Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Nu se da ss?

Recommended Posts

Posted

se vede ca te pricepi... exista diferente mari de setari intre un duel pe server 1 si castle siege...nici nu nu stiu de ce ai pus filmuletele alea pt ca nu are rost sa faci comparatie intre doua situatii foarte diferite

Posted

hahaha cat am ras =))) de unde le scoate ma....atatea exploituri la un joc de 200mb =)))).

Dupa cum am mai spus...Gunit trebuie promovat in echipa de admini pentru descoperirile sale...si nu! NU in echipa adminilor linkmania ci in cea a celor de la WebZen! =)))

Heil GUNIT!

http://img534.imageshack.us/i/heilhitler.png/

Posted

2. Comenzi de autodeny

NU este permisa folsirea comenzii de autodeny ( /party , /trade , /war ).

Orice caracter prins de un admin folosind aceste comenzi in Arena, este pasibil de suspend de minim 7 zile.

De sa fie valabila doar pentru Arena ?

Sunteti in jur de 21 in echipa de mod/asist Mu Online , nu cred ca ar fii ceva imposibil sa luati fiecare dintre voi o particica a regulamentului si sa refaceti de la 0 , astfel incat sa nu mai poate fii nimic interpretabil si la sfarsitul fiecaruia sa treceti frumos o propozitie : Orice alta metoda se sanctioneaza prin n zile de suspend .

Stiti prea bine care sunt clikerele folosite si care pot fii folosite fara sa incalce regulamentu , puteti pune unu care sa fie cel oficial fara sa mai fie discutii , alt cliker folosit duce la n zile de suspend si tot asa cu fiecare parte care a adus probleme pana acum . Regulamentul actual deja e vechi si nu mai face fata degeata tot peticiti pe el ca tot nu merge .

Nu cred, ca nu puteti face un Regulament care sa stea in picioare in fata oricarei eschive a jucatorului de isi creea un avantaj . Experienta de joc are fiecare din staff , deci altceva nu aveti nevoie , doar de timp liber .

Si mai ales pentru CS ca tot e asa de controversat .

Posted

adica sa faca un regulament special pentru ce il duce capu pe Gunit mai exact nu?toate rahaturile de buguri au fost exploatate de el,probabil si cand doarme se gandeste cum sa-i mai faca pe "fraieri". Du-te frate pe un 9999x xp si lasa-ne

Posted

Hai sa o i'au pe rand , capacitatea unora de a isi folosii neuronii sta doar in citire .

era un bug de range al fireburst folosind gui rosu, ala vechi... stai linistit ca astea oricum sunt copilarii fata de ce a facut Gunit , nu cred ca e cazul sa ma apuc sa scriu toate magariile

dar ce iti mai place sa dezgropi trecutul , chestia asta a fost acum mai bine de un an si jumatate

totusi parca nu te simti bine daca nu pui niste paie pe foc nu? si cica eu caut scandal , noi sa fim sanatosi :whistle:

e tot un bug , tot o exploatare a jocului , cat e ea de minora , ti'ai creeat un avantaj , esti in aceeasi oala cu Gunit .

Asa ca hai sa'l citez pe Dantic ca tot se lauda cu bk lui .

Tu alexey mergi pe spotul x si ii dai pk la y ca e doar 1 pe spot

Gunit merge pe spotul x in alta zi si da pk la 5 persoane , e mult mai grava fapta lui fata de a ta nu ? :))

hai ca ai fost amuzant

ba n-o mai dati la intoarsa,stiti foarte bine ca este un "exploit",nu inteleg ce atata tam tam cu ce a facut alexey acum 1 an si ceva,ce legatura are ce a facut el cu ce face "hackerul" nostru de acum?

exact aia a facut alexey acum un an si nimeni nu i'a sarit in cap .

6 TS bug, sau mai bine zis Gunit bug

7 agility peste cap, din nou tot pe Gunit il are la origine

8 //gt, iar tot Gunit

pe astea le`ai cam uitat

//gt ..... elite gui are un Help , daca reusea macar 1% din care'l folosesc sa mai citeasca pe acolo ce scrie stiau toti .

adica sa faca un regulament special pentru ce il duce capu pe Gunit mai exact nu?toate rahaturile de buguri au fost exploatate de el,probabil si cand doarme se gandeste cum sa-i mai faca pe "fraieri". Du-te frate pe un 9999x xp si lasa-ne

Peste o saptamana mai apar inca doi la fel ca Gunit care exploateza fiecare pixel pentru a avea avantaj fata de celalat , ce faci ?

