Dumnezeu Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Calcate-ar trenul FERICIRII Traznite-ar fulgerul IUBIRII Inecate-ai intr-un lac de SANATATE Cadeati-ar in cap un sac cu BANI Si desigur ,,LA MULTI ANI'' @cadou :P
Al3Xutza17 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 La multi ani ! multa sanatate si tot ce iti doresti
dan!el Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 La multi ani drace! toate cele bune iti doresc. :> p.s. cand dai de baut?
Lancelot Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Multumesc de urari tuturor..si voua la fel va urez pentru 2011 :D boom ti-am facut cadou de ziua mea :)) pana cand ne certam si-ti mai suspend iar vreo 10 usere bucura-te de Boom Man :D
Damian Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 La Multi ani Lance,multa sanatate ca restul vin de la sine, sa imi dai si mie un warn down de ziua ta ;)) Lance pe minte m-ai uitat :( ce rau esti :crybaby: :beer: la multi ani raule :dance:
boom Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 daca il blochezi inapoi, ai sa-mi dovedesti ca esti lipsit de suflet, iar cruditatea si sadicismul te caracterizeaza.
Lancelot Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 daca il blochezi inapoi, ai sa-mi dovedesti ca esti lipsit de suflet, iar cruditatea si sadicismul te caracterizeaza. Sadi ai uitat sa adaugi ironia si rautatea sufletului negru La multi ani soldatele ! Hehe mersi Bato :D Thx all :)