Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Hammer

Un inger plecat prea devreme dintre noi....

Recommended Posts

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Cele mai dureroase momente in viata unui om sunt acelea in care viata ne dovedeste ca suntem doar niste marionete intr-un joc al sortii unde nu ne putem decide in totalitate daca astazi vom canta pe o scena goala , in fata unui public anost iar Cortina se va lasa peste noi si ne va arunca in uitare….sau daca vom incheia o noua zi din acest spectacol doar ca sa fim premiati cu un bilet catre urmatoarea reprezentatie….momente in care ni se arunca peste ochi o manusa a destinului si suntem legati cu sfoara neputintei, care ne tine strans intr-un cosmar numit realitate ….

Nu sunt persoana potrivita sa fac acest lucru, sunt constient ca sunt altii care au cunoscut-o mai bine decat mine, si care au tinut la ea, au iubit-o , insa nu acest lucru conteaza, pentru ca asemeni voua cei care va simtiti in descrierea precedenta, ea, ne-a schimbat viata intr-un fel….iar eu tin sa ii multumesc pe aceasta cale, pentru cadoul ce mi-a daruit….si sper ca de acolo de sus, de pe un nor sa zambeasca in jos catre noi.

Sunt ingeri care pleaca dintre noi mult prea devreme, insa poate asa e cursul vietii, poate acolo sus Dumnezeu are mai mare nevoie de prezenta lor.

Nu suntem in masura sa decidem daca este bine sau nu, daca meritam noi mai mult prezenta acestor ingeri langa noi , daca avem dreptul sa fim suparati ca soarta i-a rapit de langa noi mult prea devreme sau daca suferinta noastra este mai presus de cea a altora.

Insa este ceva ce putem face, si va indemn sa faceti si voi acest lucru….sa inchidem ochii pentru o secunda, si sa trimitem un gand bun, curat, din suflet acolo sus pentru cea ce a fost Badea Denisa Andreea.

Ruga noastra ca sufletul ei sa dainuie vesnic in inima, gandul si aminirile noastre sa se ridice la cer si sa o imbratiseze pentru ultima data.

Odihneste-te in pace Deni , ai fost si vei ramane un inger pentru noi !!!!

Posted

Foarte frumoase cuvinte SouthBoy :(

Dumnezeu sa o odihneasca in pace , fie ca mila si bunatatea lui dumnezeu sa se reverse peste familia ei si peste apropiatii ei pentru a trece mai usor peste aceasta tragedie !

Nu am cunoscut-o doar am vazut-o prin joc cand mai organizam un event sau mai faceam cate o razie dar acum ca ii vad chipul si este atat de tanara sunt mahnit pe dumnezeu pentru ca ia dintre noi asemenea suflete pure si pline de frumusete !

Nu cred totusi ca un topic ca acesta isi avea locul chiar aici dar totusi fiecare din voi care o cunoasteti fie in joc fie in realitate puteti urma sfatul lui SouthBoy si sa ii trimiteti un gand bun pret de cateva secunde !

Imi cade greu sa vad ca si in comunitatea noastra relativ cu o medie de varsta intre 14-30 ani se pierd atatea suflete !

Dumnezeu sa te aiba in paza si nu te vom uita niciodata !

Iti multumim ca ai fost printre noi si vom continua sa mergem mai departe alaturi de tine cosiderand ca te aflii printre noi de fiecare data asa cum erai odata !

Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau pur si cristalin !

Posted

Desi nu ne vine sa credem stim ca tu esti acolo sus.. undeva departe si ne privesti cu zambetul pe buze stiind ca ai lasat lucruri minunate in spatele tau.......ai plecat dintre noi asa de repede....da vei ramane in inimile noastre mereu...eu nici nu ma pot gandi la asta ,imi e tare greu? sa? cred k totul este adevarat...o sa imi amintesc toata viatza de tine... de zambetul tau si cat de plina de viata erai. Cum spuneai u " Viata merge inainte cu sau prea multe cuvinte".

si nu in ultimul rand iti multumesc pentru cadoul minunat.

