Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Nu se da ss?

Recommended Posts

Posted

"un simplu duel" -> duel in care caracterele chiar se omoara si se termina cand unul din ele ajunge la 10 pcte... ceea ce cazul plangerii nu se va intampla niciodata , acel duel fiind facut doar ca sa tina de spot

auzi cica simplu duel :))

Posted

ba n-o mai dati la intoarsa,stiti foarte bine ca este un "exploit",nu inteleg ce atata tam tam cu ce a facut alexey acum 1 an si ceva,ce legatura are ce a facut el cu ce face "hackerul" nostru de acum?

Posted

pk-ul pe spot fara preluare e un exploit ?

P.S. - o sa astept si ziua in care se va introduce in regulament ca iei suspend ptr. faptul ca ai nickul Gunit sau asemanator Gunit :)) sau ca o sa scri pe post un simplu "ba" :))

Posted

pk-ul pe spot fara preluare e un exploit ?

P.S. - o sa astept si ziua in care se va introduce in regulament ca iei suspend ptr. faptul ca ai nickul Gunit sau asemanator Gunit :)) sau ca o sa scri pe post un simplu "ba" :))

trebuia de f mult timp sa i`se dea ss pe toate char`urile

Posted

si cand am avut hostility cu addicted de pe alta guilda tot exploit a fost nu? :)) si faptu ca un char sta phono pe spot sa nu ia pk tot exploit e nu? si faptul ca pui potiunile de heal pe W si E nu doar pe Q tot exploit e nu? bossu din k1 k3 k5 tot exploit ? de unde stiu eu ce e exploit si ce nu e ? si suspendul de pe bk meu ... eu am folosit elite care toti adminii au zis ca e legal doar nu cu move to pick ...era mai bine pe vremea lui kitte cand regulamentul era sfant nu se interpreta cum vrea fiecare :-j

Posted

Hai cu topic closed, deja unii au orgasm pe aici si sa nu se murdareasca topicul -_-

Posted

si cand am avut hostility cu addicted de pe alta guilda tot exploit a fost nu? :)) si faptu ca un char sta phono pe spot sa nu ia pk tot exploit e nu? si faptul ca pui potiunile de heal pe W si E nu doar pe Q tot exploit e nu? bossu din k1 k3 k5 tot exploit ? de unde stiu eu ce e exploit si ce nu e ? si suspendul de pe bk meu ... eu am folosit elite care toti adminii au zis ca e legal doar nu cu move to pick ...era mai bine pe vremea lui kitte cand regulamentul era sfant nu se interpreta cum vrea fiecare :-j

gunit te rog frumos sa ma ierti ca te-am acuzat pe nedrept in tot acest timp. am fost orbit de invidie cand am vazut ca m-ai intrecut la numarul de rr-uri. abea acum imi dau seama ce greseala enorma am facut. nu aveai de unde sa stii ce e exploit/cheat si ce nu. toata vina e a moderatorilor ca nu au un regulament pus la punct, si a mea ca te-am postat. iarta-ma inca odata.

cu respect, ma inclin in fata ta. :tiphat:

Posted

Deci toti discutati, argumentati si comentati DEGEABA. Doar 3 cuvinte trebuie luate in seama : SPOT, DUEL, AFK. Toate 3 impreuna => un exploit (nu bug exploit domnu` travestit Trish, ci doar un exploit, sau mai pe romaneste, exploatarea unei functii a jocului, duelul, cu scopul de a obtine un avantaj fata de ceilalti jucatori).

Asa ca iesiti va rog de penibilul in care va aflati si lasati adminii sa decida.

Posted

Hai cu topic closed, deja unii au orgasm pe aici si sa nu se murdareasca topicul -_-

Tsu, eu am deschis acest topic,sa vad parerea palyerilori si al moderatorilori,ca mi se parea nedreapta deciziile luate la cele 2 plangeri.

Cand o sa deschizi tu un topic,acolo o sa decizi tu cand sa se inchida topicul.Pana atuncia ramane la atitudinea moderatorului pana cand lasa topicul deschis.

