Richer44 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Calitatea cam proasta, nu prea le am cu programele de filmat, dar daca aveti nevoie de clarificari, pot adauga screenshots.
mau Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Calitatea cam proasta, nu prea le am cu programele de filmat, dar daca aveti nevoie de clarificari, pot adauga screenshots. asta ar trebui sa le inchida gura la toti, si ar putea cei suspectati de hack`uri sa faca si ei un filmulet d`asta daca sunt atat de curati pe cat pretind
boomeey Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 du-te ma :)) ai si tu tastatura cu cablu si tastatura wireless cum avea cioby mic si cioby mare? :))
Richer44 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 du-te ma :)) ai si tu tastatura cu cablu si tastatura wireless cum avea cioby mic si cioby mare? :)) Nop, 1 om, o singura tastatura, un singur mouse. Revin peste 20 de minute cu inca un filmulet, de data asta am schimbat rezolutia desktop-ului de la 1920x1080 la 1280x768 pentru a se vedea totul mai mare si mai clar. Si dupa cum am mai zis, intr-un viitor apropiat o sa fac rost de o camera video si pun pe Mihaela sa-mi filmeze desktop si mainile. Atunci nu vor mai putea fi discutii si dileme.
Guest Tsu61 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Nop, 1 om, o singura tastatura, un singur mouse. Revin peste 20 de minute cu inca un filmulet, de data asta am schimbat rezolutia desktop-ului de la 1920x1080 la 1280x768 pentru a se vedea totul mai mare si mai clar. Si dupa cum am mai zis, intr-un viitor apropiat o sa fac rost de o camera video si pun pe Mihaela sa-mi filmeze desktop si mainile. Atunci nu vor mai putea fi discutii si dileme. deci sa inteleg ca bagi qqqq cu mana x si cu mana y combo?
Guest bogdan87 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 du-te ma :)) ai si tu tastatura cu cablu si tastatura wireless cum avea cioby mic si cioby mare? :)) bai cine draq esti u sa imi pronunti numele?cand o sa fii macar la degetul mic de la picior atunci poate o sa iti dau voie sa imi pronunti numele PS:pt tn sunt domnu' cioby nu cioby :whistle: Richer cand faceam eu deastea in poarta de la Kalima u inca stateai on sa iti faci bk-ul full
JusticE-mG Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 la cat de rpd dai inseamna ca ai degete de clapar :hello:
mau Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Richer cand faceam eu deastea in poarta de la Kalima u inca stateai on sa iti faci bk-ul full daca esti atat de curat pe cat pretinzi dc nu faci si u un filmulet cum a facut Richer?
192.168.1.1 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Richer cand faceam eu deastea in poarta de la Kalima u inca stateai on sa iti faci bk-ul full acum serios nu te supara pe mine, da ce draq? suntem la concurs? si cam ce vrei sa demonstrezi cu reply-ul asta? ca ai jucat ca un nebun ? nimic personal. pur si simplu nu vad alta intentie in postul tau decat cea de a lua peste picior.
BaroSica Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Si dupa cum am mai zis, intr-un viitor apropiat o sa fac rost de o camera video si pun pe Mihaela sa-mi filmeze desktop si mainile. Atunci nu vor mai putea fi discutii si dileme. Numa asa ne`am putea da seama ca dai qwe.In filmuletu asta poti sa dai numa q si potiunile scad si de la w e.Ziceam asa ca fapt divers:)
-TsuTzi- Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Nop, 1 om, o singura tastatura, un singur mouse. Revin peste 20 de minute cu inca un filmulet, de data asta am schimbat rezolutia desktop-ului de la 1920x1080 la 1280x768 pentru a se vedea totul mai mare si mai clar. Si dupa cum am mai zis, intr-un viitor apropiat o sa fac rost de o camera video si pun pe Mihaela sa-mi filmeze desktop si mainile. Atunci nu vor mai putea fi discutii si dileme. Felicitarile noastre. Urmatorul pas e sa joci intradevar un MMORPG care se poate numi si joc si sa executi un combo adevarat si ulterior sa afli cum se gandeste o combinatie de atacuri. Poate atunci o sa-ti dai seama ca nu sta totul in a apasa cat mai repede ca o maimuta antrenata tastatura. :right: Pana atunci, ce ai demonstrat aici mie unu, si majoritatea carora se uita, ni se pare cam trist. Semnat: Cu stima, Asociatia Jucatorilor de MMORPG.
