Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Nu se da ss?

Recommended Posts

Guest arde uite cum arde
Posted

eh asta e.....eu am incredere in ody :-> nu cred ca ma va dezamagi :D

de acuma devenim si noi supermen :X stam pe spot 2 luni afk nonstop.....cand revin la pc am si sm dl elf mg full :)))

hai cu 99 :))) al catelea 99 gunite? le mai stii nr? =)))

Posted

asteptati raspunsul

Insa, parca tin minte ca pe vremea cand erau cativa care puteau sa tina singuri tarcurile de fire era un DL care chiar daca ii faceai preluare nu puteai sa-i iei tarcul, nu se oprea din atac, il mutai revenea pe coordonate, chestii dastea frumoase.

Oare cine era? :-?

Posted

asteptati raspunsul

Insa, parca tin minte ca pe vremea cand erau cativa care puteau sa tina singuri tarcurile de fire era un DL care chiar daca ii faceai preluare nu puteai sa-i iei tarcul, nu se oprea din atac, il mutai revenea pe coordonate, chestii dastea frumoase.

era un bug de range al fireburst folosind gui rosu, ala vechi... stai linistit ca astea oricum sunt copilarii fata de ce a facut Gunit , nu cred ca e cazul sa ma apuc sa scriu toate magariile

dar ce iti mai place sa dezgropi trecutul , chestia asta a fost acum mai bine de un an si jumatate

totusi parca nu te simti bine daca nu pui niste paie pe foc nu? si cica eu caut scandal , noi sa fim sanatosi :whistle:

Posted

era un bug de range al fireburst folosind gui rosu, ala vechi... stai linistit ca astea oricum sunt copilarii fata de ce a facut Gunit , nu cred ca e cazul sa ma apuc sa scriu toate magariile

dar ce iti mai place sa dezgropi trecutul , parca nu te simti bine daca nu pui niste paie pe foc nu? si cica eu caut scandal , noi sa fim sanatosi :whistle:

paie pe foc si scandal? =)) Uita-te la toate replyurile astea si vezi cum v-ati adunat, pe spranceana, doar Sadi lipseste. Oare de ce nu asteptati? Daca ai fost candva admin poate mai sti ca unele lucruri dureaza, mai ales cazurile mai speciale

Nu ma intereseaza atunci care era treaba, ramaneai nestingherit pe spot? Ramaneai. Lasai afk si cresteai? Da.

Iar eu nu dezgrop trecutul de dragul de purta o discutie cu voi, doar va readuc aminte si de "sfintii" vostrii. Poate va simtiti si voi si o lasati mai moale.

P.S. de ce 99? :) Pentru nesimtire? :)

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=318173&view=findpost&p=4354531 Pentru nesimtirea asta nu s-a dat 99 :)

Asta pentru amintiri mai vechi ;)

Posted

:)) ce nu face omul sa moara si capra vecinului...tu ai vrea acu sa se dea 99 pt chestii de acu 1 an sau doi? sa fim seriosi doar ca ti-ai adus tu aminte dupa 1 an? era vreun hack? am luat 20 zile pe dl si am ramas fara moderator pana la urma , mai mult de atat ce ai vrea?

iar cauti scandal degeaba ca de obicei

sa iti aduc aminte ca Gunit trebuia sa ia cont blocat inca din vara lui 2009? pt mirificul bug de xp cand s-a distantat la 15 rr in fata celorlalti bk?

Posted

paie pe foc si scandal? =)) Uita-te la toate replyurile astea si vezi cum v-ati adunat, pe spranceana, doar Sadi lipseste. Oare de ce nu asteptati? Daca ai fost candva admin poate mai sti ca unele lucruri dureaza, mai ales cazurile mai speciale

Nu ma intereseaza atunci care era treaba, ramaneai nestingherit pe spot? Ramaneai. Lasai afk si cresteai? Da.

Iar eu nu dezgrop trecutul de dragul de purta o discutie cu voi, doar va readuc aminte si de "sfintii" vostrii. Poate va simtiti si voi si o lasati mai moale.

P.S. de ce 99? :) Pentru nesimtire? :)

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=318173&view=findpost&p=4354531 Pentru nesimtirea asta nu s-a dat 99 :)

Asta pentru amintiri mai vechi ;)

si ce ai vrea ma nob sa facem? sa stam si sa ne uitam cum un nesimtit isi bate joc de o comunitate intreaga???

fiecare care a facut prostii, mari sau mici a platit intrun fel sau altu, pile sau nupile la admin, trebe sa se ia masuri impotriva lu Gunit asta ca deja e prea de tot.

