MurDoc Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Sa le uram succes: follyc - caracter de joc _cris_ ZbumDemon - caracter de joc GodLike -john- - caracter de joc yu-gi-oh! Memento - caracter de joc b@lt@z@r Deocamdata ii puteti saluta doar aici pe forum, in curand o sa aiba si caractere de GM. Felicitari pentru ca ati fost alesi, multa bafta si multa activitate :)
Parazitu' Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Sa le uram succes: follyc - caracter de joc _cris_ ZbumDemon - caracter de joc GodLike -john- - caracter de joc yu-gi-oh! Memento - caracter de joc b@lt@z@r Deocamdata ii puteti saluta doar aici pe forum, in curand o sa aiba si caractere de GM. Felicitari pentru ca ati fost alesi, multa bafta si multa activitate :) bafta la toata lumea.il cunosc pe baltazar si yugioh partial de pe joc si sunt de treaba.
mau Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 hai k sparg eu gheata, desi cu cat mai multi admini, cu atat mai multe sanse de ss :)) Welcome si la cat mai putine razii (mai ales in tarc BK) @Parazitu, 20min nu a postat nimeni si acu postam 2 in acelasi minut =))
Richer44 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Felicitari, si sa speram ca vor da dovada de mai multa activitate decat unii din actualii gm-s, in special pe la cs-uri.
Guest CeausescuPresedinte Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 bine ati venit ... sper sa faceti treaba
bunny Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Welcome si mai cumparati-va cateva frigidere, veti avea nevoie. :))
SoGooD Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Welcome si mai cumparati-va cateva frigidere, veti avea nevoie. :)) tare postu lui bny :))) Felicitari pentru posturile castigate :P (sper ca va faceti treaba cum trebe ;)) )
bunny Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 bafta la toata lumea.il cunosc pe baltazar si yugioh partial de pe joc si sunt de treaba. Toti am fost de treaba. >:) >:) >:) Muhahahahhaa
Protector Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Multumim ... o sa merg maine dimineata sa-mi cumpar o lada frigorifica ! :tiphat:
GhemotoK Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Sa le uram succes: follyc - caracter de joc _cris_ ZbumDemon - caracter de joc GodLike -john- - caracter de joc yu-gi-oh! Memento - caracter de joc b@lt@z@r Deocamdata ii puteti saluta doar aici pe forum, in curand o sa aiba si caractere de GM. Felicitari pentru ca ati fost alesi, multa bafta si multa activitate :) bafta baietii ! :) #sper sa nu va treb prea multe frigidere :)) ..vb lui bny :D
manny69 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Felicitari crisu ^^ follyc - caracter de joc _cris_
1sus1jos Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 felicitari :D vlad cand vi la craiova sa dai o bere .. nu am baut nici odata o bere de la un admin :D o avea alt gust :) off : bny ce se mai aude de svr ala de war3 ??
darkandy Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 congrats, dar nish moderatori de ce nu ati promovat?
oldGard Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 welcome baieti bafta la noua functie :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: :tiphat: sunt sigur ca voi o sa fiti neutri cand o sa luati decizi :bananadance2: :bananadance2:
PETRUT998 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Felicitari tuturor pentru numirea in functie
Damian Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Sa le uram succes: follyc - caracter de joc _cris_ ZbumDemon - caracter de joc GodLike -john- - caracter de joc yu-gi-oh! Memento - caracter de joc b@lt@z@r Deocamdata ii puteti saluta doar aici pe forum, in curand o sa aiba si caractere de GM. Felicitari pentru ca ati fost alesi, multa bafta si multa activitate :) dap ii cunosc pe toti reali de la inceputul db-ul . pe lui GodLike i-am fost GM :> eu nu am facut cerere ca am prea multi dusmani si sigur nu primeam :D congrats all