prea complicat.. este bine existe o "marja de eroare" ca doar nu e tot una cand te face unu parasuta (recent am vazut un caz) sau cand te scoate si te baga de nici nu mai sti de tine.(ar fi 1000 de exemple).

Singura regula cu care nu sunt deacord este cea legata de "atitudine GM" & "guild asemanator cu Admins" . Regula ar trebui modificata, adica sa nu se mai dea 99 sa se dea 98 (ajunge zic eu). Daca i se sparge cuiva mailul ? Stim nu raspunde nimeni de el, dar totusi poate e un char muncit. Uite cazul lui morfeu - il stiti cu totii nu are rost sa mai deschidem subiectul, dar totusi el mai are admin chiar si dupa cele intamplate (sa nu se inteleaga gresit, chiar nu am nimic impotriva). Unui admin i se sparge mailu - nu pateste nimic, iar unui player i se blocheaza contul. Unde este corectitudinea? Am inteles ca admini au o functie, dar sa nu uitam ca ei exista datorita player-ilor.

:tiphat:

Posted

pentru pedepsele cu 5 5 5 5 98 nu cred ca e bine...mai bine ar fi pedepsite abaterile crescator 5 10 20 etc

pentru scam, cheat,falsificare dovezi si minuni de genul direct 99/filtru bla bla

@pt domnii care intotdeauna sunt contra schimbarilor....s-a ajuns la haos pe server, e timpul pentru o schimbare daca vreti sa mai aveti playeri activi, mai putine certuri, mai putin cheating etc. de la ce credeti ca au aparut atatea certuri? pt ca asta permite regulamenul :)

@@dane nu inteleg de ce iti mai bati capu !?! nu o sa se rezolve nimic din ce vrei tu! poate doar daca-ti schimbi ip-ul si-ti faci alte conturi :))

Posted

@pt domnii care intotdeauna sunt contra schimbarilor....s-a ajuns la haos pe server, e timpul pentru o schimbare daca vreti sa mai aveti playeri activi, mai putine certuri, mai putin cheating etc. de la ce credeti ca au aparut atatea certuri? pt ca asta permite regulamenul :)

pe un server PvP (cum se vrea) o sa existe tot timpul "certuri"(ghilimele puse pt ca mi se pare un cuvat prea serios - este un joc ce mama draq) , cheating etc.

incearca alte jocuri online si ai sa iti dai seama ca in majoritatea cazurilor e la fel

Posted

intr-un fel ai dreptate ,dar ....

pentru tine e tot una ca x culege jwl/sign/ancient fiind afk (caz in care se da 40 de zile ss) sau ca y se teleporteaza langa golden sau direct in camera la castle siege (caz in care se 99).

totusi e o diferenta intre cele 2 bug-uri / hack-uri / exploit-uri you name it. evident singura rezolvare este .... tam tam tam... ghici ! blocarea elite-ului din luncher sau de unde vrei. (mie sa nu imi spuna nimeni ca de 2-3 luni de cand e interzis .. poate mai mult nu a reusit nimeni sa o faca).

in principiu regulamentul este si asa prea complicat.. este bine existe o "marja de eroare" ca doar nu e tot una cand te face unu parasuta (recent am vazut un caz) sau cand te scoate si te baga de nici nu mai sti de tine.(ar fi 1000 de exemple).

nam zis ca e totuna, dar trebuie specificat :) e acelasi program in esenta.. intai sa dat 40 pentru pick-up, apoi sau adaugat si celelate functii "meet player "exit 400" dar nu a specificat de //gt ca e de 99 ia citeste mai bine acolo :P de aici sunt probleme... mie sincer mie egal , trebuie sa ma prinda ceea ce este destul de complicat :) ca nu folosesc astfel de functii dar idea in sine.. exact aceasta portita lea permis sa duca ss la un 99, daca scria in regulament atunci cand sa facut extinderea ss pentru celelate functii ale elite... acum nu era o problema de discutat...

daca tu crezi ca adunand jwl nu "iti creezi un avantaj fata de ceilalti jucatori" caci la afirmatia asta se rezuma totul ... sunt de acord cu tine... dar eu zic ca indiferent cine si ce foloseste de la ELite ca e meet player, ca e //gt cae //pick up ca e nush ce alta functie, creeaza un avatntaj fata de ceilalti playeri pai si atunci de ce 40 pt pickup si 99 pentru gt? pina la urma... de ce nu 99 pentru amindoua?

