Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

zxcv123

s-a aflat cine e sifonul?

Recommended Posts

Posted

se stie da nu se poate dovedi. asta e problema. si ei se bazeaza pe chestia asta si-si vad de treaba lor. daca s-ar lua masuri drastice, iti zic eu ca s-ar schimba situatia :)

Posted

se stie da nu se poate dovedi. asta e problema. si ei se bazeaza pe chestia asta si-si vad de treaba lor. daca s-ar lua masuri drastice, iti zic eu ca s-ar schimba situatia :)

se vede de la o posta cine tine partea cui.

Posted

din totdeauna lupii isi apara haita. cum suntem noi de ne aparam intre noi (guilde/aliante) asa sunt si ei. intr-un fel mi se pare ceva logic. da nu ni se poate cere noua sa fim chei de tabernacol, cand la nivel mai innalt popa si-o trage in scaunul de spovada :)

Guest CrizaLuiBoc
Posted

inca o demonstratie :Tsu cu N conturi clone este lasat de Lancelot sa posteze linistit , Sadi este banat la fiecare nou cont creat .Poate asa vede si Ody unde este diferenta dintre Honey si HH :tiphat:

Posted

inca o demonstratie :Tsu cu N conturi clone este lasat de Lancelot sa posteze linistit , Sadi este banat la fiecare nou cont creat .Poate asa vede si Ody unde este diferenta dintre Honey si HH :tiphat:

daia am ajuns proasto la userul 56? :)

Ai chiulit de la scoala sa postezi? Vezi ca azi aveai educatie civica sau ce se mai face prin clasa I

Guest Sifonaruu-Fas-Fas
Posted

daia am ajuns proasto la userul 56? :)

Ai chiulit de la scoala sa postezi? Vezi ca azi aveai educatie civica sau ce se mai face prin clasa I

neata

Pt mine si u si cel ce face magariile sunteti egali cu 0 , deci nu ma cobor la nivelul vostru sa va jignesc ,iar daca vrei sa jignesti corect fao la masculin .

@Si nu am stat sa mai dau pagini in urma sa vad de cand esti lasat sa postezi.La toti cei care au luat 99 ai pus palma , oare nu ai prea multe gauri ?mai vrei inca una ?

Posted

Mai eu sper sincer sa facem o noua rubrica..macar la anul la Gala Mu LM.

Frustratul anului. Ca sa fiu subtil nu spun pe cine as desemna castigator. Dar..pot da un indiciu.

Absenta oricarei preocupari din viata reala si un numar de 400 de reseturi date aiurea pe caractere de joc :))

Cat despre faptul ca nu puteti sa respectati nici ce zice responsabilul MU ...nici ca ma mira. Insa ce e grotesc e faptul ca cel mai revoltat si mai infocat user de pe aici a fost anuntat in prealabil ca a luat suspend si nu i-s a dat disconnect ( weird nu?) dar totusi arunca cu noroi in moderatorii si asistentii de pe LM. Stiu ca nu poate sa-si dea seama de ridicolul situatiei dar nu are rost sa insist.

Sadi ia mai baga un user

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...