Posted

voi suferiti de o boala noua cred...gunita sau ceva zicetii cum vreti dar va cam obsedat boala asta pe multi...adevarul este ca voi sunteti gelosi ca dc Gunit cunoaste jocul mai bine decat voi si ca pe voi nu va dus capul la o chestie banala iar acuma suferiti...duelul este o comanda din joc nush ce exploituri visati voi

Posted

cand stii un joc si aici ma refer si la bune si la rele, nu te folosesti de cele rele pentru a avea foloase "materiale" sau un avantaj fata de ceilalti jucatori. cateva dintre cele folosite de gunit le-am stiut si eu. singurele de care m-am folosit, au fost dupele. restul le-am evitat

Posted

voi suferiti de o boala noua cred...gunita sau ceva zicetii cum vreti dar va cam obsedat boala asta pe multi...adevarul este ca voi sunteti gelosi ca dc Gunit cunoaste jocul mai bine decat voi si ca pe voi nu va dus capul la o chestie banala iar acuma suferiti...duelul este o comanda din joc nush ce exploituri visati voi

=)) exact =)) =)) =)) =))

ne-ai prins =)) =)) =))

Posted

orice exploit se pedepseste cu 99 din cate stiu eu , dar acum conteaza ''judecatorul'' daca judeca cu dreptate sau din Dragoste :))

pacatosul adevar graieste :crazy:

Posted

hahaha cat am ras =))) de unde le scoate ma....atatea exploituri la un joc de 200mb =)))).

Dupa cum am mai spus...Gunit trebuie promovat in echipa de admini pentru descoperirile sale...si nu! NU in echipa adminilor linkmania ci in cea a celor de la WebZen! =)))

Heil GUNIT!

http://img534.imageshack.us/i/heilhitler.png/

Incep sa-ti devin fan. xDDD

Dragul meu, zi-mi tu mie, spre exemplu, ce invide as avea pe gunit, cand eu unul nu mai joc, eu unul nu am nicio treaba cu ce se intampla in joc sau pe la plangeri. Dar tie ti se pare normal ca intr-un grup de oameni unul sa beneficieze de anumite...scapari si sa nu fie tras de maneca? Imagineaza-te intr-o sala de examen, pe toata lumea ii lasa sa copieze, numai pe tine nu. Cum te simti? Nu e un exemplu prea genial sau adecvat unui moderator suprem ca mine. (:D) Doar sa intelegi situatia...

Guest CeausescuPresedinte
Posted

nu e un bug exploit in adevaratul sens a cuvantului . duelul nu e un bug . nu cred ca ar trebui sa se acorde un 99 pt asta dar un suspend ar fi indicat pt a nu incuraja in continuare folosirea acestei "smecheri"

Posted

pai ma tata, stiti ce fac? imi iau cu unu spoturi separate, d'alea smechere, facem duel, si dam drumul la bot-ul facut in prealabil de noi special pentru asa ceva. d'ala de imi scrie odata la 50 de secunde //gt XXX YYY, sta 2 secunde si inapoi pe spotu meu. misto nu? si asa aveti ce sa ne faceti? iti zic eu, nu :) n-ai timp in 2 secunde sa faci print la spot :)

LE: na ca v-am mai invatat ceva :rofl2:

Posted

deja e penibil ce se intampla ! si daca moderatori si dragos nu se intereseaza deja putem sa ne lasam de mu ! din moment ce regulamentu se aplica la uni la alti nu,pe alti ii scapa cas mai cu mot sau eu mai stiu ce....pana la urma ori se aplica la toti or sa il scoata sa fie care pe care si in 2 zile sa se lase tot sv u si gata !

Posted

De cand e topicul asta aici, sunt convins ca a fost vizualizat de toata lumea, atat din randul nostru cat si din randul adminilor. De asemenea cred ca mai devreme sau mai tarziu o sa se ia o decizie la fel ca si in celelalte cazuri si iar o sa mai pice 1,2 caractere(sau conturi, dupa caz). Doar ne-am obisnuit cu Gunit toti. Deja lumea a inceput sa faca pariuri care este urmatorul cont de 99 din HH ! :-j

Pana atunci nu-i mai vad rostul acestui topic ! Prea multe presupuneri ! :-??

Posted

Cand a fost vorba sa se pedepseasca stationarea in kalima/kanturu, a`ti spus NU, se poate da pk acolo... uite ca nu se poate datorita metodelor neortodoxe...

Posted

//gt ..... elite gui are un Help , daca reusea macar 1% din care'l folosesc sa mai citeasca pe acolo ce scrie stiau toti .

oare ti-ai pus intrebarea de ce doar un anume grup foloseste asa ceva la cs? ceilalti sunt mai fraieri nu? din partea mea poate sa stie tot serverul, conteaza cine l-a folosit / foloseste

dar stai ca vine Gunit si zice ca "e legal" :))

daca omu' tine neaparat sa fie mereu in centrul atentiei a cui e vina?

Posted

oare ti-ai pus intrebarea de ce doar un anume grup foloseste asa ceva la cs? ceilalti sunt mai fraieri nu? din partea mea poate sa stie tot serverul, conteaza cine l-a folosit / foloseste

dar stai ca vine Gunit si zice ca "e legal" :))

daca omu' tine neaparat sa fie mereu in centrul atentiei a cui e vina?

neata hotule

Dar cei care folosesc speed la cs si dino, restul sunt mai fraieri?

Dar cei care stateau on pe spot si altii foloseau programe, primii erau fraieri?

Eu atata vreau din topicul asta cretinoid care trebuia inchis de n zile: NU MAI FACETI PE SFINTII, SFINTILOR.

Posted

neata hotule

Dar cei care stateau on pe spot si altii foloseau programe, primii erau fraieri?