Posted

pe un server PvP (cum se vrea) o sa existe tot timpul "certuri"(ghilimele puse pt ca mi se pare un cuvat prea serios - este un joc ce mama draq) , cheating etc.

incearca alte jocuri online si ai sa iti dai seama ca in majoritatea cazurilor e la fel

de acord cu tine ca o sa existe "certuri" (am uitat sa pun ghilimeaua :P ) dar nu cum se intampla acum. a ajuns sa-mi fie sila sa mai joc, cu parere de rau o spun, pt sunt si oameni alaturi de care imi place sa joc !

am jucat destule jocuri online si nu de 1 an 2....de foarte multi ani :) cea mai urata chestie la un multyplayer online este cheating-ul !

@sry daca este offtopic :) end of story :)

Posted

de ce nu 99 pentru amindoua?

de ce ne tot cacam pe noi si incercam sa gasim solutii cand s-ar putea bloca si teoretic am scapa de una din problemele majore ale serverului.

Posted

de ce ne tot cacam pe noi si incercam sa gasim solutii cand s-ar putea bloca si teoretic am scapa de una din problemele majore ale serverului.

pai asta nu se vrea... deci poate se vrea altceva :)

Posted

nu cred ca e vb de vointa aici , ci de faptul ca e destul de greu in practica sa blochezi gui , mai ales pt ca se injecteaza in main si nu este un executabil standalone

Posted

Pai hai sa vedem:

intre a aduna niste jwl si a-ti da move cu //gt sunt diferente foarte mari...doar nu vroia sa se dea 40 pt ca poti sa iti dai move direct in camera sau sa nu poti fi mutat de pe switch...avantajele obtinute cu functiiile de cheating ale elite-ului depasesc jwl-urile/sign si ce se mai aduna , nu poti sa pui "=" intre ele

elite-ul in sine este un cheat. a depasit de mult functia de clicker sau bot. de asta am adus in discutie si modificat putin regula de cheat. daca cititi link-ul de pe wikipedia o sa vedeti o gama larga de modalitati de cheating, si multe dintre ele nu sunt pedepsite pe linkmania (lucru gresit din punctul meu de vedere).

Boom tie de obicei nu ti-e sila deloc sa uploadezi filme sau poze )) cat despre hack-uri...sau dupe..nu le-a dat nimeni..au fost aduse aici si cel putin parerea mea singura pedeapsa acceptabila pentru aceste manifestari este si va fi suspendul permanent.

Cazul invocat de tine ( Garrone) nu e deloc relevant. Vorbim despre un jucator recidivist..care dupa ce ca-si luase permanent dar apoi a fost lasat sa joace fara nicio problema s-a trezit injurand si amenintand adminii..in loc sa vada si partea plina a paharului

Eu nu vad ca o solutie inasprirea pedepselor..dar nici reducerea lor spre minim nu cred ca ar avea un efect benefic..vezi tu..s-a facut de cateva ori un event cu no rullz day..rezultatul?Dezastru..toata lumea plangea pe forum sa dam suspend sa dam suspend..practic activitatea acestui server este sustinuta ..fie ca-ti place sau nu de regulamentul in vigoare

daca s-ar fi dat 5 zile suspend pentru filmele uploadate de mine, fii sigur ca nu munceam atat sa le uploadez. ia da un search mic pe la plangeri sa vezi cati am postat eu in ultimii 2 ani de zile :)

cazul lui garrone nu e relevant? :)) pai ce treaba are daca e recidivist? el a vanat pe cineva (dupa interpretarile voastre) deci trebuia sa ia 40 de zile (ca atat era suspendul pe vremea respectiva). in schimb i s-a dat 60 de zile si apoi 99 pentru ca facuse reevaluare. aici a depins de apartenentele "religioase" ca sa zic asa. ma rog, nu dezvolt cazul garrone in topicul asta ca n-are rost. lumea stie ce si cum s-a intamplat, si ce si cum s-a gresit la vremea respectiva.

