Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest CeausescuPresedinte

pt lancelot

Recommended Posts

Posted

nu inteleg dc ai dat tc la topicul lui Richer

daca un singur mascarici ( cioby ) sa besit nu inseamna ca noi restu nu mai puteam sa ne dam cu parerea si sa discutam pe acea tema ... toti inafara de cioby am vazut ca au avut un limbaj adecvat cu exceptia lui cioby ... dai frate ss lui pe forum si lasa topicul sa contiune

hai noroc :tiphat:

Posted

+1

a fost un topic facut la diverse si mi se pare normal sa apara discutii in contradictoriu. fara ele ar fi o sectiune (mu online) a forumului destul de plictisitoare, nu ?

incep sa cred ca pe forum se pot discuta doar la aspecte tehnice (unde de multe ori nu se gaseste rezolvare mai buna decat "reinstaleaza aia si aia"), la plangeri (unde daca dai un reply iei ss) si nu in ultimul rand la Guilds (unde daca faci o referire la o guilda sau alta ti se inchide topicul si daca esti ghinionist iei si ss)

Posted

nu e vorba de asta ca ee la sectiunea diverse sau mai stiu eu ce

e vorba ca au fost discuti in contradictoriu in mod civilizat si sa dat TC sincer inafara de cioby nu am mai vazut pe altul sa arunce jigniri deci nu imi gasesc o explicatie

stiu ca sunteti obisnuiti cu topicuri care cu timpul degenereaza ... dar lasatile deschise pana se degenereaza acordati ss-urile de rigoare si dati TC ... dar pana atuncia lasatile sa ne spunem si noi parerile

ms inca odata :tiphat:

Posted

va raspund la toti intr-un singur post:SUNTETI JALNICI

asta e oftica din voi cand v-am scos la duel si v-am batut deaia vorbiti aiurea

mai ales boom care nu e in stare sa ia CS-ul cand e singur la coroana fara adversari ce sa va mai zic

plangeti in continuare :nanana:

:) incerc pe cat posibil sa nu te fac de ras, so: vezi ca daca vrei sa inregistrezi sigiliul nu poti atata timp cat apare aura aia deasupra coroanei - asta in caz de nu stiai. iar aura aia dispare si cand ceilalti atacatori au switch-urile. deci eu ca gm de alianta, n-am cum sa inregistrez sigiliul atata timp cat ceilalti atacatori au switch-urile. si cu asta cred ca am facut putina lumina in creierashul ala mic al tau.

stau si ma gandesc... creier mic... cap mare.. ding.. dong..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...