Eu atata vreau din topicul asta cretinoid care trebuia inchis de n zile: NU MAI FACETI PE SFINTII, SFINTILOR.

daca ai vreo plangere de facut deschide un topic ,aici e vorba de altceva

Guest -Garrone-
Posted

gunit te rog frumos sa ma ierti ca te-am acuzat pe nedrept in tot acest timp. am fost orbit de invidie cand am vazut ca m-ai intrecut la numarul de rr-uri. abea acum imi dau seama ce greseala enorma am facut. nu aveai de unde sa stii ce e exploit/cheat si ce nu. toata vina e a moderatorilor ca nu au un regulament pus la punct, si a mea ca te-am postat. iarta-ma inca odata.

cu respect, ma inclin in fata ta. :tiphat:

lasa ma ca l-am aranjat eu pe final cu rr-urile :)))

neata hotule

si ce mai injuram toti idiotii care veneau sa-mi faca preluare cand eu dormeam dus sau faceam dragoste nebuna cu femeile :)) le mai si ziceam ca am program si ca nu pot sa faca preluare,dar ei nimic Betmen,Betmen...

O.T. cum plm faci duel daca esti afk ? si scorul probabil ca era 0-0 ,au trecut si prelungirile si penalty-urile si tot..au plecat spectatorii acasa ,jucatorii erau in autocar in drum spre casa (sau in masinile personale) si si siiii duelul tot continua nu ?

hai ca e penibil :)

Posted

daca vrei sa-ti dai o parere legata de ceea ce se discuta aici esti liber sa o faci in mod civilizat , cat despre persoana mea ar fi bine sa-ti ti gura si sa-ti vezi de tine sau de viata ta si dati cu pareri despre o persoana la tine in casa , nu am stat sa aduc jigniri gen tigan , travestit sau sa ma leg de persoana cuiva aici , lasand asta la o parte ,

iti dau cateva exemple din care sa-mi spui tu daca ala e exploit sau nu :

1 ar fi duelul cand astepti bossul din kalima 5 pentru a nu putea fi omorat

2 pk. pe spot fara preluare (un mod ilegal de a lua un spot)

3 phono pe spot , la bagat signuri sau mai stiu eu in ce alta situatie

4 War intre guilde

5 Hostility intre Aliante .

si mai sunt multe altele , dar ti-am pus in tema cateva legate de ceea ce se discuta aici .

atata timp cat ele sunt optiuni legale date de "joc" si nu de un alt "program ajutator" gen gui elite , program afk , speed , "bugs" lucruri care duc la o exploatare a jocului pentru obtinerea de foloase intr-un anumit fel sau altu , daca va place sa faceti voi regulamentul dupa cum va place , atunci faceti o propunere cu nou regulament in care sa fie relatat de la caz la caz foarte clar ce avem voie si ce nu .... ziceam mai sus ca astept ziua in care se va da suspend pentru un simplu "ba"

Cand am zis travestit, m-am referit la faptul ca esti barbat / baiat in haine de femeie (mai exact caracterul cu nume de fata care ti l-ai facut). Daca te-ai simtit ofensat, imi cer scuze, aluzia a fost doar asupra faptului male - female name. Cat despre mica ta lista, sa o luam la rand :

1. da e exploit

2. nu are nici o treaba cu exploit-ul de nici un fel; pk-ul este una din actiunile unui server de pvp, una care la noi se pedepseste daca este pe spot; ma repet : NU ARE NICI O TREABA CU, CUVANTUL "EXPLOIT"

3. phono pe spot da, e tot un exploit pentru mine, in alte cazuri nu e fiindca nu obtii nici un avantaj (la bagat sign pot sa ma duc si in crywolf unde e safe zone; ca stau unii phono in VoL , stau pentru a vedea cine vine pe acolo si pentru a nu lua pk => nu obtine nici un avantaj)

4. nu stiu cum merge war-ul nu am avut niciodata placerea de a testa acest lucru

5. vezi nr. 4

Deeeeeci, din ce ai enumerat tu acolo, maxim 2 sunt exploit-uri. Eu propun asa : faceti public programul de afk, invatam pe toti sa folosesca duel pe spot siiiii surpriza : se mai schimba oamenii de pe spot doar la server rr.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=394890

daca tot vreti sa discutam despre buguri si exploituri ce parere aveti de asta ?

sa-si dea cu parerea aici numai cei ce stiu cu ce se mananca acest bug .. pentru necunoscatori este vorba de prea vestitul "dinobug" .

Habar nu aveti ce vorbiti, ca deobicei. Sunt 2 chestii diferite care au aceleasi rezultate. Asa a luat si sadi suspend pentru un "dinobug" care nu-l avea. Sau avea cumva dinobug versiunea 2.0 care ii permite sa dea cu skill si respectiv combo ? Legat de meca, e simplu, sa se verifice daca avea dino in inventar pe acea data de 14 noiembrie, si va veti lamurii ca nu a avut dinobug. Sau stai ... poate meca stie sa faca dinobug versiunea 3.0 care nici macar nu necesita dino in inventar ... cine stie.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...