Posted

Mai, nu vreau sa fiu rea, dar o sa critic mereu chestia asta: in loc sa ii deschizi topic pe forum pentru ca iti pasa atat de mult, de ce nu esti unde trebuie... ? Langa cei care trebuie?

Asta n-am inteles niciodata. Cand moare cineva nu-ti arde sa ii faci topic pe forum.

In fine, sa-i fie tarana usoara.

Posted

Mai, nu vreau sa fiu rea, dar o sa critic mereu chestia asta: in loc sa ii deschizi topic pe forum pentru ca iti pasa atat de mult, de ce nu esti unde trebuie... ? Langa cei care trebuie?

Asta n-am inteles niciodata. Cand moare cineva nu-ti arde sa ii faci topic pe forum.

In fine, sa-i fie tarana usoara.

gen nu au cum sa fie langa ea,nu este in Romania.

Posted

Nu am cunoscut-o , dar e foarte usor sa vezi cata suferinta poate provoca chiar strainilor , aceasta tragedie . Odihneasca-se in pace .

Posted

Rest in Peace. Urate si grele momente. Pana la urma trebuie sa realizam toti diferentele enorme intre un joc online si viata de dincolo de usa. Acolo unde oamenii se nasc si mor foarte usor. Des recunosc ca nu sunt fanul acestor topicuri pe forum si cred ca durerea ttrebuie consumata intr-un cadru intim..totusi...niste cuvinte frumoase in memoria unui membru al acestei comunitati nu omoara pe nimeni.

Pacat de anii ei

Guest SouthBoy_Lucyo
Posted

Va rog din suflet sa ne oprim aici si sa nu derivam aiurea.

V-am rugat sa impartasim un gand bun si o rugaciune , dupa sufletul vostru.

Daca aveti rautate in voi , nu este necesar sa impartasiti acest lucru tocmai aici . E mare lucru sa fi OM si sa ai compasiune pentru suferinta unor persoane .... gasiti omul din voi, lasati criticile si rautatile, nu va fac onoare si nu isi au rostul.

Va multumesc !

Posted

Nu am cunoscut-o online/viata reala dar totusi nu strica nimanui sa se roage pentru ea,sa ne facem acolo sus auziti.Rest In Pace,pacat ca la varste atat de fragede timpul ne opreste din aventura noastra catre viata.Prin cuvintele spuse de noi,linkmaniacii,speram sa-i "incalzeasca sufletul"

Posted

Acum, când ar trebui s?-?i spunem „La mul?i ani!", nu putem decât cu fruntea plecat? în fa?a tristului mormânt s?-?i aducem o floare, o lumânare ?i o rug?ciune c?tre Bunul Dumnezeu s?-?i dea odihn? ve?nic?.

Guest Silphy
Posted

Pur si simplu nu imi vine sa cred... si nici nu vreau sa cred :(

Bunul Dumnezeu s?-?i dea odihn? ve?nic?

we'll miss you deni :((

Posted

Hm?

go on. :) incercati sa postati in spiritul acestui topic

nu inteleg ce rost isi are un topic k acesta...si app dc ai dat edit ^^^

Posted

nu inteleg ce rost isi are un topic k acesta...si app dc ai dat edit ^^^

Pentru ca ti-a fost alaturi in mu -_- deaia are

crancenul - accident de masina.

Posted

' date='03 January 2011 - 15:28' timestamp='1294061339' post='5564145']

Pentru ca ti-a fost alaturi in mu -_- deaia are

crancenul - accident de masina.

nu isi are rost topicuri..si pe tine te-am rugat ceva...app mersi k imi intoarceti spatele toti acm.....si arunca telu ala k il ti degeaba.. chiar nu am chef de cearta...mai bine inchideti topicul si gata...

Guest mars666
Posted

da, e trist sa citesti un asemenea topic, dar nu avem ce face, asta e viata :(

moartea unei persoane atat de tanara e intotdeauna o tragedie, Dumnezeu sa o odihneasca !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...