PS: Sa zica mersi ca au fost sifoane si a apucat sa mute itemele de pe crs

Posted

asteptati raspunsul

era de la clicker gui.

@cat despre ce a facut alex, tyrexelu este charul lui tyrexelu. alex doar a jucat pe el. iar veniti cu acuze aiurea fara sa vi le sustineti cu probe.

Posted

degeaba aruncati cu pietre aiurea Gunit a exploatat jocu asta pana la ultimul pixel vorba lu bunny e vetaran la "smecheri" are noroc ca nu poate lua ban pe ip...si se vede clar ca mai ia si lumea la misto mereu a facuto si mereu o va face...eu zic ca ne racim gura degeaba...sincer acum

Posted

Ce'ar fi sa terminati cu discutiile astea nemuritoare si sa aveti rabdare? Stim ce s-a intamplat, totul e clar, se dezbate si o sa revina colegii mei cu o decizie.

Calm :tiphat:

Posted

Tsu,mai uitate si in gradina ta nu doar la vecini, ai destule uscaturi in HH, dc cauti in HONEY

Mi-ai luat vorbele din gura. Daia si am scris ce am scriss, sa nu uiti cine a postat pe aici. Uita lumea ce programe a folosit/foloseste, uita lumea ce situatii similare au fost, dar imediat cer 99.

Am zis undeva daca topicul in care Gunit este postat, ar trebui sa se lase cu ss sau nu? Nu! Doar am adus in discutie niste situatii similare pentru un om care se crede curat ca lacrima ( da, este vb de alexey) :) si ca el aflanduse altii in alte topicuri.

@Alexey, e clar, acum inteleg multe, ai creierul terci. Am zis undeva sa iei ss? Nu. Deci schimba placa de victima.

In topicul respectiv ai luat 99? Nu, ai luat 20 de zile pentru NESIMTIRE cum spuneti voi aici, doar ca este o diferenta intre topicul ala si ce se intampla aici si nu este in mai rau :) Tu acolo aveai alt status.

Nu caut cearta, doar vreau sa va uitati si in oglinda/ in gradina voastra.

@pandduru3 =)) Dovezi pentru sifon? :)

Food for thought? Poate omuletu a folosit ceva si stia ( nu zic ca asa a fost) si a stiut ca pana la urma o sa ia ss si s-a decis sa rupa alianta si sa mute itemele. Dar da, e mai bine cu sifoanele :) Mergi pe ideea asta.

@boom, daca Alexey a jucat pe Tyrexelul atunci are legatura ce spun eu :)

Posted

una e sa joci pe caracterul tau, si sa iei suspend pe el, si alta e sa joci pe caracterul unui prieten, si sa iei suspend pe ala. nu are legatura cu ce spui tu :) daca tii sa ma contrazici in continuare, iti dau exemplu cazul knavish in care garrone l-a injurat pe lancelot si a primit 99 pe caracterul knavish. ulterior i-a fost scos. (nu lui garrone, ci proprietarului de drept al contului) am dreptate? :D

Posted

Pai daca asa a fost, cand G a jucat pe Prutus, de ce a luat 99 Prutus?

Nu prea inteleg ideea...

Posted

deja esti penibil , cica situatii similare...cate suspenduri de 99 a luat Gunit si cate am luat eu :))

fa derivata , ridica la patrat , vezi cat iti da si abia apoi mai comenteaza pe aici

programe? vorbe goale , daca vrei sa stii cine a folosit asa ceva cauta la caractere suspendate , sunt sigur ca lei vei recunoaste imediat

era vorba aia "let's face it" nimeni nu il va egala vreodata pe Gunit pt ca el nu a jucat niciodata corect si mi-e greu sa cred ca se va potoli prea curand doar nu mai are nimic de pierdut

de atatea ori i-ai luat aparea vezi doamne cu "argumente" si de atatea ori s-a dovedit ca te inseli amarnic

cat despre sifoane , sunt prea multe interese in jocul asta ca sa fie neglijata ipoteza asta care mie unul imi pare destul de plauzibila de altfel , prietenii stiu de ce

@Obi : daca nu s-ar arunca cu noroi aiurea poate ca nu as mai carcoti nici eu pe aici dar cum nu se intampla asta...

Posted

Pai daca asa a fost, cand G a jucat pe Prutus, de ce a luat 99 Prutus?

