Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Nu se da ss?

Recommended Posts

Posted

ala nu-i autoqqq. e din cauza ca a uitat enteru deschis, si dadea qw manual ca nebunu fara sa-si dea seama.

da,da dane, si sunetul de pe fundal era pt k joaca MU cu sunet =))

Posted

Tsu nevinovatul, cel care zicea k nu are

=)) puteam sa jur ca asta o sa spui =))

Da drumul la boxe sa auzi cum dupa ce se incarca dialog boxul se aude zgomotul specific de box full pe fundal cand apas q si w :))

MAI BAGATI O FISA :) Mari jucatori, mari =))

Sunetul pe fundal este pentru prima oara de cand uploadez eu filmulete pentru ca eram pe Skype :)) Pana acum in toate filmuletele mele, nu eram :) Iar cum nu stiam ca frapsul inregistreaza si sunetul... BUM, am sunet :)

Tu chiar crezi ca uploadam filmul ala sa va dau eu paie pe foc? Auto-q, titlul pe care EU l-am pus este ironic ( te-ai uitat macar cine l-a uploadat?) la adresa voastra care ma acuzati ca am auto-q. Eu chiar credeam ca acest filmulet, filmat intamplator o sa va faca sa inchideti gura, insa, se pare ca m-am inselat iar problema voastra este mult mai grava.

Ce nuu inteleg este cum, tu, mau :) in topicul facut de Richer la diverse erai asa de OK cu ideea ca Richer poate sa dea si combo si qwe, dar cand eu doar apas 2 taste, ti se pare asa ciudat.

Cum ziceam mai sus:

MAI BAGATI O FISA

Posted

iar o dati in baliverne ? cred ca in topic s-a discutat ce a trebuit discutat legat de acest topic, deja iar o dam in penibilism .

care mai e rostul acestui topic ?

Posted

Jos Cenzura! Adevarul ca e deja o conspiratie mondiala nu?:))

1 Voi credeti ca Ody nu vede topicul de la Plangeri? L-am inchis si s-a spus ca se va revenii cu o decizie din partea lui tocmai pentru a prevenii suspendarea a jumate din userele voastre..Din cate se vede indiferent de topic si de subiect tot aici ajungeti. In caz ca nu stiati sunt mai mult de 2 aliante pe Link Mania.

2 Cat despre combatantii eterni..unii l-au avut pe Gunit cu tot felul de bug-uri exploatate..altii l-au avut pe Old_BK cu programul lui anti-preluare. Unii cu dino bug..altii cu dupe...Unii cu /go to altii cu GM care le facea rost de spoturi..etc etc.

Hai ca imaginea e clara. Niciunul din voi nu este curat. Si asta o stim toti. Dar da bine sa ne lamentam si sa ne martirizam pe forum nu?

Nu se necesita raspuns

jos eu?ce ai ma cu mine :whistle:

Posted

=)) puteam sa jur ca asta o sa spui =))

Da drumul la boxe sa auzi cum dupa ce se incarca dialog boxul se aude zgomotul specific de box full pe fundal cand apas q si w :))

MAI BAGATI O FISA :) Mari jucatori, mari =))

Sunetul pe fundal este pentru prima oara de cand uploadez eu filmulete pentru ca eram pe Skype :)) Pana acum in toate filmuletele mele, nu eram :) Iar cum nu stiam ca frapsul inregistreaza si sunetul... BUM, am sunet :)

Tu chiar crezi ca uploadam filmul ala sa va dau eu paie pe foc? Auto-q, titlul pe care EU l-am pus este ironic ( te-ai uitat macar cine l-a uploadat?) la adresa voastra care ma acuzati ca am auto-q. Eu chiar credeam ca acest filmulet, filmat intamplator o sa va faca sa inchideti gura, insa, se pare ca m-am inselat iar problema voastra este mult mai grava.

Ce nuu inteleg este cum, tu, mau :) in topicul facut de Richer la diverse erai asa de OK cu ideea ca Richer poate sa dea si combo si qwe, dar cand eu doar apas 2 taste, ti se pare asa ciudat.

