*Sandy* Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Hello all.Miha te rog ,daca poti sa i-mi scrii cind esti on, as vrea sa vb. cv cu voi.Va pup all
Guest Dyna Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Neatza :nanana: ...numai eu am mai ramas pe aici? :whistle:
*Sandy* Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 BUna all.Miha ,vad ca nu prea pot sa i-mi fac programul sa ne intilnim sa vorbim.Am scos sm ul din g, cind avem timp sa vb. i-ti povestesc totul. Sper ca nu va suparati, o sa incerc sa mai intru.Va pup
Guest MihaElla Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 BUna all.Miha ,vad ca nu prea pot sa i-mi fac programul sa ne intilnim sa vorbim.Am scos sm ul din g, cind avem timp sa vb. i-ti povestesc totul. Sper ca nu va suparati, o sa incerc sa mai intru.Va pup Buna dimineatza all :tiphat: :kiss: Stai linistita mami nu ne suparam ,o sa incerc sa te sun azi dupa ce revin de la servici sper sa nu il trezesc pe bebe. :nanana:
Guest MihaElla Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Neatza :tiphat: :kiss: Un 8 Martie Fericit :kiss:
Guest Dyna Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Neatza :tiphat: :kiss: Un 8 Martie Fericit :kiss: Buna dimineatza! Sa aveti o zi minunata! :kiss:
Guest Silphy Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 Crezi ca stii PVP? L.F.C - Linkmania Fight Club . Alaturate noua! Inscrieri : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=397037&st=0