Puscarie Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 deci .. cand i s-au rupt pantalonii lu aia , 3 minute nu m-am putut abtine sa nu rad
Puscarie Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 daca a fost , sa fie avatarul tau la ce te referi domnu' legacy ? :D
Legacy Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 la ce te referi domnu' legacy ? :D ca in timp ce rula video in dreapta , eu ma uitam in stanga la avatar pana s-a terminat video si imi imaginam niste chestii. a fost mai misto lasand libera imaginatia mea impreuna cu avatarul tau :D:D:D:D:D:D
Puscarie Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 ca in timp ce rula video in dreapta , eu ma uitam in stanga la avatar pana s-a terminat video si imi imaginam niste chestii. a fost mai misto lasand libera imaginatia mea impreuna cu avatarul tau :D:D:D:D:D:D mama mama , ai avut ganduri necurate ) )
Gabi Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Foarte tare vidioclipu PS: Legacy unde iti este tie gandu ^_^
Puscarie Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Foarte tare vidioclipu PS: Legacy unde iti este tie gandu ^_^ poate visase / isi imaginase un "titjob" )