Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest soupdexter

am si eu o problema

Recommended Posts

Guest soupdexter
Posted

salut:)...acum 4-5 ani am descoperit jocul mu online...lam descarcat, lam deschis, si se misca in reluare...dupa cateva luni, a inceput sa se miste perfect, pana cand mi sa stricat calculatoru si a trebuit sa reinstalez windowsu, si problema cu miscatul in reluare a reaparut..acum mi sa facut dor de mu si lam descarcat, dar aceeasi problema...se misca infernal...un cadru la 3-4 secunde...stiti cumva ce e de facut?

Posted

salut:)...acum 4-5 ani am descoperit prima oara jocul mu online...lam descarcat, lam deschis, si se misca in reluare...dupa cateva luni, a inceput sa se miste perfect, pana cand mi sa stricat calculatoru si a trebuit sa reinstalez windowsu, si problema cu miscatul in reluare a reaparut..acum mi sa facut dor de mu si lam descarcat, dar aceeasi problema...se misca infernal...un cadru la 3-4 secunde...stiti cumva ce e de facut?

reinstaleaza placa video

Posted

driverul placii tale video este , cred , cel instalat de windows care nu este bun , de aici apare si sacadarea de care tu spui ; incearca sa cauti si sa instalezi driverul specific placii tale video si nu o sa mai ai aceasta problema .

Posted

idem trish, numai ca instalarea trebuie sa o faci manual, nu automat de pe cd. din device manager, browse.. etc. deci manual! nu automat. altfel nu-ti merge.

Guest soupdexter
Posted

mersi mult:D:D:)...nu stiu cum sa va multumesc...in sfarsit, dupa 4 ani, pot sa ma bucur iar de joc:)...mersi mult!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...