Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

*Icy*

Pt Rudy si Lance

Recommended Posts

Posted

"Mai eu sper sincer sa facem o noua rubrica..macar la anul la Gala Mu LM.

Frustratul anului. Ca sa fiu subtil nu spun pe cine as desemna castigator. Dar..pot da un indiciu.

Absenta oricarei preocupari din viata reala si un numar de 400 de reseturi date aiurea pe caractere de joc

Cat despre faptul ca nu puteti sa respectati nici ce zice responsabilul MU ...nici ca ma mira. Insa ce e grotesc e faptul ca cel mai revoltat si mai infocat user de pe aici a fost anuntat in prealabil ca a luat suspend si nu i-s a dat disconnect ( weird nu?) dar totusi arunca cu noroi in moderatorii si asistentii de pe LM. Stiu ca nu poate sa-si dea seama de ridicolul situatiei dar nu are rost sa insist.

Sadi ia mai baga un user "

Ma bucur ca intru foarte rar pe forum pt ca mai scap de aberatiile care se discuta pe aici. Ar fi frumos totusi ca inainte sa acuzati pe cineva de ceva sa va documentati. Sadi a fost anuntat ca a luat 99 la jumatate de ora dupa ce a aparut la banati, orice player care se uita pe forum vedea. Cum poti sa compari asta cu cineva care stia dinainte cu nuj cat timp ca va lua ss? Barem intrebati pe cei care au acces la loguri daca tot va macina curiozitatea, cand a luat d/c si apoi uitati-va de cand era topicul la banati. V-ati invatat sa aruncati cu noroi numai pt a avea o ocupatie.

P.s. Daca unii mai gasesc totusi ceva distractiv la jocul asta si joaca in continuare, e un lucru rau sa inteleg. Daca stau bine sa ma gandesc daca nu am mai fi jucat noi,unii n-ar mai fi avut atatea orgasme pe aici, iar daca nu iti convine ca dam reseturi vorbeste cu dragos sa reseteze serverul. Ciao!

Posted

1. nu m`a anuntat nimeni

2. pe tine cine te`a anuntat ? :) si u ai apucat sa iei toate itemele de pe sadi*bk nu? daca m`ar fi anuntat, m`ar fi anuntat si cand am luat pe bk meu ss si as fi apucat sa iau itemele nu? :-j

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...