Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

zxcv123

s-a aflat cine e sifonul?

Recommended Posts

Posted

Cum ziceam si in celalalt topic, multe tatze pe aici.

Daca Ody a spus ca o sa revina cu un raspuns, de ce nu astepti un raspuns?

Posted

Cum ziceam si in celalalt topic, multe tatze pe aici.

Daca Ody a spus ca o sa revina cu un raspuns, de ce nu astepti un raspuns?

era nerabdator omul, in cazul cu Barosanu tot asa au avut rabdare si a uitat Ody de el

Posted

nu poate fi decat unul dintre Lancelot , oick sau morf3u ...toti 3 cu caractere in HH si tangente cu membrii respectivi

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=394612

Ok,stai sa inteleg ,daca adminii au char-uri intr-o anumita guilda asta inseamna ca respectiva este favorizata sau cum?Ba io nu inteleg ce te roade pe tine,dar in orice caz e destul de grav sa suferiti pentru un joc .Frate,sincer acum ,parca v-ati creat aici o familie ,sunt mai rau ca fata lui tata sau tradati in dragoste.

Am mai vazut prin casuta noastra linkmania discutii in legatura cu gunit si toti care s-au folosit de bug-uri,chiar nu vad legatura dintre char-urile gm-ilor din alianta si ceilalti membrii...Nu joci cum trebuie,iti primesti pedeapsa,ce atata filozofie.Si nu,nu cred ca exista niciun sifon .

Guest arde uite cum arde
Posted

oick este exclus.........

ceilalti 2.......n as baga mana in foc ptr ei nici ptr 1 mil de $

Posted

Si nu,nu cred ca exista niciun sifon .

si atunci de unde vrei sa zici k a stiut gunit k va lua ss pe [cRs]?, daca nu`l anunta nimeni nu rupea alianta si nu apuca sa`si mute itemele de pe cont :-"

Posted

si atunci de unde vrei sa zici k a stiut gunit k va lua ss pe [cRs]?, daca nu`l anunta nimeni nu rupea alianta si nu apuca sa`si mute itemele de pe cont :-"

de unde pana unde gunit? :))

Ai zis "pe cRs" :)) nu el a jucat pe crs -_-

Posted

eu am mutat itemele dp Prutus cu o luna inainte sa iau 99,inseamna ca am fost anuntat? :))

va mai place voua sa va da ti cu parerea

Posted

era mai ok ca admini sa nu aibe caractere in joc..... sau... in cel mai rau caz sa aibe o guilda in care sa fie doar ei.. si gata se rezolva totul..

dak vrei sa joci . renunti sa fi admin...si gata...

Posted

de unde pana unde gunit? :))

Ai zis "pe cRs" :)) nu el a jucat pe crs -_-

hai lasa`ne cu "nu el a jucat pe crs, o fi jucat bunica`sa

Posted

mai, dar tu de unde sti? :) Ti-a zis cineva de la AS? :)) Sau este deja o problema pentru voi si oriunde vedeti Gunit?

Te-ai gandit ca poate a jucat pe cRs... cRs? :))

Posted

a jucat crs real pe cont...

si va zic sigur ca nu ia zis nimeni ca sa`si mute itemele

Posted

a jucat crs real pe cont...

si va zic sigur ca nu ia zis nimeni ca sa`si mute itemele

u ai citit in cafea sau de unde esti sigur de ceea ce sustii?

@Tsu, u ca de obicei sustii corectitudinea voastra, chiar si dupa 4 bk full suspendati tot el e ala corect

Posted

PAUZA, PIUA ! Lasati-ma sa inteleg. Faceti scandal acum de la un topic a lui Sadi in legatura cu cine a aflat de suspend inainte sa fie activat? Coruptie la cel mai inalt nivel domne...

Serios? Va auziti macar?

Ador cel mai tare replica lui Sadi care zice:

"

Eu cand am luat 99 pe Sadi*BK nu am stiut nimic ,noroc ca a intrat un admin si mia zis sa ies de pe cont ca am luat 99 , iar dupa 5 min a aparut si un topic cu acuzele asupra mea facut de Lancelot in stilul caracteristic.
.

Adica el nu a stiut nimic dar tot a fost anuntat la fel ca si Gunit de catre cineva din staful adminilor ca a luat 99. In alte cuvinte "same sh1t".

In fine, pe langa asta mai aruncati si cu fecale in stanga si dreapta in mine si colegii mei, necunoscatori ca intotdeauna.

Exemplu clar de necunoastere e faptul ca eu imi luasem o pauza de MU din anumite probleme in perioada cand si-au luat respectivii 99. Deci 0 legaturi cu linkmania in acea perioada.