Rog moderatori sa dea ban la playeri care deviaza dela subiect

Posted

Deci toti discutati, argumentati si comentati DEGEABA. Doar 3 cuvinte trebuie luate in seama : SPOT, DUEL, AFK. Toate 3 impreuna => un exploit (nu bug exploit domnu` travestit Trish, ci doar un exploit, sau mai pe romaneste, exploatarea unei functii a jocului, duelul, cu scopul de a obtine un avantaj fata de ceilalti jucatori).

Asa ca iesiti va rog de penibilul in care va aflati si lasati adminii sa decida.

daca vrei sa-ti dai o parere legata de ceea ce se discuta aici esti liber sa o faci in mod civilizat , cat despre persoana mea ar fi bine sa-ti ti gura si sa-ti vezi de tine sau de viata ta si dati cu pareri despre o persoana la tine in casa , nu am stat sa aduc jigniri gen tigan , travestit sau sa ma leg de persoana cuiva aici , lasand asta la o parte ,

exploatarea unei functii a jocului, duelul, cu scopul de a obtine un avantaj fata de ceilalti jucatori

iti dau cateva exemple din care sa-mi spui tu daca ala e exploit sau nu :

1 ar fi duelul cand astepti bossul din kalima 5 pentru a nu putea fi omorat

2 pk. pe spot fara preluare (un mod ilegal de a lua un spot)

3 phono pe spot , la bagat signuri sau mai stiu eu in ce alta situatie

4 War intre guilde

5 Hostility intre Aliante .

si mai sunt multe altele , dar ti-am pus in tema cateva legate de ceea ce se discuta aici .

atata timp cat ele sunt optiuni legale date de "joc" si nu de un alt "program ajutator" gen gui elite , program afk , speed , "bugs" lucruri care duc la o exploatare a jocului pentru obtinerea de foloase intr-un anumit fel sau altu , daca va place sa faceti voi regulamentul dupa cum va place , atunci faceti o propunere cu nou regulament in care sa fie relatat de la caz la caz foarte clar ce avem voie si ce nu .... ziceam mai sus ca astept ziua in care se va da suspend pentru un simplu "ba"

Posted

iti dau cateva exemple din care sa-mi spui tu daca ala e exploit sau nu :

1 ar fi duelul cand astepti bossul din kalima 5 pentru a nu putea fi omorat

2 pk. pe spot fara preluare (un mod ilegal de a lua un spot)

3 phono pe spot , la bagat signuri sau mai stiu eu in ce alta situatie

4 War intre guilde

5 Hostility intre Aliante .

si mai sunt multe altele , dar ti-am pus in tema cateva legate de ceea ce se discuta aici .

6 TS bug, sau mai bine zis Gunit bug

7 agility peste cap, din nou tot pe Gunit il are la origine

8 //gt, iar tot Gunit

pe astea le`ai cam uitat

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=394890

daca tot vreti sa discutam despre buguri si exploituri ce parere aveti de asta ?

sa-si dea cu parerea aici numai cei ce stiu cu ce se mananca acest bug .. pentru necunoscatori este vorba de prea vestitul "dinobug" .

ia uita-te mai atent sa vezi ca zboara reflect din el dar deh ati ajuns de toata jena sa cautati filme de acum x luni doar doar poate mai ia careva din honey suspend :)) , ce naiba incercarea moarte n-are nu?

sa fim seriosi 8 secunde nu inseamna nimic.. unde e restul filmului? ca sigur urmeaza ceva dupa dar stai voi puneti doar secventele care va avantajeaza :whistle:

discutia a deviat de mult oricum , nu e vorba de mine sau de mecanicosu in topicul asta ci de idolul vostru Gunit

Posted

6 TS bug, sau mai bine zis Gunit bug

7 agility peste cap, din nou tot pe Gunit il are la origine

8 //gt, iar tot Gunit

pe astea le`ai cam uitat

ce puncte ai pus tu acolo sunt buguri ale jocului si nu exploituri , genul de caz care l-ati prezentat voi .

ia uita-te mai atent sa vezi ca zboara reflect din el dar deh ati ajuns de toata jena sa cautati filme de acum x luni doar doar poate mai ia careva din honey suspend :)) , ce naiba incercarea moarte n-are nu?