Guest bogdan87 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 daca esti atat de curat pe cat pretinzi dc nu faci si u un filmulet cum a facut Richer? In primu rand nu ma duce PC-ul sa si filmez si sa joc in acelasi timp,in al doilea rand ce a facut richer acolo nu demonstreaza nimik PS: la duel cand iei reflect nu iti mai iese combo dupa combo in cel mai bun caz maxim 3 combo la rand fara sa iei ref
Richer44 Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 deci sa inteleg ca bagi qqqq cu mana x si cu mana y combo? Nu, 1 mana sta pe mouse, cealalta pe tastatura. bai cine draq esti u sa imi pronunti numele?cand o sa fii macar la degetul mic de la picior atunci poate o sa iti dau voie sa imi pronunti numele PS:pt tn sunt domnu' cioby nu cioby :whistle: Richer cand faceam eu deastea in poarta de la Kalima u inca stateai on sa iti faci bk-ul full Nu inteleg legatura cu scopul acestui post. Si mai ales nu inteleg de ce comentezi tu, care joci ocazional cu speed ? Numa asa ne`am putea da seama ca dai qwe.In filmuletu asta poti sa dai numa q si potiunile scad si de la w e.Ziceam asa ca fapt divers:) O sa vina si ala. Felicitarile noastre. Urmatorul pas e sa joci intradevar un MMORPG care se poate numi si joc si sa executi un combo adevarat si ulterior sa afli cum se gandeste o combinatie de atacuri. Poate atunci o sa-ti dai seama ca nu sta totul in a apasa cat mai repede ca o maimuta antrenata tastatura. :right: Pana atunci, ce ai demonstrat aici mie unu, si majoritatea carora se uita, ni se pare cam trist. Semnat: Cu stima, Asociatia Jucatorilor de MMORPG. Am 6 ani de Lineage la activ si vreo 2 de WOW, sau nici alea nu se pot numii MMORPG. Poate sa vi se para cum doriti voi astia din "Asociatia Jucatorilor de MMORPG", eu am demonstrat PARTIAL faptul ca sunt curat si ca am dreptul sa discut pe acest forum despre bug-uri, programe si exploit-uri. P.S. : Special pentru tine o sa caut un MMORPG serios in care se folosesc combo-uri mai complexe, sa-ti arat ca sunt putin peste o maimuta antrenata. :) In primu rand nu ma duce PC-ul sa si filmez si sa joc in acelasi timp,in al doilea rand ce a facut richer acolo nu demonstreaza nimik PS: la duel cand iei reflect nu iti mai iese combo dupa combo in cel mai bun caz maxim 3 combo la rand fara sa iei ref Nu te duce pc-ul sa filmezi, dar sa folosesti speed te duce ... interesant. P.S. : Si cine vorbea de combo la rand ? Logic ca nu-mi ies la fel pe playeri cu reflect, D`OH. Asta e si partea 2, cu o rezolutie mai mica pentru a se vedea totul putin mai marit : . Si cu asta va spun si p@, nu mai postez aici ca nu am chef sa ma ia toti prostii la misto pentru ca demonstrez ca nu folosesc auto-q si auto-combo. Se poate da closed.
boomeey Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Nop, 1 om, o singura tastatura, un singur mouse. Revin peste 20 de minute cu inca un filmulet, de data asta am schimbat rezolutia desktop-ului de la 1920x1080 la 1280x768 pentru a se vedea totul mai mare si mai clar. Si dupa cum am mai zis, intr-un viitor apropiat o sa fac rost de o camera video si pun pe Mihaela sa-mi filmeze desktop si mainile. Atunci nu vor mai putea fi discutii si dileme. glumesc ma, e problema fiecaruia ce si cum face. chestia e ca daca unu se considera bun intr-adevar, nu incearca din rasputeri sa demonstreze cat este el de bun si priceput in a juca degetele pe tastatura. ia intreaba-ma pe mine daca folosesc autoqq sa vezi ce raspuns iti dau :D bai cine draq esti u sa imi pronunti numele?cand o sa fii macar la degetul mic de la picior atunci poate o sa iti dau voie sa imi pronunti numele PS:pt tn sunt domnu' cioby nu cioby :whistle: Richer cand faceam eu deastea in poarta de la Kalima u inca stateai on sa iti faci bk-ul full esti plin de smecherie ca "veceu" de hartie. pacat ca n-ai talent
Guest CeausescuPresedinte Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 fara reflect iti fac si eu combo dupa combo si dau si q :whistle: dar la duel cum explici cand deja iei dmg tre sa fi atent la q ... si iei reflect combourile nu ies mereu
boomeey Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 si asa ca fapt divers, sunt N programe care pot ascunde alte programe in procesor sau rami :) (asta ca fapt divers, pentru cei care se chinuie sa foloseasca hack-uri si nu le reuseste, pot incerca metoda asta pentru a sari peste protectia serverelor pe care joaca) :) hai :tiphat:
Guest arde uite cum arde Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 bai cine draq esti u sa imi pronunti numele?cand o sa fii macar la degetul mic de la picior atunci poate o sa iti dau voie sa imi pronunti numele PS:pt tn sunt domnu' cioby nu cioby :whistle: Richer cand faceam eu deastea in poarta de la Kalima u inca stateai on sa iti faci bk-ul full e incredibil cat glas a prins agarici-ul asta :)))) (pakt esti si ramai 1 milog) cat despre richer....gg (oare poate face gunit asa ceva?) =))))))
Guest bogdan87 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 va raspund la toti intr-un singur post:SUNTETI JALNICI asta e oftica din voi cand v-am scos la duel si v-am batut deaia vorbiti aiurea mai ales boom care nu e in stare sa ia CS-ul cand e singur la coroana fara adversari ce sa va mai zic plangeti in continuare :nanana: