oldGard Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Sugerez ca topicurile de la forumul plangeri sa primeasca verificare de la un admin doar dupa 24 de ore. de cand a fost postat. de ce ? ex : in cazul unui pk pe spot... sa zicem ca am facut preluare si apoi i-am dat pk.. acesta ma posteaza pt pk... eu in acel moment inchid pc ul si nu vad plangerea... adminul poate intra pe forum vede plangerea si da imediat ss.. fara sa stie ca eu poate am avut o preluare... apoi eu postez la reevaluare....(avand caracterul suspendat :sef: ) . admini poate nu au chiar atat timp liber sa se uite din 5 in 5 minute la reevaluari :0pidu: ... de ce sa stau eu aiurea cu caracterul suspendat in acel timp.? [-( o mica sugestie care cred eu ar prinde foarte bine :computer:
ghiGhi89 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 o ideea buna zic eu , dar sunt cazuri si cazuri , nu la toate plangerile este necesar sa se astepte 24 de ore , in rest totul ok . PRO :whistle:
Protector Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Nici voi nu stiti ce vreti ! Cand se raspunde la o plangere imediat ... "De ce se raspunde repede !?" Cand plangerea este rezolvata in 2-3 zile incepeti sa faceti spam de genul "Un verdict si aici se poate ?!" sau "Chiar nu vede nimeni plangerea asta ?!" si exemplele pot continua. Daca ai stins pc-ul si nu ai apucat sa vezi plangerea, exista sectiunea Banati unde poti cere o reevaluare. Din cate am observat se raspunde relativ repede, daca nu in ziua respectiva urmatoarea zi cu siguranta (exceptand cazurile in care este necesar sa fie verificate log-urile pentru lamuriri). In concluzie mi se pare o sugestie inutila. :tiphat:
oldGard Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Nici voi nu stiti ce vreti ! Cand se raspunde la o plangere imediat ... "De ce se raspunde repede !?" Cand plangerea este rezolvata in 2-3 zile incepeti sa faceti spam de genul "Un verdict si aici se poate ?!" sau "Chiar nu vede nimeni plangerea asta ?!" si exemplele pot continua. Daca ai stins pc-ul si nu ai apucat sa vezi plangerea, exista sectiunea Banati unde poti cere o reevaluare. Din cate am observat se raspunde relativ repede, daca nu in ziua respectiva urmatoarea zi cu siguranta (exceptand cazurile in care este necesar sa fie verificate log-urile pentru lamuriri). In concluzie mi se pare o sugestie inutila. :tiphat: tu postatsi inutil nu ai inteles nimik din ce am scris eu.. pe viitor cand nu intelegi numai posta.. nu vreau sa fac aici spam ci doar sa te rog sa mai citesti odata ce am scris.... :tiphat: o sa vezi cum e cand o sa iti iei tu ss aiurea si o sa astepti o zi ca sa ti l scoata... am vazut pararea ta sper ca nu incepi cu spamu.
Protector Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 tu postatsi inutil nu ai inteles nimik din ce am scris eu.. pe viitor cand nu intelegi numai posta.. nu vreau sa fac aici spam ci doar sa te rog sa mai citesti odata ce am scris.... :tiphat: o sa vezi cum e cand o sa iti iei tu ss aiurea si o sa astepti o zi ca sa ti l scoata... am vazut pararea ta sper ca nu incepi cu spamu. Da-i un search si ai sa vezi daca am patit si eu sau nu ! Am primit ss si a 2-a zi mi-a fost revocat ... asta este, se mai intampla, suntem oameni. P.S.: Daca dadeai un search vedeai ca s-a mai discutat despre acest subiect ... insa e mai usor sa mai deschizi unul asemanator. :tiphat: Ultimul post aici ... sa nu ma acuzi de spam :cool2:
MoonBlade Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Sugerez ca topicurile de la forumul plangeri sa primeasca verificare de la un admin doar dupa 24 de ore. de cand a fost postat. de ce ? ex : in cazul unui pk pe spot... sa zicem ca am facut preluare si apoi i-am dat pk.. acesta ma posteaza pt pk... eu in acel moment inchid pc ul si nu vad plangerea... adminul poate intra pe forum vede plangerea si da imediat ss.. fara sa stie ca eu poate am avut o preluare... apoi eu postez la reevaluare....(avand caracterul suspendat :sef: ) . admini poate nu au chiar atat timp liber sa se uite din 5 in 5 minute la reevaluari :0pidu: ... de ce sa stau eu aiurea cu caracterul suspendat in acel timp.? [-( o mica sugestie care cred eu ar prinde foarte bine :computer: Nu cred ca esti in masura sa faci astfel de sugestii,si nimeni nu e..Asta din punctul meu de vedere,deoarece oricum aceasta "munca" depusa atat de GM-ii cat si de Moderatori,este benevola.E vorba de timpul care il au ei disponibil si cand il au.. Sunt multe plangeri ce nu se solutioneaza imediat,si dureaza cate 2-3 zile asta din lipsa de timp a celor ce sunt in masura sa solutioneze aceste lucruri.Sper ca nu o iei in nume de rau si sa intelegi ceea ce vreau sa spun. :tiphat:
