Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Bobby

Nu se da ss?

Recommended Posts

Posted

Am vazut ca topicul asta a fost inchis de Lancelot fara sa primeasca ss nici unul din cei 2.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=394834

da nu este vorba de nici un hack,aveau duel si caracterul mic ataca pe caracterul mare(asa nu se termina duelul)Iar Gunit a gasit o modalitate sa nu piarda spotul.

In arena este interzis /re off chiar pt motivul ca sa-l poti opri dc ai preluat,in cazul asta ce putem face dc are re off si duel?

Aici ija a dat ss pt nesimtire la ShadowZ,a fost si el ,,smecher" cum a fost si Fanky si HHunterZ_

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=393394

Eu consider ca Fanky si HHunterZ_ au fost mai nesimtiti decat ShadowZ si totusi ei nu au luat ss.

Nu sunt implicat in nici unul dintre plangeri dar ca simplu player sunt curios dupa ce criteri se da ss.

Rog moderatori sa nu inchida topicul pana nu da un raspuns concred -ija- sau Odyzzeus

Posted

de cand e ilegal sa dam duel? :)

un duel se intrerupe dupa maxim 1 min daca oricare din caractere nu mai primeste damage

in cazul tau tine la infinit , e ca si cum ai avea agil peste cap , adica tu abuzezi de duel ca sa iti tii spotul

poti sa dormi linistit stiind ca nu vei fi preluat / mutat / omorat etc ca sa nu mai zic ca xp-ul va merge in continuare pt ca nu il poti opri

nush cum se face dar de fiecare data cand esti pe la plangeri cu vreo smecherie noua iti permiti sa vii cu texte gen "da' de cand e ilegal asta sau ailalta" ,asa ai zis si atunci cu agil peste cap ca cica nu e in regulament , sa fim seriosi

dupa atatea suspenduri inca mai ai tupeul sa sfidezi pe toatea lumea de parca ai fi cel mai cuminte de pe server , nu te-ai saturat sa fii in centrul atentiei? sau poate iti place

stii vorba aia cu ulciorul...istoria se repeta

Posted

am explicat acolo in topic cum sta treaba ca sa devii un "supermen" (chiar daca ai 2-3 rr) ... etc etc...(acelasi cacat ca abuz de agiliti.. nu te mai omoara nimeni )

avand in vedere ca nu s-a luat nici o masura ... eu inteleg ca avem voie.

Deci???

pana la urma avem voie sau nu sa ne facem supermeni??

@ pai ori suntem supermeni ori nu mai suntem?? :))

@@exploatarea duelului .... (adica a jocului) = 99

Posted

sincer acu e bataie de joc gunit asta isi bate joc de tot svu si nu face nimeni nimic toate caracterele care le are le a crescut cu exploit de buguri ! sincer pana cand ?

Posted

sincer si eu sunt curios de raspunsul lui odyzzeus vizavi de chestia asta.parerea mea e ca e tot un exploit al jocului,oricum ar fi luat.

@asteptam un raspuns

Posted

de cand e ilegal sa dam duel? :)

de cand e ilegal sa fac dupe?

@pai bai fratilor, voi imi spuneti mie ca sunt scandalagiu, vanator sau cum pnm va mai trece prin cap. eu unu cand am incalcat regulamentul am fost pedepsit, fara sa mai fac reevaluare (ma refer la cazul dupe) pe toate conturile care le aveam atunci, bineinteles.

gunit a luat pana acum 2 de 99 pentru exploit/cheating care-i acelasi lucru cu dupele/cheat si vad ca mai are conturi pe care sa joace. chiar nu inteleg de ce nu i-ati dat 99 pe toate conturile care le detinea pana la momentul respectiv?

daca nu, scoateti de tot regulamentul si stim una si buna. ori toti, ori nici unul. :D ori suntem golani ori nu mai suntem :D

Posted

ce am exploatat ? am incercat sa il omor pe fanky dar nu a mers

da, si ai plecat pana la baie si ai fost preluat nu`i asa? =))

Posted

deja exagerezi cu mistocareala , crezi ca jucam de ieri? ai putea macar sa o lasi asa cum a cazut in loc sa te afunzi in penibil

Posted

bah cap de guma care esti dc s-a ajuns sa stea in duel ?cati dintre voi nu stau in duel tocmai pt a evita sa piarda spotul prin pk??zimi si mie tu cum ai tinut atatea luni de zile spotul in k6?dc cautati fiecare motiv pt a acuza cand defapt si voi faceti acelasi lucru ?prin atata tam-tam care il faci u pe forum dai dovada ca esti o pasarica (nu ca nu ai fii) da makr nu iesi in evidenta ,atata timp cat duelul face parte din jok pot sa stau asa cand vrea plm asa ca ciocu mic si date dracu de fraier