suspendurile nu se reduc la minim. de la 5 luni de zile, ajungi sa iei doar 3 luni jumate suspend pentru 5 abateri de ks. asta e diferenta. mi se pare destul de avantajos pentru toata lumea.

eventul no rullz s-a facut dupa ani de zile de "inchizitie". era normal ca in alea 24 de ore sa isi dea in petec 90% din jucatori. eu de exemplu n-am injurat pe nimeni. doar am facut ks in arena jumatate de ora :)

percepi gresit serverul asta. nu regulamentul tine lumea aici, ci prieteniile care s-au legat in decursul anilor si faptul ca e un server care e in picioare de prin 2004.

pentru pedepsele cu 5 5 5 5 98 nu cred ca e bine...mai bine ar fi pedepsite abaterile crescator 5 10 20 etc

pentru scam, cheat,falsificare dovezi si minuni de genul direct 99/filtru bla bla

@@dane nu inteleg de ce iti mai bati capu !?! nu o sa se rezolve nimic din ce vrei tu! poate doar daca-ti schimbi ip-ul si-ti faci alte conturi :))

lucrul asta nu l-am facut si nici n-am sa-l fac vreodata. ma plac, bine. nu ma plac, tot bine. n-am ajuns sa ma prefac/ascund in spatele unui alt pseudonim doar ca nu ma inghite x sau y, cu toate ca ma batea un gand sa "devin" o alta persoana odata cu plecarea mea din romania. sa fi vazut acum ce apreciat si iubit eram :))

oricum, am spus din totdeauna lucrurilor verde in fata, si asa am sa fac si de acum incolo. :P

Posted

elite-ul in sine este un cheat. a depasit de mult functia de clicker sau bot. de asta am adus in discutie si modificat putin regula de cheat. daca cititi link-ul de pe wikipedia o sa vedeti o gama larga de modalitati de cheating, si multe dintre ele nu sunt pedepsite pe linkmania (lucru gresit din punctul meu de vedere).

corect , insa nu ai cum sa pui pick/move to pick langa //gt , scripting si altele chit ca toate isi au radacina in elite insa sunt total diferite ca functii si ca benificii/avantaje

Posted

corect , insa nu ai cum sa pui pick/move to pick langa //gt , scripting si altele chit ca toate isi au radacina in elite insa sunt total diferite ca functii si ca benificii/avantaje

de ce sa nu le pui? este acelasi program... daca erau programe separate inteegeam dar asa este acelasi... eu zic ori tot ce face elite 40, ori tot ce face elite 99 scurt si la obiect, nu ca ala face mai mult si ala mai putin, ca nu e totuna ca ala ajunge mai repede k6 ultimu spot ca sa nu ia toata kalima cu adunatu de jwl cu move to pick sau cu alte functii ale programului.

Programul e unul indiferent ce face... acum sati zic altfel, da posibilitatea intrarii cu 2-4 conturi pentru al 5/lea iti trebuie proc ultma generatie si 6gb ram garantat testat de mine... asta nu e un avantaj cnsiderabil fata de alt jucator care joaca cu winmode?

si atunci ce facem? daca folosesc sa aduna elite ma bat pe forum sa se dea 40, daca folosesc //gt sau altceva iau 99 dupa caz :)

La astfel de programe ori alba ori neagra ... ori 40 pentru tot ori 99 si gata!

