Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lost_Angel

DOUBLE EXP SI CREDITE

Recommended Posts

Posted

Ca veni vorba sunteti foarte de treaba ca da-ti credite de Craciun de Mos Nicolae da faza e ca in 2 zile la rand aceeasi ora le-am folosit pe toate 240 si nu am reusit sa stau on mai mult de 1 ora si am luat d/c nu puteti remedia problema asta sau daca nu mai bine nu mai dati Creditele alea... BangHead.gifcomp26.gifphoto.gifMERSIhat36.gifmir.gifmerci.gifflag_romania.gif

Posted

am pierdut si eu 2 pastile de 24 de ore acum cateva luni.

pe serverul de teste problema asta nu exista. nu stiu de ce aici e setat asa aiurea.

Posted

si mie mi s-a intamplat sa pierd pastilele de exp

O singura data am reusit sa nu iau d/c 24h si intradevar s-a simtit am facut lvl cat as fii facut fara pastila in 2 zile poate

Posted

Daca tu ai net prin sarma e problema ta ,

Si daca de exemplu folosesti elite si iei d/c de la elite sau ti se ia curentul sau vine maicata si te bate cu lingura de lemn ca nu iesi din casa si iti stinge pc-ul si pot continua cu exemple infinite......

Ar fi bine sa fie rezolvata problema asta cretina!

Posted

Eu iau pastile de 1 ora de obicei dar o data am zis fie ce o fi ca ma enerva sa merg oras din ora in ora si am luat de 24 si incredibil nu am picat deloc :)) poate e la noroc eu am rds prin fibra...si am stat tark fire !

Posted

Depinde de ce noroc ai...dapai gandeste-te ca o pastila pt 1 ora e 20 de pcte si una pentru 24 h e 80 de pcte , nu e mai convenabil? :whistle:

Posted

ar putea dupa fiecare rr sa ne bage puncte pentru cate un seal of wealth. si punctele sa nu se adune, de expemplu daca eu rr-u asta nu vreau sa le folosesc, rr-u viitor sa le am decat pe cele bagate atunci, dupa ce am dat rr.

o parere..

Posted

Nu este bug.Asa este el setat .

Iar daca as fi in locul vostru as cumpara doar talismane of luck pt ridicarea itemelor la +13 clapping.gif

Talismanele nu pot fi date prin trade (dar daca ai 10 conturi ,cate talismane poti avea si cate sanse sa iti faci un set mai repede +13).

talismanu ala iti ridica sansa cu doar 1% :) nu e mare sfaraiala cu el, si costa si mult.

Posted

adminilor face-ti ma eventuri cu puncte GMO!! :))

sa facut o data event pentru pct GMO :)

ceva video trebuia sa faci parca cu caracteru :P

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...