sa fim seriosi 8 secunde nu inseamna nimic.. unde e restul filmului? ca sigur urmeaza ceva dupa dar stai voi puneti doar secventele care va avantajeaza :whistle:

discutia a deviat de mult oricum , nu e vorba de mine sau de mecanicosu in topicul asta ci de idolul vostru Gunit

Alexey tu sti cum se comporta un dinobug ? se pare ca din ce ai scris tu mai sus nu ; daca vrei iti explic pe indelete , tocmai deasta am si spus sa comenteze doar cei ce stiu cu ce se mananca .

discutia in sine cu ce a deviat ? parca se discuta de un exploit , bugs , hacks ? poate ca pentru tine a cam deviat ca numai Gunit ai in minte si toti de aici la fel . tocmai asta discutam pe tema unor exemple de bugs , hacks exploit .

Posted

stai linistit ca stiu cu ce se mananca

intrebarea mea este de ce nu puneti tot filmuletul?

sincer nu cred ca se va da 99 pe baza a 8 secunde filmate de mike4ever care a refuzat de atatea ori sa faca printuri cand i-au zis adminii (oare de ce?) sa fim seriosi, pana la urma tot hotii striga hotii

Posted

sincer nu cred ca se va da 99 pe baza a 8 secunde filmate de mike4ever care a refuzat de atatea ori sa faca printuri cand i-au zis adminii (oare de ce?) sa fim seriosi, pana la urma tot hotii striga hotii

hai sa-ti demonstrez eu o treaba

, si nu cred ca sunt necesare 8 secunde pentru a-ti da seama daca a folosit sau nu dino bug , cred ca 5 secunde ar fi de ajuns , uite aici pe scurt ce se intampla atunci cand iei reflect .

pentru cei ce nu cunosct fenomenul dinobug , atunci cand reflectul il ia cel in cauza ar trebui sa se opreasca , sa nu mai dea in continuu , sa nu se mai miste samd. ; am scris pe scurt efectele dinobugului , daca vrei iti pot face o scurta povestioara despre asta , dar nu cred ca este cazul am pus in tema cateva principii pe care tre sa le urmaresti ca sa depistezi dinobugul .

fa diferenta la ref. aici :

daca tu aici pui baza ca "sincer nu cred ca se va da 99 pe baza a 8 secunde filmate" eu cred ca te inseli , in acele 8 secunde este relatat foarte clar ce s-a folosit acolo .

ca si idee si daca ai studiat acel filmulet , ai vazut de cate ori se opreste mike din dat cand ia reflect ?

Posted

faceti-va topic si discutati in alta parte de cazul mecanicosu. aici se discuta despre cazul gunit - duel. de cand va stiu eschivati in toate modurile posibile dar deja reply-urile voastre sunt offtopic de mult

Posted

neata hotule :)

mike nu a facut poze sau le-a facut dar nu le-a uploadat pentru ca regulamentul nu-l obliga. Oricum, ai plecat de la o premisa buna.

@mau, zicea cineva sa ma uit in ograda mea, daca le-ai enumerat asa frumos, pune si din ograda ta :>

Cum ziceam.. CLOSED :>

Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=394890

daca tot vreti sa discutam despre buguri si exploituri ce parere aveti de asta ?

sa-si dea cu parerea aici numai cei ce stiu cu ce se mananca acest bug .. pentru necunoscatori este vorba de prea vestitul "dinobug" .

vorbesti prostii si tu si altii vorbiti prostii la faza asta.ma asteptam ca preamaretul gunit sa stie dupa atatea dueluri ca la un duel intre doi bk se prinde cate o perioada in care dai neintrerupt,is cateva secunde cand curge dmg fara sa te opresti din ref.poti incerca duel BK vs BK si o sa vezi ca asa e intradevar. La faza cu mecanicosu e o vanatoare de tot rahatul,ati taiat filmuletul fix pe perioada respectiva,daca e asa dau suspend la toti bk`ii din HH daca se merge pe filmulete de 8 secunde.pune tot filmuletul si atunci sa ai tupeu sa ceri ceva sau cuiva socoteala