oldGard Posted January 9, 2011 Author Posted January 9, 2011 Nu cred ca esti in masura sa faci astfel de sugestii,si nimeni nu e..Asta din punctul meu de vedere,deoarece oricum aceasta "munca" depusa atat de GM-ii cat si de Moderatori,este benevola.E vorba de timpul care il au ei disponibil si cand il au.. Sunt multe plangeri ce nu se solutioneaza imediat,si dureaza cate 2-3 zile asta din lipsa de timp a celor ce sunt in masura sa solutioneze aceste lucruri.Sper ca nu o iei in nume de rau si sa intelegi ceea ce vreau sa spun. :tiphat: i-ar ati postat aiurea... omeni buni... logic ca rezolva cand au ei timp insaaa DUPA o ZI... asta era propunerea... bine nu la toate plangerile.... adik de ex la limbaj logic ca nu dupa 24... dar la genuri de posturi in care ar putea exista poze cu preluare.. sau chesti de genu atunci sa se faca dupa 24 de ore..
PETRUT998 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 mie unul mi se pare o idee buna de ex daca ma posteaza cineva sa am timp sa ma apar in caz ca sunt nevinovat La limbaj nu e cazul sa se astepte 24 h ca acolo este totul foarte clar :right:
MoonBlade Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 i-ar ati postat aiurea... omeni buni... logic ca rezolva cand au ei timp insaaa DUPA o ZI... asta era propunerea... bine nu la toate plangerile.... adik de ex la limbaj logic ca nu dupa 24... dar la genuri de posturi in care ar putea exista poze cu preluare.. sau chesti de genu atunci sa se faca dupa 24 de ore.. Nu inteleg,cu ce te incalzeste pe tine faptul ca "x " sau "y" ia cu cateva ore mai repede ss?nu vad nici o relevanta.daca se va lua sss in mai putin de 24 de ore sau mai mult de 24 de ore..Suspendul oricum va fi aceelasi,fie ca il va lua azi sau maine..Crezi ca daca s-ar face dupa 24 de ore intodeauna ar schimba cu ceva?
oldGard Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Nu inteleg,cu ce te incalzeste pe tine faptul ca "x " sau "y" ia cu cateva ore mai repede ss?nu vad nici o relevanta.daca se va lua sss in mai putin de 24 de ore sau mai mult de 24 de ore..Suspendul oricum va fi aceelasi,fie ca il va lua azi sau maine..Crezi ca daca s-ar face dupa 24 de ore intodeauna ar schimba cu ceva? eu ma intreb dak tu postatsi aici ca sa te afli in treaba sau postasi ca , chiar nu intelegi ce vreau sa zic.. ? Pai de ex dak tu esti postat ca faci pk... insa tu ai preluare pt spotu ala.. deci ai da pk corect.... ala te posteaza si tu iti iei ss.. si pana se rezolva reevaluarea poate trece o zi doua....iti place sa astepti o zi sau doua degeaba ? ? ? mie unul mi se pare o idee buna de ex daca ma posteaza cineva sa am timp sa ma apar in caz ca sunt nevinovat La limbaj nu e cazul sa se astepte 24 h ca acolo este totul foarte clar :right: exact.
acelasi_bandit Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Contra.Munca lor este voluntara,nu sunt platiti,nimic..In concluzie nu le impuneti voi cand sa rezolve ei plangerile ,fiecare le rezolva cand poate..Chiar credeti ca sta dupa fiecare 24 de ore?Ai luat ban asta e,faci o reevaluare,nu disperi acolo cateva ore..
oldGard Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Contra.Munca lor este voluntara,nu sunt platiti,nimic..In concluzie nu le impuneti voi cand sa rezolve ei plangerile ,fiecare le rezolva cand poate..Chiar credeti ca sta dupa fiecare 24 de ore?Ai luat ban asta e,faci o reevaluare,nu disperi acolo cateva ore.. in legatura cu :" e munca voluntara. " .. Le rezolva tot cand vrea el insa dupa 24 de ore.... + ca nu il obliga nimeni sa fie admin in legatura cu : " nu dusperi acolo cateva ore" - poate dura si o zi.... si doua... ca asa se verifica reevaluarile . si pt ce? pt graba ??? graba strica treaba...... au fost cazuri in care : omu a postat pk pe spot mie si la inca o persoana. in 5 minute eu am postat poza cu self defance. si am scris clar " revin cu poze si pt celalalt membru " la 10 de minute apare adminu si da Closed cu ss la membru ala..... e corect? deci plangerea a fost postata ceva de genu : la 12:00 si a primit closed la 12:30 dupa au stat toata ziua sa rezolve o reevaluare clara...