Nu prea inteleg ideea...

pai tocmai. cand a jucat pe prutus, a luat 99 pe prutus, ca de pe charul ala a jucat cu cheaturi. nu i s-a dat 99 pe contul lui. intelegi? :)

ma rog. n-are rost sa ma mai chinui sa te fac sa intelegi. tu o tii pe a ta, si eu o tin pe a mea. cum o dai cum o intorci tot ca mine/tine este.

Posted

acum serios nu inteleg de ce ii tot luati apararea lui Gunit. cand o sa va saturati sa il mai aparati ? a blocat nu stiu cate (LE:2 la numar... vrei sa te aplaud?)conturi (si nici nu cred ca se va opri). sincer in locul vostru, dupa atatea ss-uri nici macar nu as mai da pe forum, adica ati tot dat-o pe dupa cires si mai aveti tupeul sa aruncati cu acuzatii nefondate in alti playeri.

sincer nici sa va bat obrazul nu mai meritati. imi e sila.

Posted

in primul si primul rand de cand se considera duelul bug al jocului , in al doilea rand cautati tot felul de abureli si comentarii si expresii pe seama carora ar putea lua Gunit inca un 99 , dar in situatia asta ptr. ce ? ; din cate stiu eu duelul este ceva legal , nu ? , daca nu a putut sa-l opreasca , de ce nu a postat ptr. ks pe spot ?

hai ca-mi place de voi ce tot aburiti aici ; faceti mai intai diferenta intre hack , bug exploit si ceea ce a facut el , si nu mai faceti atata tam tam pe degeaba ....

si Alexey nu compara ceea ce ai facut tu cu ce a facut Gunit , el si-a luat 99 ptr. ce a facut , tu ai reusit sa faci competenta staffului de ras la vremea aia , asta ai pus la socoteala ?

Posted

daca nu a putut sa-l opreasca , de ce nu a postat ptr. ks pe spot ?

si cum dovedea k cei pe care i`a preluat sunt ON?, daca posta pt ks in situatia data se alegea cu nefondata

Posted

si cum dovedea k cei pe care i`a preluat sunt ON?, daca posta pt ks in situatia data se alegea cu nefondata

cauta pe la plangeri si ai sa vezi situatii in care s-a luat suspend in genul asta de cazuri , si daca situatia era prezentata chiar asa de clar pe care se face valva acuma .. iti spun eu ca se dadea 100% ss. ptr. ks pe spot .

Posted

cauta pe la plangeri si ai sa vezi situatii in care s-a luat suspend in genul asta de cazuri , si daca situatia era prezentata chiar asa de clar pe care se face valva acuma .. iti spun eu ca se dadea 100% ss. ptr. ks pe spot .

da, stiu, asa a`ti facut intotdeauna knd a fost vorba de vreun exploit, a`ti preferat sa luati ss pt ks,pk si alte chestii minore doar sa scapati de 99 (vezi cazul cu acelasi Gunit si bugul care ii poarta numele)

Posted

pai si a cui e vina ca nu se potoleste? a noastra?

daca e sa o iei asa si punand dino pe tine , bagand puncte peste cap la agil si altele fac parte din joc nu? doar pt ca in regulament nu sunt explicate toate situatiile posibile care pot fi catalogate ca hack/ exploit asta nu inseamna ca le puteti folosi linstiti ,chiar nu aveti alte scuze decat "nu stiu d-astea , in regulament nu scrie deci e legal"?

"Important ! :

In orice alta situatie neprevazuta aici moderatorii au intotdeauna ultimul cuvant."

din pacate eu nu cred ca situatia se va rezolva cum zici tu pt ca Gunit are cazier baban

Posted

da, stiu, asa a`ti facut intotdeauna knd a fost vorba de vreun exploit, a`ti preferat sa luati ss pt ks,pk si alte chestii minore doar sa scapati de 99 (vezi cazul cu acelasi Gunit si bugul care ii poarta numele)

in primul rand sti sa faci diferenta intre un "bug exploit" si un simplu duel ?

EDIT : Alexey la fel si ptr. tine , fa diferenta intre "bug exploit" si duel .. prea cunoscutul "dino bug" si "agility bug" cele doua exemple care le-ai dat tu.

Posted

in primul rand sti sa faci diferenta intre un "bug exploit" si un simplu duel ?

nu, nu stiu, dar din cate stiu eu, un simplu duel e knd ii zici la unu "ma hai sa vedem care e mai tare", nu un duel cum a facut gunit pe spot si a lasat afk sa nu`l poata omori nimeni

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...