Cum ziceam mai sus:

MAI BAGATI O FISA

Zgomotul de pe fundal se aude de la pc`ul altcuiva, da-te dracu de codat infect ala e auto-q si daca nici cu dovada asta adminii nu te suspendeaza pot sa inteleg ca pot sa joc cu auto-q linistit (sau mai intai trebuie sa am un frate in staff si eu?).

Posted

Zgomotul de pe fundal se aude de la pc`ul altcuiva, da-te dracu de codat infect ala e auto-q si daca nici cu dovada asta adminii nu te suspendeaza pot sa inteleg ca pot sa joc cu auto-q linistit (sau mai intai trebuie sa am un frate in staff si eu?).

raspuns gresit se auzea de la pc-ul vecinului :-j :rofl1:

Posted

esti ca restu care au postat, adica fff prost :))

Sunt 2 zgomote :)) unu, mecanic, de la tastele altcuiva, al 2 lea, cel facut de calculatorul meu cand se umple casuta de mesaje, acel zgomot care te anunta ca nu mai ai loc sa scrii :)) adica, implicit arata ca apasam pe taste.

@panduru, are rost sa ma chinui sa-ti raspund? eu zic ca nu :)

Posted

esti ca restu care au postat, adica fff prost :))

Sunt 2 zgomote :)) unu, mecanic, de la tastele altcuiva, al 2 lea, cel facut de calculatorul meu cand se umple casuta de mesaje, acel zgomot care te anunta ca nu mai ai loc sa scrii :)) adica, implicit arata ca apasam pe taste.

Zgomotul ala se aude cand se umple casuta cu text, nu ca apasai tu pe taste, daca auto-q`ul inca era in functiune era normal sa tasteze in continuare, de acolo vine si sunetu cu care te scuzi.

Posted

Zgomotul ala se aude cand se umple casuta cu text, nu ca apasai tu pe taste, daca auto-q`ul inca era in functiune era normal sa tasteze in continuare, de acolo vine si sunetu cu care te scuzi.

Ok, e clar, e ca si cum as vorbii cu peretii :) Voi tineti-o pe a voastra, poate candva o sa va desteptati, eu pana acum direct sau indirect v-am adus dovezi, voi doar trancaniti ca in alte dati cand ati reusit sa dati ss, acum poate va merge iar, pe principiul: Prosti, dar multi si Capul Lui Tsu vrem.

Acum, nu stiu ce face auto-qul, ca apasa el in continuare, o sa te cred pe cuvant, cred ca ai experienta de te poti pronunta :)

Cat despre frate-miu in stafful adminilor =)) No comment, imi arati doar gandirea limitata :)

P.S. eu am facut filmul, eu l-am postat, eu i-am dat titlul ironic, daca aveam auto-q trebuia sa fiu ca voi, adica cu iq negativ, sa ma postez :))

P.P.S. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=395956 el poate sa dea qqq si combo, si sunteti OK, dar eu sa apas 2 taste este ciudat? :)

NEXT

Guest CHRIS90
Posted

Ok, e clar, e ca si cum as vorbii cu peretii :) Voi tineti-o pe a voastra, poate candva o sa va desteptati, eu pana acum direct sau indirect v-am adus dovezi, voi doar trancaniti ca in alte dati cand ati reusit sa dati ss, acum poate va merge iar, pe principiul: Prosti, dar multi si Capul Lui Tsu vrem.

Acum, nu stiu ce face auto-qul, ca apasa el in continuare, o sa te cred pe cuvant, cred ca ai experienta de te poti pronunta :)

Cat despre frate-miu in stafful adminilor =)) No comment, imi arati doar gandirea limitata :)

P.S. eu am facut filmul, eu l-am postat, eu i-am dat titlul ironic, daca aveam auto-q trebuia sa fiu ca voi, adica cu iq negativ, sa ma postez :))

P.P.S. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=395956 el poate sa dea qqq si combo, si sunteti OK, dar eu sa apas 2 taste este ciudat? :)

NEXT

ma am sa dau si lui odyzeus auto qq ala ce il folosesti u...sa testeze si el ce se intampla cand vrei sa scrii pe chat.......adik exact ce apare la tn si se va lamuri tot :tiphat:

