Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Nu se da ss?

Recommended Posts

Posted

neata hotule

Dar cei care folosesc speed la cs si dino, restul sunt mai fraieri?

Dar cei care stateau on pe spot si altii foloseau programe, primii erau fraieri?

Eu atata vreau din topicul asta cretinoid care trebuia inchis de n zile: NU MAI FACETI PE SFINTII, SFINTILOR.

In primul rand scuze de dual post, dar am vazut tarziu ceea ce a zis tsu.

Draga tsu, speed si dino la cs se foloseste mai mult la voi, deci da, restul sunt mai fraieri.

Programe de afk aveti si voi, deci da, cei care nu-l au sunt fraieri.

Singurul lucru care este adevarat, si asta trebuia tu sa zici, este ca playeri incorecti sunt in ambele aliante.

Eu fac pe sfantul pentru ca sunt, am fost si voi fi SFANT. Tu poti sa-mi zici cu mana pe inima ca nu ai folosit niciodata macar un auto-q la cs ? Eu pot sa zic asta.

Guest CeausescuPresedinte
Posted

nu tre neaparat sa fie dino bug la meca :) poate sa fie si speed

si tu acuma te-ai basit ca nu ai folosit niciodata un auto q sau combo "ignore2" doar tu cu ala aveti 4 perechi de maini dati combo si q in acelasi timp :) si sunteti clean hai ca ai ziso pe asta :P

Posted

nu tre neaparat sa fie dino bug la meca :) poate sa fie si speed

si tu acuma te-ai basit ca nu ai folosit niciodata un auto q sau combo "ignore2" doar tu cu ala aveti 4 perechi de maini dati combo si q in acelasi timp :) si sunteti clean hai ca ai ziso pe asta :P

O sa vin curand cu filmul de 2 ore cu tot cu desktop. Pacat ca n-o sa-ti pot vedea fata in momentul in care vei vedea ca dau si QWE si 123 fara sa folosesc auto-q sau auto-combo. Ar fi ca-n reclama de la MasterCard - Priceless.

Posted

O sa vin curand cu filmul de 2 ore cu tot cu desktop. Pacat ca n-o sa-ti pot vedea fata in momentul in care vei vedea ca dau si QWE si 123 fara sa folosesc auto-q sau auto-combo. Ar fi ca-n reclama de la MasterCard - Priceless.

imi erai mai simpatic cand taceai,de la o vreme vorbesti mult si...cam prost,acuma aperi pe aia de care acum o luna doua fugeai

voi vedeti exploituri in orice,atata timp cat e implicat gunit,sunt sigur ca daca nu era caracter de al lui,nu ati facut atata "gura"

voi(H0NEY) sunteti cei mai curati noi (HHunterZ)suntem cei mai "murdari",ati inceput mai mult sa jucati pentru a prinde pe ceilalti daca au ceva,decat sa jucati pentru distractie,defapt....jocu asta pe linkmania nu mai e de mult de distractie

Posted

imi erai mai simpatic cand taceai,de la o vreme vorbesti mult si...cam prost,acuma aperi pe aia de care acum o luna doua fugeai

voi vedeti exploituri in orice,atata timp cat e implicat gunit,sunt sigur ca daca nu era caracter de al lui,nu ati facut atata "gura"

voi(H0NEY) sunteti cei mai curati noi (HHunterZ)suntem cei mai "murdari",ati inceput mai mult sa jucati pentru a prinde pe ceilalti daca au ceva,decat sa jucati pentru distractie,defapt....jocu asta pe linkmania nu mai e de mult de distractie

Esti prost din 5 motive. Voila :

1. Daca zici ca vorbesc mult si prost, argumenteaza, ca asa fac oamenii inteligenti.

2. Pe cine apar acum si fugeam de el / ei acum 2 luni ?

3. Nu vad exploit in orice, asta chiar e exploit. Nu am nimic personal cu gunit, sincer chiar ii apreciez ingeniozitatea, chiar daca nu e folosita constructiv si pozitiv.

4. Acum 2-3 posturi am scris ca ambele aliante au oameni "murdari".

5. "ATI inceput mai mult sa jucati pentru a prinde pe ceilalti..." Cine ma ? Am adus eu vreodata vreun film, vreo poza, vreun ORICE cu care sa "prind" sau sa acuz pe cineva ? Vorbesti la plural si vorbesti aiurea. Mi te-ai adresat mie, care nu fac asta, deci iar aiurea.

Ar mai fi si motivul nr. 6, si anume ca nu te vei putea abtine si vei mai posta niste aberatii legate de ceea ce am postat eu aici, dar motivul asta nu-l adaug la lista fiindca s-ar putea sa ma insel si sa taci.