Guest furtuna2 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 ca sa te poti apara in primul si primul rand trebe sa stii ca ai fost acuzat. nu poti sa stai toata ziua sa dai refresh pe forum sa te uiti daca iti apare nick'u acolo
oldGard Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 ca sa te poti apara in primul si primul rand trebe sa stii ca ai fost acuzat. nu poti sa stai toata ziua sa dai refresh pe forum sa te uiti daca iti apare nick'u acolo exact
IgnitionMG Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Contra Sectiunea Banati exista pentru un motiv !
NIKE_SHOX Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 cam aiurea sugestia...asta e dak tea prins cu ceva patesti iar dak nu iti convine decizia adminului bagi o reevaluare...poate ai noroc sa iti raspunda mai rpd :whistle:
acelasi_bandit Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 in legatura cu :" e munca voluntara. " .. Le rezolva tot cand vrea el insa dupa 24 de ore.... + ca nu il obliga nimeni sa fie admin in legatura cu : " nu dusperi acolo cateva ore" - poate dura si o zi.... si doua... ca asa se verifica reevaluarile . si pt ce? pt graba ??? graba strica treaba...... au fost cazuri in care : omu a postat pk pe spot mie si la inca o persoana. in 5 minute eu am postat poza cu self defance. si am scris clar " revin cu poze si pt celalalt membru " la 10 de minute apare adminu si da Closed cu ss la membru ala..... e corect? deci plangerea a fost postata ceva de genu : la 12:00 si a primit closed la 12:30 dupa au stat toata ziua sa rezolve o reevaluare clara... E na,''nu il obliga nimeni sa fie admin'' ..pai atunci stati asa frate,legea junglei si gata..Ok ,partea a doua am stat ceva sa procesez ce scrie,dar oricum,per-total ideea e aiurea..defapt nu e aiurea,e cam nefolositoare.
oldGard Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 E na,''nu il obliga nimeni sa fie admin'' ..pai atunci stati asa frate,legea junglei si gata..Ok ,partea a doua am stat ceva sa procesez ce scrie,dar oricum,per-total ideea e aiurea..defapt nu e aiurea,e cam nefolositoare. zi mi ceva atunci..... daca unu te posteaza pt pk dupa ce tu ai facut preluarea. buna... si la 30 de minute primesti d/c vezi ca ai ss si ti a dat adminu ss .. pui la reevaluare si ea e rezolvata in 2 zile. tie iti convine ? Contra Sectiunea Banati exista pentru un motiv ! da . e folosita atunci cand un admin i-a o decizie incorecta tu sa ii arati ca poate a gresit. de aceea e facuta sectiunea. insa a luat o decizie grestia nu pripita... dc sa ne grabim? o sa stau din 10 in 10 minute sa ma uit pe forum?
acelasi_bandit Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 zi mi ceva atunci..... daca unu te posteaza pt pk dupa ce tu ai facut preluarea. buna... si la 30 de minute primesti d/c vezi ca ai ss si ti a dat adminu ss .. pui la reevaluare si ea e rezolvata in 2 zile. tie iti convine ? Deci cred ca ma lupt singur pe aici sa iti explic.Evident ca nu imi convine dar nici nu le pot impune lor sa imi rezolve plangerea dupa 24 de ore si reevaluarea in 3600 de secunde,intelegi acum ?
oldGard Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Deci cred ca ma lupt singur pe aici sa iti explic.Evident ca nu imi convine dar nici nu le pot impune lor sa imi rezolve plangerea dupa 24 de ore si reevaluarea in 3600 de secunde,intelegi acum ? plangerea se poate rezolva dupa 24 ore ca nu ii deranjeaza cu absolut cu nimik pe ei... Crezi ca ii deranjeaza cu ceva dak o rezolva dupa 24 de ore? e acelasi lucru pt ei.... . e ok rezolvati cand aveti timp insa dupa 24 de ore............. In caz ca raspunsul lor v a fi " rezolvam cand vrem noi " - atunci inseamna ca au un comportament prea flecmatic pt un admin. . eu doar incerc sa astupam din micile gauri.. fara ajutorul unui admin care sa isi dea interesul si pt jocu asta nu ai cum sa faci o treaba buna...
Redemption Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Nu se va pune in aplicare o astfel de sugestie, momentan. PS: Incet, incet ii iei locul lui gexy.