Acum scuzati limbajul mai colorat dar imi sunteti simpatici rau cu acuzele voastre gratuite, menite mai mult ca si samanta de scandal pe un subiect ce nu isi are rostul.

Oricum, cearta voastra, daca va iese ceva din ea care va va face sa dormiti seara mai bine, bravo voua. :tiphat: Nu e ca si cum ar ajunge mesajul meu undeva, dar hei, la mai multe si anul asta, ca doar ne-am obisnuit cu voi. :right:

Posted

era mai ok ca admini sa nu aibe caractere in joc..... sau... in cel mai rau caz sa aibe o guilda in care sa fie doar ei.. si gata se rezolva totul..

dak vrei sa joci . renunti sa fi admin...si gata...

daca taceai filozof ramaneai.

u ai citit in cafea sau de unde esti sigur de ceea ce sustii?

@Tsu, u ca de obicei sustii corectitudinea voastra, chiar si dupa 4 bk full suspendati tot el e ala corect

poate pt ca sunt in acelash guild.

Posted

Adica el nu a stiut nimic dar tot a fost anuntat la fel ca si Gunit de catre cineva din staful adminilor ca a luat 99. In alte cuvinte "same sh1t".

poti sa faci diferenta intre un suspend activat si unul neactivat? nu e tot aia

Guest SIFONARU E ANDREI
Posted

eu am mutat itemele dp Prutus cu o luna inainte sa iau 99,inseamna ca am fost anuntat? :))

va mai place voua sa va da ti cu parerea

Boule , la tine filmuletele erau prea clare si erau in vazu lumii.

PAUZA, PIUA ! Lasati-ma sa inteleg. Faceti scandal acum de la un topic a lui Sadi in legatura cu cine a aflat de suspend inainte sa fie activat? Coruptie la cel mai inalt nivel domne...

Serios? Va auziti macar?

Ador cel mai tare replica lui Sadi care zice:

" .

In fine, pe langa asta mai aruncati si cu fecale in stanga si dreapta in mine si colegii mei, necunoscatori ca intotdeauna.

Exemplu clar de necunoastere e faptul ca eu imi luasem o pauza de MU din anumite probleme in perioada cand si-au luat respectivii 99. Deci 0 legaturi cu linkmania in acea perioada.

Acum scuzati limbajul mai colorat dar imi sunteti simpatici rau cu acuzele voastre gratuite, menite mai mult ca si samanta de scandal pe un subiect ce nu isi are rostul.

Oricum, cearta voastra, daca va iese ceva din ea care va va face sa dormiti seara mai bine, bravo voua. :tiphat: Nu e ca si cum ar ajunge mesajul meu undeva, dar hei, la mai multe si anul asta, ca doar ne-am obisnuit cu voi. :right:

Daca nu eram pe cont eram anuntat degeaba ,Nu mai lua apararea celor care sifoneaza ca nu isi are rostul , cel mai bine stie pruts cine ii spune lui pe mes ce si cum se discuta la AS ;)

Gunit nu era acasa ca poate isi salva si el itemele .

@Nu ma int faptul ca si-a luat itemele si gestul in sine , noi restu suntem mai prosti , aflam de la plangeri sau de la admini in joc , iar cei din HH afla pe mes , skype etc .Tie , Voua vi se pare corect ?

Posted

Boule , la tine filmuletele erau prea clare si erau in vazu lumii.

Daca nu eram pe cont eram anuntat degeaba ,Nu mai lua apararea celor care sifoneaza ca nu isi are rostul , cel mai bine stie pruts cine ii spune lui pe mes ce si cum se discuta la AS ;)

Gunit nu era acasa ca poate isi salva si el itemele .

@Nu ma int faptul ca si-a luat itemele si gestul in sine , noi restu suntem mai prosti , aflam de la plangeri sau de la admini in joc , iar cei din HH afla pe mes , skype etc .Tie , Voua vi se pare corect ?

Ce user subtil :)).

Degeaba va agitati, nu se poate afla cine a facut si ce.

Guest SIFONARU E ANDREI
Posted

Ce user subtil :)).

Degeaba va agitati, nu se poate afla cine a facut si ce.

Stim asta , dar macar poate il facem pe bou sa aibe putina frica si sa nu mai toarne :crazy:

Posted

Stim asta , dar macar poate il facem pe bou sa aibe putina frica si sa nu mai toarne :crazy:

keep dreaming =)))

daca si-a data cnv drumul la gura odata o va face si a 2 a oara.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...