P.S. : Take a hint. :whistle:

Posted

eu nu cred ca te-am jignit,puteai sa faci si tu la fel :)

cand am scris ce am scris,nu m-am referit doar la tine,ci in general,si asta pentru ambele tabere

Posted

Habar nu aveti ce vorbiti, ca deobicei. Sunt 2 chestii diferite care au aceleasi rezultate. Asa a luat si sadi suspend pentru un "dinobug" care nu-l avea. Sau avea cumva dinobug versiunea 2.0 care ii permite sa dea cu skill si respectiv combo ? Legat de meca, e simplu, sa se verifice daca avea dino in inventar pe acea data de 14 noiembrie, si va veti lamurii ca nu a avut dinobug. Sau stai ... poate meca stie sa faca dinobug versiunea 3.0 care nici macar nu necesita dino in inventar ... cine stie.

vezi ca te inseli amarnic :) intr-o zi poate o sa-ti arat cum se da combo avand dinobug activat :P

Guest CeausescuPresedinte
Posted

nu ma mai asta ma richer in pana mea :violent: sunt eu prost da nici in halu asta ce dracu combo dupa combo sa dai si ewq in acelasi timp ori sunteti 2 ori 1 dintre programe e activat de dracu am guma-n par?

Posted

eu nu cred ca te-am jignit,puteai sa faci si tu la fel :)

cand am scris ce am scris,nu m-am referit doar la tine,ci in general,si asta pentru ambele tabere

Corect, asa sunt eu mai temperamental, daca simt ca se leaga cineva de mine, jignesc. Oricum nu am nimic personal cu nimeni, deci nu mi-o luati in nume de rau.

vezi ca te inseli amarnic :) intr-o zi poate o sa-ti arat cum se da combo avand dinobug activat :P

Eu nu stiam ca se poate, inca nu sunt 100% sigur ca se poate. In schimb stiu sigur ca nici sadi si nici mecanicosu nu au folosit dinobug.

nu ma mai asta ma richer in pana mea :violent: sunt eu prost da nici in halu asta ce dracu combo dupa combo sa dai si ewq in acelasi timp ori sunteti 2 ori 1 dintre programe e activat de dracu am guma-n par?

Special pentru tine mi-am cautat pana acu 5 minute un program bun de filmat tot desktopul. Am gasit unu decent, care sa nu-mi creeze mai probleme la gameplay, doar ca se vede jocul cam framat in filmulet ... tre sa umblu pe la fps-uri. Maine fac topic cu filmulet de 2-3 minute in care dau si qwe si combo pe o poarta de kalima sau pe cineva phono. Daca nici asta nu o sa fie de ajuns, jur ca pun pe cineva sa ma filmeze la calculator, sa-mi filmeze mouse + tastatura + desktop.

Posted

Jos Cenzura! Adevarul ca e deja o conspiratie mondiala nu?:))

1 Voi credeti ca Ody nu vede topicul de la Plangeri? L-am inchis si s-a spus ca se va revenii cu o decizie din partea lui tocmai pentru a prevenii suspendarea a jumate din userele voastre..Din cate se vede indiferent de topic si de subiect tot aici ajungeti. In caz ca nu stiati sunt mai mult de 2 aliante pe Link Mania.

2 Cat despre combatantii eterni..unii l-au avut pe Gunit cu tot felul de bug-uri exploatate..altii l-au avut pe Old_BK cu programul lui anti-preluare. Unii cu dino bug..altii cu dupe...Unii cu /go to altii cu GM care le facea rost de spoturi..etc etc.

Hai ca imaginea e clara. Niciunul din voi nu este curat. Si asta o stim toti. Dar da bine sa ne lamentam si sa ne martirizam pe forum nu?

Nu se necesita raspuns

Posted

am fost aseara la magazin sa imi cumpar tutun.. si ca prin minune... ce sa vezi frate, in raft era un sifon ... am intrat in vorba cu el, am vb de una de alta, si uite asa am adus in discutie ultima nazbatie a lui Guni, si sa vezi frate ce imi raspunde sifonu... citez:

"da... se discuta pe la AS asa ceva... dar eu va spun ca nu are rost sa va mai raciti gura aiurea ca nu o sa ii dam suspend, o sa o bagam pe aia cu "asa ceva nu este trecut inregulament" deci... bla bla bla si o sa o introducem de azi, maine ca sa il scapam de suspend pe Gunit"

30 zile pauza pentru atitudine

@cat dracu dureaza frate sa luati o decizie? e destul de clar ce a facut ce mai vreti? pe tata sau pe bunica? (bunica vio dau gratis pe tata vreau dolarei :nanana: :nanana: )

Guest dorele123
Posted

intai trebuie sa isi faca sifoanele treaba si abia dupa aia se da suspend :))

Guest dorele123
Posted

Hai ca imaginea e clara. Niciunul din voi nu este curat. Si asta o stim toti. Dar da bine sa ne lamentam si sa ne martirizam pe forum nu?

