Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest fuckthevip2

Sugestie

Recommended Posts

Guest fuckthevip2
Posted

As vrea ca la inceputt la lvl unu sa avem streght agility si altele 100 la fiecare si un set mai nspa dar cat de cat bun ar fi tare;) :tiphat:

Posted

mi-a luat ceva timp sa inteleg ce ai vrut sa spui,singurul ajutor care-l face serverul pentru cei care joaca mu sunt punctele GMO cu ajutorul carora se mareste experienta si care se dau doar cu ocazii speciale :)

Guest fuckthevip2
Posted

ok am inteles

Am o intrebare

Am cerut admin primesc instintarea prin mail?

Posted

As vrea ca la inceputt la lvl unu sa avem streght agility si altele 100 la fiecare si un set mai nspa dar cat de cat bun ar fi tare;) :tiphat:

din ce zici u aici ar trebui sa editeze dragosh toate caracterele facute pe server :))

Posted

si scopul acestei... decizii? 400 puncte le faci in 80 de lvle care merg greu tare. :)

maine apar propuneri gen hai sa facem rata 5000x ca m-am saturat de batut mobi:)

Posted

du-te pe un server de balauri si ai sa primesti ce ceri aici :whistle:

Posted

daca vrei asa ceva poti sa alegi oricand alt sv

pe linkmania de cand joc eu la lvl1 am inceput cu char-ul dezbracat si cu 20 de puncte la toate

nu inteleg de ce te-ar alege pe tine admin cand vii cu sugestii ca aceasta :naughty:

Posted

Nu are sugestia legatura cu persoana din spatele unui admin. Omul a intrebat, nu era nevoie sa fie luat peste picior.

Cum s-a mentionat, Linkmania este un server low rate, fiecare munceste mai mult sau mai putina sa ajunga undeva, dar cu putina motivatie va reusi. Daca ai lua tot efortul asta de a munci pentru puncte fiecare punct/lvl/item, unde ar mai fi placerea? :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...