Posted

ma am sa dau si lui odyzeus auto qq ala ce il folosesti u...sa testeze si el ce se intampla cand vrei sa scrii pe chat.......adik exact ce apare la tn si se va lamuri tot :tiphat:

si de unde sti tu ca folosesc auto-q? :)

Guest CHRIS90
Posted

si de unde sti tu ca folosesc auto-q? :)

ptr ca il am si eu si l-am testat si stiu cum se comporta :tiphat: vedem ce va zice ody

(stim cu totii ca atunci cand vrei sa scrii pe chat nu se consuma potiunile de qwe etc.... deci nu cred ca ai dat u qwe atunci ci programelul minune :-> )

vedem ce rsp ne va da moderatorii :tiphat:

Posted

Orice topic ati face..si oricat il lasam noi deschis...tot aici ajungeti. La cearta si jigniri :) nu va puteti abtine?

Presimt ca foarte curand se va inchide si asta

Posted

ptr ca il am si eu si l-am testat si stiu cum se comporta :tiphat: vedem ce va zice ody

(stim cu totii ca atunci cand vrei sa scrii pe chat nu se consuma potiunile de qwe etc.... deci nu cred ca ai dat u qwe atunci ci programelul minune :-> )

vedem ce rsp ne va da moderatorii :tiphat:

acum intelegeti cu ce specineme trebuie eu sa-mi dovedesc nevinovatia?

Am avut dreptate cand am spus prosti dar mutli. Oare o sa o patesc ca Motoc? :-?

Unde vezi in filmul ala ca mi se consuma potiunile de viata? De ce crezi ca am postat acest filmulet? Pentru membri ide alianta sa vada cum se moare, cand uiti sa dai enter deci nu ti se consuma potiunile.

Deci, reducand la absurd, daca stim cu TOTII ca atunci cand vrei sa scrii pe chat nu se consuma potiunile ci doar daca folosesti program de auto-q inseamna, ca eu nu am folosit, daca in filmuletul meu nu mi se consuma potiunile. Nu? Doar am folosit logica ta.

SUNTETI SUB ORICE CRITICA

P.S. imi place cum voi stiti toate programele, ( cred ca daia era alexey asa inversunat in cazul cu /gt x y, a aflat G un program care el nu stia) dar sunteti niste " fete usoare" virgine si nu le folositi. Acum poate Alexey o sa inteleaga si semnatura mea.

P.P.S. ne auzim pe seara, merg la scoala, sper sa nu degenerati.

Posted

Ce-mi place mie discutia asta :)

Honey pe deoparte, incapabili sa tina un CS, dar capabili si atotstiutori in ce inseamna "programe, programele" ca si ei stiu ca citez "si eu lam folosit si stiu cum e" (pentru asta ti-as fi dat 99), afirmatii cu care e mai destept, si de fapt exista o vorba "ca sa prinzi un HOT trebuie sa vorbesti cu un alt HOT"

HH pe de alta parte, care au caractere full ca si honey, insa pusi la zid prin te mir ce mijloace debiteaza tehnica asta noua!! La fel ca si precedentii, cu acele "programele" etc., dar macar ei au bunul simt sa nui posteze pe cei din Honey :)

Concluzie, "cine striga HOTUL, este de fapt HOTUL"

P.S. Citez un admin: "Mai sunt si alte guilde/ally pe server", voi chiar nu vedeti ca deveniti penibili? mai ales HONEY care au pierdut CS in 10 minute:) si statea Richer cate 15 minute pe sw si pe linga sw , vai dar tu ce program aveai? era Legal ? zimi si mie sal folosesc si eu!

Guest CHRIS90
Posted

acum intelegeti cu ce specineme trebuie eu sa-mi dovedesc nevinovatia?

Am avut dreptate cand am spus prosti dar mutli. Oare o sa o patesc ca Motoc? :-?

Unde vezi in filmul ala ca mi se consuma potiunile de viata? De ce crezi ca am postat acest filmulet? Pentru membri ide alianta sa vada cum se moare, cand uiti sa dai enter deci nu ti se consuma potiunile.