Nu se necesita raspuns

tu vorbesti ma? cate si mai cate ai facut tu pt tovarasii tai din HH

ai dat suspend cu 2h inainte de cs la un bk mare din honey acum un an de zile desi ija a zis ca se activeaza dupa http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=333887&st=0 ? asta e exemplu de moderator impartial?

aici l-ai scos basma curata pe Gunit pt nesimtire cu golden desi toata lumea lua suspend pt asa ceva atunci exceptand HH .... http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=283729

plus alte chestii pt care nu are rost sa intru in detalii stii tu f bine

hai sa nu ne mai cacam pe noi , ai ajutat HH cat ai putut de mult

Posted

Hotii striga hotii. Chiar tu ti-ai gasit sa vb de cine-i corect si cine nu ? Chiar tu ti-ai gasit sa vorbesti despre jocul de distractie? Clar... adminii si regulamentul sunt de vina. :violent:

@LE: V-ati uitat asa de curiozitate ca de fapt sunt aceleasi posturi ca HH face ca HONEY face? V-ati uitat de curiozitate ca sunt aceleasi fapte de care discutati ? V-ati uitat ca sunteti acelasi grup de usere care postati ?

Posted

poti sa dai si 38948993 suspenduri... imaginea de staff corupt in care unii isi apara permanent guilda o sa ramana mult timp pe server... si pt ca suntem in era tehnologiei vor fi mereu sifoane pe mess , skype , telefon etc

Voi chiar credeti ca numai voi sunteti pe serveru asta ? Imaginea asta e in capul vostru, a catorva 20-30 usere majoritatea din HH si HONEY care vad in orice pas al unui admin o teorie a conspiratiei. Sunteti sub 1% din jucatorii acestui server, mai analizati situatia.

permanent, user clona

Posted

voi chiar nu puteti juca acest joc fara hackuri ? fara sa va spurcati ca la usa cortului? fara sa va faceti conturi secundare sa veniti pe topicurile ally si sa injurati?chiar nu puteti? e doar un simplu joc in pana mea.....uni dintre voi...garantez 100% ca daca vati vedea rl fata in fata vati lua la bataie in strada :| va da de mancare acest joc?dar poate ca la uni le da si traiesc jocul....repet E UN SIMPLU JOC incetati o data cu acuzatiile si toate prostiile...dasta sunt adminii pe serv sa verifice logurile sa vada care si cum joaca cu programe ajutatoare.....voi innafara de Gunit si TsuXing nu cred ca stiti altcva...a da..hack si speed ink 2 cuvinte in total 4.....terminati....uni dintre voi aveti varsta care o aveti dar ... degeaba o aveti :)

p.s no warn

Posted

Hotii striga hotii. Chiar tu ti-ai gasit sa vb de cine-i corect si cine nu ? Chiar tu ti-ai gasit sa vorbesti despre jocul de distractie? Clar... adminii si regulamentul sunt de vina. :violent:

@LE: V-ati uitat asa de curiozitate ca de fapt sunt aceleasi posturi ca HH face ca HONEY face? V-ati uitat de curiozitate ca sunt aceleasi fapte de care discutati ? V-ati uitat ca sunteti acelasi grup de usere care postati ?

da,eu m-am gasit,asa si?daca ai fi citit si tu prin topicuri vedeai ca nu eu eram pe Prutus la faza aia cand am luat 99

Posted

decizia????????????

mergi si umple avatarul si lasa-ne

Posted

hai wa prostus...nu te-ai plictisit de aceeasi scuza "nu eram eu pe cont" ?!....se pare ca gunit ti-a spart contul nu?...aa SAU STAI a fost doar un schimb de experiente gen "Hey Prostus salut!Ce ai zice sa facem schimb de BK la CSul asta?"

:-j

Posted

hai wa prostus...nu te-ai plictisit de aceeasi scuza "nu eram eu pe cont" ?!....se pare ca gunit ti-a spart contul nu?...aa SAU STAI a fost doar un schimb de experiente gen "Hey Prostus salut!Ce ai zice sa facem schimb de BK la CSul asta?"

:-j

:))))))))))))))))))))))))))

funny, dar ai suspend 3 zile. :P

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...