Posted

daca e un cheat, e un cheat si gata. se pedepseste ca atare. cei care sunt prinsi cu elite, sunt prinsi din neatentie, nu ca ar vrea ei. daca-l prinzi pe unu cu "meet player" sau "zen+13 pick" ii dai 40 de zile. da de unde stii tu ca n-a folosit si //gt? :) sau daca l-ai prins cu //gt, de unde stii ca n-a folosit si pick up? sa fim seriosi.

oricum, n-am deschis topicul sa discutam pe tema elite.

Guest sshitler
Posted

Ar trebui modificat regulamentul cel putin la pct 17 cu pk , defapt cam tot formatul 5>10>25>40>98 zile .. ar trebui sa fie 5>10>20>30>40>50>60>70>80>98 sau ceva de genul sa se mareasca de la 5 atentionari la 10 . Mi se pare o prostie ca la a 5 abatere sa stai 3 luni pentru pk ,ks ,e prea mult pentru 1 server pvp cu o durata de viata de aprox 2 ani...

Iar limbajul vulgar ar trebui banat doar daca e folosit in mod repetat,sa zicem cel putin 3 injuraturi.. pe PM ,party sau ally ,te injura il injuri inapoi,daca continua atunci ii faci post.

Nefondata sa ramana ca alfel sa umple forumul de plangeri,

In orice caz regulamentul actual e prea drastic la unele puncte,si pierdeti jucatori.. alte servere nu stiu cum sa faca sa adune oameni iar voi nu stiti cum sa faceti sa ii alungati ...

Posted

tocmai te-ai contrazis singur. zici ca-i prea drastic regulamentul actual, dar vrei pedepse gen 5 10 20 30 40 50 60 70 80 98.

si nici n-ai inteles care a fost sugestia mea. daca iei si aduni 5 cu 5 cu 5 cu 5 si cu 98, ar veni aproximativ 3 luni si ceva de suspend.

in schimb daca stai sa aduni 5 cu 10 cu 25 cu 40 si cu 98 ar veni aproximativ 5 luni de suspend (conform regulamentului in vigoare)

daca ar fi dupa propunerea ta, ai sta pe bara pentru pk, ks aproximativ 463 de zile, adica 15 luni de zile, adica un an si 3 luni. :blink:

Posted

Stiti ce zic eu, haideti sa luam pedepsele de la americani si anume:

Ai fost prins cu programe, sau exploatari de bug 200 zile ss :D,,fara minim sau maxim...

Ai facut pk cu char secundar 150 zile ss si tot asa...

Si daca esti nesimtit la a doua abatere sa primesti cont blocat...

Nu mai stiu unde am vazut chestia asta pe ce servar dar ce-i care aveau ss fara 99 sau 98 ai muta pe o harta fara mobi si puteau sa se conecteze pe charuri dar fara sa vada sau sa vorbeasca cu lumea de afara doar intre ei (un fel de servar 2 sa zic asa, mi se pare ca puteau vorbi pe guilda), isi dadeau dueluri faceau pk intre ei :)) acolo nu erau reguli, fara potiuni de mana sau heal...am avut si noi harta aia pe old db, dar am un lapsus acuma.

Harta era doar cu apa si denivelari ..si intrai din lorencia parca .. :D

Am dat si eu o ideie nu sariti :tiphat:

EDIT: era vorba de Exile harta :D (ai exila pe toti aia rai acolo), acuma nu stiu daca exista posibilitatea sa fie pusa si harta asta...pe s2

Asta e parerea mea, le dai 200 zile ss si ai exilezi pe o harta fara mobi fara nimik :D, sa se bata acolo cat vor, si sa injure cat ai tzin degetele sa scrie :))

Nu e buna ideia mea cu Harta Exile ...sa-i exilam pe toti ? ....

Posted

nu zic ca nu e buna, insa in momentul de fata ce tine de partea tehnica ar trebui ignorat ca nu se poate ocupa nimeni de ea. ce tine de forum, se poate schimba usor.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...