HighVoltage Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Nu`i ureaza nimeni batranului :D ? Hai ca o fac eu,la multi ani lancelot ^_^
Dani Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Nu`i ureaza nimeni batranului :D ? Hai ca o fac eu,la multi ani lancelot ^_^ Stai linistit ca i s-a urat in alta sectiune :P La Multi Ani si aici!
Lucian Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 LANCELOT FAPTURA GINGASA CE ESTI te-ai apropiat mai mult catre chelie totala pe toata capatana si incapacitatea de a mai performa pe plan sexual. te bucuri? ca eu ma bucur pentru tine. asa ca la multi ani! :hug: poftim, un cadou pe gustul tau
Lancelot Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Hai multumesc baieti Lucian oricat de batran as fi ..pentru a te abuza tot timpul voi gasii resurse O bere de la mine :D
Lucian Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Hai multumesc baieti Lucian oricat de batran as fi ..pentru a te abuza tot timpul voi gasii resurse O bere de la mine :D :( si eu care credeam ca te-am inchis cu reply-ul ala stii cum iti zice lumea? nenea mosul :D pentru ca un singur apelativ nu mai e de ajuns la tine
slvr Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Hai multumesc baieti Lucian oricat de batran as fi ..pentru a te abuza tot timpul voi gasii resurse O bere de la mine :D mie doua *turns red-faced*
Guest GamerX Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 31 years old sper sa fi inca pe Linkmania cand schimbi prefixul :) La multi ani! :hug:
Lancelot Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Thx guys Gamer :) nu credeam ca ma apuca nici 30 arround