Deci, reducand la absurd, daca stim cu TOTII ca atunci cand vrei sa scrii pe chat nu se consuma potiunile ci doar daca folosesti program de auto-q inseamna, ca eu nu am folosit, daca in filmuletul meu nu mi se consuma potiunile. Nu? Doar am folosit logica ta.

SUNTETI SUB ORICE CRITICA

P.S. imi place cum voi stiti toate programele, ( cred ca daia era alexey asa inversunat in cazul cu /gt x y, a aflat G un program care el nu stia) dar sunteti niste " fete usoare" virgine si nu le folositi. Acum poate Alexey o sa inteleaga si semnatura mea.

P.P.S. ne auzim pe seara, merg la scoala, sper sa nu degenerati.

nu ai inteles ce am vrut sa zic...in fine oricum nu conteaza :tiphat: cat despre limbaj-ul tau...ce sa comentez.Ti as recomanda sa te uiti in oglinda innainte sa deschizi gura.

ultimul replay nu am chef sa ma cert cu tn.....ma voi ocupa ca sa ajunga ce trb si ce stiu la odyzeus

o zi buna :tiphat:

Posted

Honey pe deoparte, incapabili sa tina un CS, dar capabili si atotstiutori in ce inseamna "programe, programele" ca si ei stiu ca citez "si eu lam folosit si stiu cum e" (pentru asta ti-as fi dat 99), afirmatii cu care e mai destept, si de fapt exista o vorba "ca sa prinzi un HOT trebuie sa vorbesti cu un alt HOT"

HH pe de alta parte, care au caractere full ca si honey, insa pusi la zid prin te mir ce mijloace debiteaza tehnica asta noua!! La fel ca si precedentii, cu acele "programele" etc., dar macar ei au bunul simt sa nui posteze pe cei din Honey :)

ce e marcat cu rosu fost amuzant :))

or fi existand alte guilde pe server, dar doar in cele doua exista rivalitatea asta. "daca n-ar fi, nu s-ar mai povesti" - in concluzie, cine n-a dat de banuit si a jucat corect, n-a avut nimeni nimic cu el. pe mine cati m-au acuzat de speed si de cate ori? chiar daca muream ca eroul in fata a 2 bk zmei stiind ca dupa o sa urle de'al de cioby pe global ca sunt praf (ca nu folosesc si eu), da macar jucam cat se poate de corect.

Posted

hai ca o sa ma chinui eu si o sa iti raspund

ca sa umli o bara cu qw qw qw ... trebe sa apesi de 50 de ori pana incepe sa iti apare sunetu acela de full

la tine incepi sa "tastezi de la secunda 1 spre 2 si sunetul apare pe la secunda 5 spre 6.

din punct de vedere omenesc este imposibil sa apesi de 50 de ori pe qwqwqw in 4 secunde, asa ca taci dracu din gura nici macar acuma cand teai postatat singur nu recunosti ???

Posted

O mai tineti mult in prostie? sau trebuie sa se ajunga la suspendarea caracterului de joc pntru acuze fara dovezi gratuite?

Posted

Tsu e curat, nu il mai tot acuzati aiurea. Am vazut si filme,e curat. El apasa pe q si w de 1k ori pe secunda si asta cu un singur degent ( Tsu - bravo ! inca vreo 6 ani de exercitii si il bati pe Chuck Norris - cu spatele ).

NOT.

Posted

P.S. Citez un admin: "Mai sunt si alte guilde/ally pe server", voi chiar nu vedeti ca deveniti penibili? mai ales HONEY care au pierdut CS in 10 minute:) si statea Richer cate 15 minute pe sw si pe linga sw , vai dar tu ce program aveai? era Legal ? zimi si mie sal folosesc si eu!

Eu ? Pai ma baiatule, eu nu am 1 program, le am pe toate. Sa ti le enumar : foloseam dinobug, speed, player.bmd, 2 feluri de auto-combo, 2 feluri de auto-q + mu elite cu optiunea de auto-q si //gt ca sa nu fiu mutat de pe coordonate. Apoi mai era setul full option facut de niste hack-uri care nu le dau numele, si 1 admin invizibil langa mine care scria constant /heal Richer. #-o

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...