@nu mai devia de la subiect,aici de vorbeste de "Exploitul" folosit de preamaretul Gunit.duelul face parte din joc dar nu tre exploatat sa tii spot,sa fii "nemuritor" cu el.V`am mai explicat,eu am BK full,daca vreau sa dau PK pe spot cu el si sa-mi iau suspend trebuie sa pot da PK pe spot cu el.eu imi asum suspendul,nu trebuie sa ma impiedici tu prin diverse rahaturi

Posted

faceti-va topic si discutati in alta parte de cazul mecanicosu. aici se discuta despre cazul gunit - duel. de cand va stiu eschivati in toate modurile posibile dar deja reply-urile voastre sunt offtopic de mult

da da tu preastimate "artist literar,filozof, regizor , cinefil" care de cand te stiu esti pasionat in special de trei subiecte "Gunit,Lancelot, si Admin" cred ca sti de la caz la caz ce am vrut sa spun , si la fel de incuiat ca si ceilalti aici nu se discuta despre "Gunit" , se discuta despre duel , hacks, bugs,exploit ; cu ce a deviat discutia aici ?

Posted

Ia fa tu diferenta intre cele 2 filmulete si spune`mi si mie de ce consuma mike4ever atata mana? Si cum ar putea sa il suspendeze pe mecanicosu (asta in cazul in care a folosit dino bug) atata timp cat nu stiu adminii cine a filmat cu siguranta ca sa fie tras la raspundere (ca si in cazul MACRO/BOT cand te postezi singur)?

Referitor la reflect, din 5700 dmg pe care il dadea cu edr mecanicosu si 4% reflectul pe care il avea mike rezulta un dmg de 228 pe care il primea mecanicosu>>> la 228 dmg si viata 250k+ nu te opresti din tras. In filmuletul facut de jetli e normal sa se opreasca atata timp cat da un dmg de 30k+

Posted

vorbesti prostii si tu si altii vorbiti prostii la faza asta.ma asteptam ca preamaretul gunit sa stie dupa atatea dueluri ca la un duel intre doi bk se prinde cate o perioada in care dai neintrerupt,is cateva secunde cand curge dmg fara sa te opresti din ref.poti incerca duel BK vs BK si o sa vezi ca asa e intradevar. La faza cu mecanicosu e o vanatoare de tot rahatul,ati taiat filmuletul fix pe perioada respectiva,daca e asa dau suspend la toti bk`ii din HH daca se merge pe filmulete de 8 secunde.pune tot filmuletul si atunci sa ai tupeu sa ceri ceva sau cuiva socoteala

@nu mai devia de la subiect,aici de vorbeste de "Exploitul" folosit de preamaretul Gunit.duelul face parte din joc dar nu tre exploatat sa tii spot,sa fii "nemuritor" cu el.V`am mai explicat,eu am BK full,daca vreau sa dau PK pe spot cu el si sa-mi iau suspend trebuie sa pot da PK pe spot cu el.eu imi asum suspendul,nu trebuie sa ma impiedici tu prin diverse rahaturi

ca si idee si daca ai studiat acel filmulet , ai vazut de cate ori se opreste mike din dat cand ia reflect ?
Posted

da da tu preastimate "artist literar,filozof, regizor , cinefil" care de cand te stiu esti pasionat in special de trei subiecte "Gunit,Lancelot, si Admin" cred ca sti de la caz la caz ce am vrut sa spun , si la fel de incuiat ca si ceilalti aici nu se discuta despre "Gunit" , se discuta despre duel , hacks, bugs,exploit ; cu ce a deviat discutia aici ?

sarcastic pot fi si eu daca vrei, desi pana acum nu am interactionat cu tine in mod direct. tura asta o iau ca pe o glumitza proasta. tura viitoare o sa-ti raspund in aceeasi maniera. de obicei ma pasioneaza subiectele care ma calca pe coada. cine nu m-a calcat pe coada nu am avut de ce sa-i fac scandal. ar fi trebuit sa observi asta daca sustii ca esti un alt cavaler al mesei salata care lupta impotriva raului.

cat priveste argumentele tale, nu, nu ai dreptate. se discuta despre cazul duel, si atat. despre cheatul/bugul duel. voi ati degenerat discutia la alte cazuri din lipsa de argumente.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...