Posted

bah cap de guma care esti dc s-a ajuns sa stea in duel ?cati dintre voi nu stau in duel tocmai pt a evita sa piarda spotul prin pk??zimi si mie tu cum ai tinut atatea luni de zile spotul in k6?dc cautati fiecare motiv pt a acuza cand defapt si voi faceti acelasi lucru ?prin atata tam-tam care il faci u pe forum dai dovada ca esti o pasarica (nu ca nu ai fii) da makr nu iesi in evidenta ,atata timp cat duelul face parte din jok pot sa stau asa cand vrea plm asa ca ciocu mic si date dracu de fraier

din cate stiu eu nu se da suspend pe vorbe asa ca ce zici tu acolo e egal cu zero , pune dovezi sau gargara e degeaba

am scris mai sus de ce nu e tocmai ok sa stai in duel infinit...

p.s. te inseli amarnic daca tu crezi ca prin cateva jigniri rezolvi ceva

Posted

Si dino face parte din joc, asta inseamna ca pot sa abuzez si sa fac dino bug ?

Posted

Sau poate a facut duelul in ultimul minut de preluare ... :dontknow:

asta deja ar fi nesimtire, insa stim cu totii k el a fost afk si s`a folosit e aceasta chestie sa nu piarda spotul

Posted

da tu cum ai ajuns la concluzia asta? o.O

cum de a reusit mgul sa iti dea accept la duel daca era afk?

fara duel nu se putea sa il omori? combo de ce nu ai incercat? :violent:

Posted

da-te dracu de fraier? asa injuram eu la 11 ani. (mi se parea ca sunt cool pe vremea aia) :rofl2:

OT: pe vremea cand stateam eu pe ultimul-penultimul k6 (aveam vreo 30 de rr) tu nici nu apareai pe status bai asta :)) si vii si imi arunci acuzatii d'astea in fata? pai de cate ori nu mi-au dat cei din HH pk pe spotu ala? de fapt stai, ca n-ai de unde sa stii. erai sub lvl 10 atunci.

agariciule, NOI cautam motive sa acuzam? NOI??? pai voi ne dati motive sa va acuzam nene :))

pana acuma n-ati venit cu nici o dovada impotriva noastra (ma includ in aceeasi oala chiar daca mi-am vazut de drumul meu si nu mai fac parte din clubul lor) da continuati sa aruncati acuzatiile in stanga si in dreapta fara sa aveti o baza care sa va sustina. noroc ca are cine pleca urechea la aberatiile voastre.

a zis bine bogz.. "o gloata de prosti frate"

Posted

Am vazut ca topicul asta a fost inchis de Lancelot fara sa primeasca ss nici unul din cei 2.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=394834

da nu este vorba de nici un hack,aveau duel si caracterul mic ataca pe caracterul mare(asa nu se termina duelul)Iar Gunit a gasit o modalitate sa nu piarda spotul.

In arena este interzis /re off chiar pt motivul ca sa-l poti opri dc ai preluat,in cazul asta ce putem face dc are re off si duel?

Aici ija a dat ss pt nesimtire la ShadowZ,a fost si el ,,smecher" cum a fost si Fanky si HHunterZ_

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=393394

Eu consider ca Fanky si HHunterZ_ au fost mai nesimtiti decat ShadowZ si totusi ei nu au luat ss.

Nu sunt implicat in nici unul dintre plangeri dar ca simplu player sunt curios dupa ce criteri se da ss.

Rog moderatori sa nu inchida topicul pana nu da un raspuns concred -ija- sau Odyzzeus

Logic, cand stai la party, in afara faptului ca poti sta phono pe spot, nu ar trebui folosit niciun alt mijloc de a deveni "nemuritor". Numai ca daca nu este specificat clar in regulament tot timpul o sa existe un Gunit care asa cum il stim toti, profita de orice pentru a fi "miezu" (parca asa ii numeam pe 0.97d nu ?!) si sa scape basma curata.

Eu nu stau in duel pentru a tine un spot si o stii foarte bine, eu sunt de "old fashion" si noaptea stau ON pe spoturi.

S-a ajuns sa stea in duel pentru simplul motiv sa nu piarda spotul prin PK, corecta afirmatia ta, insa tu te-ai intrebat vreodata "de ce pe spotul unde sunt "X", "Y", "Z" (si lista poate continua ca o stii si tu ca nu joci de ieri) se da direct PK fara preluare ?!", este un raspuns simplu ca "buna ziua" => programul de AFK. Hai sa-ti spun si cum a gandit-o Gunit pe asta:

- toata lumea ne bagam la somn ca avem programul de afk;

- facem un duel intre doua caractere astfel evitam pk-ul pe spot;

- in cazul in care vin cei care stiu de programel si ne dau pk, raman doar caracterele din duel pe spot si atunci sunt obligati sa le faca preluare ceea ce inseamna a o sa ma trezeasca din somnul de frumusete si o sa le raspund printr-un "space".

Iti suna cunoscuta mentalitatea asta ?! Am inceput sa-i invatam gandirea asta perversa si meschina. Nu e prost, il duce bibilica, numai ca daca ar putea sa si-o foloseasca si in alte scopuri ... in fine.

cine a fost "nemuritor" pe serveru asta inafara de HH?da sincer

CERBY ?! :-j

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...