Lucian Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 vezi bunny? doar DOI oameni stii ce ai de facut
oldGard Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ooo da.. Lucian .. legenda MU linkmania.... cum de te stiu doar 2... tocmai bine... am un afis pe sifonier cu tine :X:X: omule nu te stiu ... si sunt sigur ca nu te stie prea multa lume dak nu ai mai intrat demult pe forum asa ca iti urez Welcome :P :tiphat: :tiphat: :tiphat:
acelasi_bandit Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 ooo da.. Lucian .. legenda MU linkmania.... cum de te stiu doar 2... tocmai bine... am un afis pe sifonier cu tine :X:X: omule nu te stiu ... si sunt sigur ca nu te stie prea multa lume dak nu ai mai intrat demult pe forum asa ca iti urez Welcome :P :tiphat: :tiphat: :tiphat: :rofl1: .. @who are u ?
bunny Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Lucian a fost admis in campania de strans gunoaie. Let's all welcome him. :D
tranced Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Lucian a fost admis in campania de strans gunoaie. Let's all welcome him. :D Let's do it Lucian :))
IgnitionMG Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Poza de la avatar.... :blink: spune multe..
[kimmy] Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Nu esti tu ala de canta cu Taraful Haiducilor ? Wrong user - SouthBoy_Lucyo here :D
Lucian Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 DEXI garga narci Let's do it Lucian a pai nu va bazati pe mine ca eu le ridic si le bag pe undeva sub o masina salut, welcome back :) :-h Poza de la avatar.... :blink: spune multe.. nu stiu ce vrea sa zica asta dar vad ca ai fix poza pe care o aveam eu pe atunci faci misto de tine deci? hu ar iu? hei sal boom Is it u Luke? Use ur force and papappapa :D papapapa si tai din tine vito :D :rofl1: .. @who are u ? tu nu esti pinku? sau ma inseala memoria? iesi de la mu ca vad ca te strica atmosfera Lucian a fost admis in campania de strans gunoaie. Let's all welcome him. :D asta inseamna ce SPER eu ca inseamna? imi voi atinge scopul ascuns? :wub: ' date='16 January 2011 - 11:18' timestamp='1295169494' post='5588402'] Nu esti tu ala de canta cu Taraful Haiducilor ? Wrong user - SouthBoy_Lucyo here nu ma prindeam dupa poza, ma! :D vrei sa-ti cant tie si lu' gagica-ta? :> shu away nob :))) taci si baga o melodie
boomeey Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 deci sa inteleg ca ti-ai facut aparitia doar pe forum? :)) ca in joc n-am de unde sa stiu ca nu prea mai frecventez :D
Lucian Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 nici eu nu mai joc. am incercat putin pe rere dar mi s-a luat de tot de mu. pe serverul asta n-am mai dat de...ani topicul l-am facut la misto dupa o discutie cu bunny pe mess :D
boomeey Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 m-am prins :)) daca vrei sa te cresc sa-mi zici :rofl2:
Lucian Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 iti zic, da' nu cred daca tot vrei sa cresti lucianii, vezi ca sunt cateva copii pe server :D originalul l-am ocupat eu si am sa-l vand pe bani buni in vreo 2 ani :-"
boomeey Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 vanzarea de conturi e interzisa. daca te toarna astia ai pus-o, direct parnaie scrie pe tine.